Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 62
- chevron_right
A vot pirms mēneša man nevarēji piedāvāt! lai veicas!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kaut kas briest!
Erda, tev ļoti pieklibo gramatika spriežot pēc sludinājuma teksta
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
es ņemu
kompots rakstīja:Erda, tev ļoti pieklibo gramatika spriežot pēc sludinājuma teksta
rakstīju ātri, brīdi kad biju sadomājis pārdot, lai šis brīdis nepāriet, kas noticis jau ļoti bieži!
nopietni?Rolands rakstīja:es ņemu
man tas pats, bet kad trešo reizi nepārdevu tad nolēmu to nekad nedarīt vairāk 1)nav vnk jēgas saņemt pāris štukas , ja sabāzts ir nereāli 2) pārāk dārga, vnk kā ģimenes loceklis, jo kad tur sveš vai neaicināts iekāpj, man jau ir sajūta tāda, ka kāds rakātos pa manu maku vai māju 3) jāņem vēl viens ikdienas/ģimenes auto un miers un, lai e36 stāv kaut vai garāžā un vai nu restaurē par koņču vai drifto kad var, kad nevar, vai nav līdzekļu kaut ko sataisīt, tad lai vnk stāv un viss.erda rakstīja: rakstīju ātri, brīdi kad biju sadomājis pārdot, lai šis brīdis nepāriet, kas noticis jau ļoti bieži!
Atbrīvošu garāžu, ved šurp!
būtu auto meklējumos 200 % ka nopirktu šo cena ļoti adekvāta priekš auto stāvokļa
Ridlihs rakstīja:nopietni?Rolands rakstīja:es ņemu
man tas pats, bet kad trešo reizi nepārdevu tad nolēmu to nekad nedarīt vairāk 1)nav vnk jēgas saņemt pāris štukas , ja sabāzts ir nereāli 2) pārāk dārga, vnk kā ģimenes loceklis, jo kad tur sveš vai neaicināts iekāpj, man jau ir sajūta tāda, ka kāds rakātos pa manu maku vai māju 3) jāņem vēl viens ikdienas/ģimenes auto un miers un, lai e36 stāv kaut vai garāžā un vai nu restaurē par koņču vai drifto kad var, kad nevar, vai nav līdzekļu kaut ko sataisīt, tad lai vnk stāv un viss.erda rakstīja: rakstīju ātri, brīdi kad biju sadomājis pārdot, lai šis brīdis nepāriet, kas noticis jau ļoti bieži!
pēdējais var. nav slikts!
Dzen pie manis uz garāžu,2.50EUR dienā
Tad forsi butu ja pa 1000 dienam dabutu avansu!
vajag sedinat jo izskatas auksts un bez odzinas! kapec kompensatori klab?
Takeshi, vai tad erdas auto ir pabijis saldētavā, ka izskatās auKsts?
sorry par offtopic
sorry par offtopic
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
takeshi rakstīja:vajag sedinat jo izskatas auksts un bez odzinas! kapec kompensatori klab?
Nezinu, kapec tev kompensatori grab!? Man nekas negrab! Vel zemak vairs nav kur!
Nu erda ir gribētāji nopirkt auto?
Ne,nevienam nevajag!
Ps.sodien nomainita ella
Ps.sodien nomainita ella
kaa vienmer smuks auto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
patiesībā,jā, smuks gan!
Es Tavam auto pa nakti noputisu tos rizos ar melno laku
nez. liekas, ka nemaz cits nekas tur nevarētu būt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 62