Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 549
- 550
- 551
- 552
- 553
- …
- 1297
- chevron_right
Dj Plosky rakstīja:Nu ja no zem haubes jāatvelk barošana, līdz galvai RCA (ne blakus ar minēto barošanas vadu), rēķini ne slikti jāpajauc arī salons... 100 eur vrb nedaudz padaudz, bet pa 10-20 es personīgi laikam neņemtos...Ja pa draugam aliņu dzerot, tad cita lieta, bet ja ar to pelna, tad cenas tādas tomēr arī ir...
20 protams sviestmaize, bet nu cmon ne jau 100
Iesaku pašam saņemties un izdarīt. Nekas sarežģīts mērkaķis varētu izdarīt tikai nedaudz laikietilpīga ir tā salona jaukšana 
120 ar PVN, ja vēl tajā ietilpst materiāli (ne jau vibra, skaņas izolējošie materiāli) - ļoti atbilstoša cena.kasp1js rakstīja:Moš kāda hermetizācija, skaņu absorbēsošā materiāla uzlikšana, bet visticamāk klientu appišana..
Jā padomāju pats vairāk, sapratu ka pasteidzos ar atbildi...
Es esmu redzējis 30 euro vērtu darbu. ....
:autocentrs_riga:
Bītīt matos, te pat pa 10 piedāvā.
Bītīt matos, te pat pa 10 piedāvā.
Jonjis rakstīja:120 ar PVN, ja vēl tajā ietilpst materiāli (ne jau vibra, skaņas izolējošie materiāli) - ļoti atbilstoša cena.kasp1js rakstīja:Moš kāda hermetizācija, skaņu absorbēsošā materiāla uzlikšana, bet visticamāk klientu appišana..
nē, materiāli neietilpst šajā summā.
paldiesArmando rakstīja:175mmEJANSONS rakstīja:kādam kam ir m3 gala bundulis, varu palūgt izejošo trubu parametrus??
katras trubas garumu
attālumu starp trubām
cik bieza metāla trubas tās ir
155mm
65mm arejais dia
60mm ieksejais dia
attalums ir kadi 10mm
ja pareizi saprotu, trubu sieninu biezums ir 2,5mm? un attalums tiesam ir tads''? esmu redzejis ka puisi uztaisa,bet attalums pa lielu un izskatas sudigi
m50b25 deres karba o m40 ? ideja ir mainit no automata uz manualo, bet ir pieejama m40 karba :)
91 gada zurcis /sedans/
91 gada zurcis /sedans/
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Derēs.
ir ir 10mm, noteikti visi taisa plataak jo tetiek klaat starpai lai pilnibaa apmetinatuEJANSONS rakstīja:paldiesArmando rakstīja:175mmEJANSONS rakstīja:kādam kam ir m3 gala bundulis, varu palūgt izejošo trubu parametrus??
katras trubas garumu
attālumu starp trubām
cik bieza metāla trubas tās ir
155mm
65mm arejais dia
60mm ieksejais dia
attalums ir kadi 10mm
ja pareizi saprotu, trubu sieninu biezums ir 2,5mm? un attalums tiesam ir tads''? esmu redzejis ka puisi uztaisa,bet attalums pa lielu un izskatas sudigi
ps ja metini ar mig notin trubas ar kadu izoleni lai nesakjiip bumbinjas , savadak uz puletas virsmas bus baigi redzamas pedas kur vinjas bus trapijushas
...
obligati panjem karbai lidz sifteri, jo tas garumaa bus savadaks, ja pareizi aceros m40 getraag karba bus minimali garaka kaa m50b25 getrags, bet par deresanu deres. vienigi ja izmatosi savu veco shifteri tad klokji nebus tur kur vinjam jabut. t.i. pa vidu (ar shufteri es domaju stieni kas naak zem abola un savienojas ar karbu)Maa rakstīja:m50b25 deres karba o m40 ? ideja ir mainit no automata uz manualo, bet ir pieejama m40 karba :)
91 gada zurcis /sedans/
...
isti neparzinu tos metināmo apzīmējumus, bet metināšu ar parastu pusautomātu. nebūs tā ka ar to izoleni notīs, piemetinās un viņa piecepsies klāt un dabūt nost būs reāls čakars? moš vieglāk būtu ar pārtikas folliju aptīt?Armando rakstīja:ir ir 10mm, noteikti visi taisa plataak jo tetiek klaat starpai lai pilnibaa apmetinatuEJANSONS rakstīja:paldiesArmando rakstīja: 175mm
155mm
65mm arejais dia
60mm ieksejais dia
attalums ir kadi 10mm
ps ja metini ar mig notin trubas ar kadu izoleni lai nesakjiip bumbinjas , savadak uz puletas virsmas bus baigi redzamas pedas kur vinjas bus trapijushas
āā bāc kāds ir ārdījis priekšējos beņķus? Šitādus:
vajag noņemt ādu apakšējai daļai, pačakarēt un atlikt atpakaļ - bet tur jūra plastmasu priekšā... izskatās, ka visa tā zempakaļas daļa iedurta plastmasās uz 4 tapām... ko viņu tupa raut???
vajag noņemt ādu apakšējai daļai, pačakarēt un atlikt atpakaļ - bet tur jūra plastmasu priekšā... izskatās, ka visa tā zempakaļas daļa iedurta plastmasās uz 4 tapām... ko viņu tupa raut???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Sazinies ar lietotāju Seeya, viņš tādu ir uzlicis.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Seeya ir liet. Sirmais/ķekavas CSl aste, šī ir rocketbunny. Ari kaut kad skatījos, un, šķiet, ebay bija vienīgais vairants...
Pameklē oficiālajās mājās lapās, tad sazinies ar viņu info centru un noskaidro vai ir iespēja atsūtīt.Piemēram, kaut kad sen vajadzēja kaut kādu rieger šķūni uzrakstīju riegertuning.de, un viņi man atbildēja, ka varu pasūtīt caur viņu oficiālo pārstāvi Latvijā protuning
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 549
- 550
- 551
- 552