Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 550
- 551
- 552
- 553
- 554
- …
- 1297
- chevron_right
kekavaa saadu var mieriigi dabut..nebeja nemaz tik daargs..plus vel atlaidi vienmer var sarunat..ir uz vietas pat vinjiem sads te tiesi...
Cik izmaksā tikai piereģistrēt auto no arzemem?
Vajag rit brālim tikai piereģistrēt. Ne skati, ne ko citu. Interesē izmaksas. Auto: volvo v40, 1.9 tdi.
Vajag rit brālim tikai piereģistrēt. Ne skati, ne ko citu. Interesē izmaksas. Auto: volvo v40, 1.9 tdi.
Jautajums tads - ir e36 ar dizeli ieksa, ieliksu benzinu, un jaiet apskate, bet negribu vel parregistret degvielas tipu, jo doma vel sakrasot cita krasa, bet vajag tam visam pa vidu aizbraukt lidz skatei un dabut zilo lapu, negribas pa divam reizem mainit tehnisko pasi, ko vini teiks apskate ja dizela veta bus benzina dzinejs, neieliks 3nieku?
300euro + celu nodoklis uz reize ir jamaksa. Tavam Volvo laikam ir 75euro.
Maigonis rakstīja:Cik izmaksā tikai piereģistrēt auto no arzemem?
Pagaidām dīzeli atstājot nevari pirms laika skati iziet, lai tev gads laika sakārtot motora un krāsas jautājumu?nuugjis rakstīja:Jautajums tads - ir e36 ar dizeli ieksa, ieliksu benzinu, un jaiet apskate, bet negribu vel parregistret degvielas tipu, jo doma vel sakrasot cita krasa, bet vajag tam visam pa vidu aizbraukt lidz skatei un dabut zilo lapu, negribas pa divam reizem mainit tehnisko pasi, ko vini teiks apskate ja dizela veta bus benzina dzinejs, neieliks 3nieku?
Diemzel nav :( dizelis nomira dabiga nave un jau pusizjaukts metajas motortelpa
Vai tad par neatbilstošu degvielas tipu nelika 2nieku?
Ieliec benzīnu, dabū melno lapu, un pa mēnesi krāso un vēl sazin ko daries..
Sk. Paldies par info, gribeju tikai noskaidrot vai neieliks par to 3nieku vai kadi citi joki nesanaks tehniskaja
Kāds nezin to veikalu,kur pa lētām naudām varēja ieķert DEPO lampas utt?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
varetu but diviauto
Un kas varētu būt par vainu braucot ar neuzsilušu auto,ka viņš raustās braucot lēnām,vienmērīgi,bet uzdodot gāzi viss ok. Kad uzsilst,tad viss ok!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Pārbaudi vai gaisa gofra nav pušu pie motora - man bija tieši šādi simptomi.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Paldies,būs jāapskatās..maartyd rakstīja:Pārbaudi vai gaisa gofra nav pušu pie motora - man bija tieši šādi simptomi.
SULAS PAKU PAVELNIEKS
M43B16 uz M50B20 swaps. Kādas būtu problēmas un kopējās izmaksas (aptuvenas)?
jo man bija pamatīgi beigta un raustījās arī pamatīgi,kad lēni braucalaicaans rakstīja:Paldies,būs jāapskatās..maartyd rakstīja:Pārbaudi vai gaisa gofra nav pušu pie motora - man bija tieši šādi simptomi.
Viss salabots ar makgaiverene style
Viena problēma - neizlasīts dzinēju swapu topiks.Wolfsschanze rakstīja:M43B16 uz M50B20 swaps. Kādas būtu problēmas un kopējās izmaksas (aptuvenas)?
dogMa rakstīja:Viena problēma - neizlasīts dzinēju swapu topiks.Wolfsschanze rakstīja:M43B16 uz M50B20 swaps. Kādas būtu problēmas un kopējās izmaksas (aptuvenas)?
nepiecepsies ja parak tuvu nenotisi, un apsmeree tas trubas ar kaukadu taukainu smeeri, kautvai kadu roku kreemu, bet jaa folijs ari deresEJANSONS rakstīja:isti neparzinu tos metināmo apzīmējumus, bet metināšu ar parastu pusautomātu. nebūs tā ka ar to izoleni notīs, piemetinās un viņa piecepsies klāt un dabūt nost būs reāls čakars? moš vieglāk būtu ar pārtikas folliju aptīt?Armando rakstīja:ir ir 10mm, noteikti visi taisa plataak jo tetiek klaat starpai lai pilnibaa apmetinatuEJANSONS rakstīja: paldies
ja pareizi saprotu, trubu sieninu biezums ir 2,5mm? un attalums tiesam ir tads''? esmu redzejis ka puisi uztaisa,bet attalums pa lielu un izskatas sudigi
ps ja metini ar mig notin trubas ar kadu izoleni lai nesakjiip bumbinjas , savadak uz puletas virsmas bus baigi redzamas pedas kur vinjas bus trapijushas
es tik to izoleni ieminejos kaa piemeru
...
mums atkal swapojot no nemotoriem uz m50, sanāca, ka paliek kārba ar visu shiteri no nemotora un shifteris neder, kad ir ielikts m50Armando rakstīja:obligati panjem karbai lidz sifteri, jo tas garumaa bus savadaks, ja pareizi aceros m40 getraag karba bus minimali garaka kaa m50b25 getrags, bet par deresanu deres. vienigi ja izmatosi savu veco shifteri tad klokji nebus tur kur vinjam jabut. t.i. pa vidu (ar shufteri es domaju stieni kas naak zem abola un savienojas ar karbu)Maa rakstīja:m50b25 deres karba o m40 ? ideja ir mainit no automata uz manualo, bet ir pieejama m40 karba :)
91 gada zurcis /sedans/
cik esmu noņēmies ar kulisēm, tad jāsaka, ka atšķiras tas alumīnija plecs (nezinu kā citādāk novārdot) un apakšējais linkage, starp shifteri un kārbuseeingman rakstīja:mums atkal swapojot no nemotoriem uz m50, sanāca, ka paliek kārba ar visu shiteri no nemotora un shifteris neder, kad ir ielikts m50Armando rakstīja:obligati panjem karbai lidz sifteri, jo tas garumaa bus savadaks, ja pareizi aceros m40 getraag karba bus minimali garaka kaa m50b25 getrags, bet par deresanu deres. vienigi ja izmatosi savu veco shifteri tad klokji nebus tur kur vinjam jabut. t.i. pa vidu (ar shufteri es domaju stieni kas naak zem abola un savienojas ar karbu)Maa rakstīja:m50b25 deres karba o m40 ? ideja ir mainit no automata uz manualo, bet ir pieejama m40 karba :)
91 gada zurcis /sedans/
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 550
- 551
- 552