Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 551
- 552
- 553
- 554
- 555
- …
- 1297
- chevron_right
Ir kads, kas zin kur, vai var pats izvirpot no disku centra paris mm?
Kurš var novirpot, nobalansēt M20 spararatu, lai varētu uzlikt uz M50?
Un pārpresēt spararata vainagu, lai derētu standarta M50 starteris?
Un pārpresēt spararata vainagu, lai derētu standarta M50 starteris?
Cik sver m20b20 un b25 spararats?
6kg un 9kg laikam, bet 100% nezinu
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
man ir jautājums...
Coupe un Sedan elkoņbalsti kkā atšķiras?
vienādiTumshais rakstīja:man ir jautājums...
Jautājums par supporta krāsošanu. Esmu attīrijis supportu un gribas nokrāsot. Draudzenei nokrāsoju ar hammer krāsu melnā krāsā. Bet sev gribas kautko citu. Neteiksim ka gribu sarkanus, dzeltenus utt.. bet tumši violetus. Vai autokrāsu veikalos ir iespēja uzjaukt arī niknākas krāsas priekš supportiem?
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Kur centra ir kads labs krasu veikals?
Par autokrasas.lv neko sliktu neesmu dzirdējis, nav gluži centrā bet tuvu.
ar ko atskiras amiši iso un garo štoku?
Tieši ar to arī atšķiras.
Vienam ir īsāks štoks un otram ir garāks.
Dēļ īsā štoka sanāk mazāks gājiens.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
vnk viens man saka ja uzliksu sedinatas atsperes man amisi izbeigsies pec 2 menesiJānis.P rakstīja:Tieši ar to arī atšķiras.![]()
ja pamatigi nosēdināsi tad jā, jo amitim ar garo štoku gājiens būs tikai vienā mazā vietā.Tuciniex rakstīja:vnk viens man saka ja uzliksu sedinatas atsperes man amisi izbeigsies pec 2 menesiJānis.P rakstīja:Tieši ar to arī atšķiras.![]()
Eu džeki, nopietns jautājums. Tie, kam Cabrio vai arī kāds kas zin, kur iespējams dabūt mīkstā jumta aizmugurējo lodziņu, ja to vispār var un cik tas izmaksā? Pašu jumtu ar var dabūt kaut kur?
Ar -40 atsperēm aka sēdinājuma atsperes var ar stock amjiem braukāt, bet ja, piemēram, lētos koilus nogriež līdz lejai, tad pat 2 mēneši nesanāk ar standarta amjiem.Lācis rakstīja:ja pamatigi nosēdināsi tad jā, jo amitim ar garo štoku gājiens būs tikai vienā mazā vietā.Tuciniex rakstīja:vnk viens man saka ja uzliksu sedinatas atsperes man amisi izbeigsies pec 2 menesiJānis.P rakstīja:Tieši ar to arī atšķiras.![]()
Šorīt bija peļķīte, knapi 2 nedēļas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
var dabūt abus.Biznesmenis rakstīja:Eu džeki, nopietns jautājums. Tie, kam Cabrio vai arī kāds kas zin, kur iespējams dabūt mīkstā jumta aizmugurējo lodziņu, ja to vispār var un cik tas izmaksā? Pašu jumtu ar var dabūt kaut kur?
piemēram lodziņu tikko pats pasūtīju cau ebay no Vācijas. Sanāca 100 eur
Es arī kādu laiku atpakaļ sūtiju no ebay, man sanāca toreiz 80eur.RENIO rakstīja:var dabūt abus.Biznesmenis rakstīja:Eu džeki, nopietns jautājums. Tie, kam Cabrio vai arī kāds kas zin, kur iespējams dabūt mīkstā jumta aizmugurējo lodziņu, ja to vispār var un cik tas izmaksā? Pašu jumtu ar var dabūt kaut kur?
piemēram lodziņu tikko pats pasūtīju cau ebay no Vācijas. Sanāca 100 eur
Tikai skaties vai Tev pie jumta ir rāvējs! E36 tie logi nāk uz rāvējslēdzēja. Ja Tev rāvējs ir amputēts, tad no tā dārgā loga sūtīšanas ebay nav jēgas. Tad brauc vien pie šuvēja un lai viņš iešuj citu.
Jumts nesen vel bija lietotājam erchijs? Ervīns upesciemā.
Bet arī to var pāršūt pie bmwpower lietotāja šuvējs. Būs vieglāk kopjams materiāls un arī salīdzinoši lētāk.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Laikam bija tā, kad kabrio elkoņbalsta konsolei tas gals, kur tipa iet uz aizmuguri, bija uz leju.BadToro rakstīja:Ar ko atšķiras kupejas/kabra elkoņbalsts no sedana? Kupejai garāks?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 551
- 552
- 553
- 554
- 555
- …
- 1297