Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 81
- chevron_right
Sajuga disku, izspidej gultni no m3 e46
Karbas kronsteinu, kulisi, kardanu no e36 m3 3.2
Kas taa pa luupu bamperim? pirki vai pats taisiji?
Lupa no stance.lv
par kādiem bīdītājiem ir runa? Ja vārstu, tad kādam no jums mehāniskie?
Oem abiem, vnk man m50vanos galva, AF m52ercis rakstīja: ↑09 Feb 2018, 17:42par kādiem bīdītājiem ir runa? Ja vārstu, tad kādam no jums mehāniskie?
MOtors griežas 7200rpm, nekādus mehāniskos pat neprasās. Pietam uz m50/52 nav iespējams realizēt kvalitatīvi mehāniskos bīdītājus. Vienīgi čakars un dārgi piemeklējot katru atsevišķa augstuma veselu bīdītāju.ercis rakstīja: ↑09 Feb 2018, 17:42par kādiem bīdītājiem ir runa? Ja vārstu, tad kādam no jums mehāniskie?
AF, lasu tavus tekstus un tas ir ka no jauna mācīties lasīt jauni vardi un termini
ar kompatu pa brugji
Ir varianti ielikt tādus kā S50euro motoriem. Lielai daļai vecu dīzeļu tādi nāk, tikai viņi ar to paplāksni tāpat sver daudz + mēdz izlidot viņas. Bet es tik tā, jautāju, jo bija pieminēts. Domāju varbūt kāds ir atradis variantu pilnībā cietajiem vai ar regulējošo paplāksni zem bīdītāja kā vairumam moto. Par lielu plusu tādiem būtu svara samazinājums.
Turbochipam savulaik bija tādas uzliktas, bet teica tas jebelis nav tā vērts.
Lsd ieksas atjaunotas, jaunas saibas, pieslipetas virsmas utt, karoce pilniba atrestauretas un tagad 2.93 korpusa, ka ari vecajam 3.15 bija salocita skruve, tapec nopirku uzreiz cietaku 12.9, bet izradas ka 2.93 korpusam vitne so-so, tapec uzreiz partaisiju uz m14 un 12.9 skruve no delve2 :)
m12 vs m14
m12 vs m14
M3 e46 karba sava vieta, lai to uzliktu vajadzeja:
Izspiedej gultnis no m57
Sajuga disks no m57
Izspidej cilindrs no e46(der ari e36)
Karbas tiltins no e36 m3 3.2
Kulise uztaisita no tas kas bija garaza, protams jaunas bukses utt
Kardans partaisits zf
Vel vajadzeja pagarinat vadu prieks reverse
Un vel palika parmetinat izpludi, jo karba uz 10cm garaka un karbas tiltins trauce rezonatoram..
Vel reiz to visu es 100% nedaritu
Izspiedej gultnis no m57
Sajuga disks no m57
Izspidej cilindrs no e46(der ari e36)
Karbas tiltins no e36 m3 3.2
Kulise uztaisita no tas kas bija garaza, protams jaunas bukses utt
Kardans partaisits zf
Vel vajadzeja pagarinat vadu prieks reverse
Un vel palika parmetinat izpludi, jo karba uz 10cm garaka un karbas tiltins trauce rezonatoram..
Vel reiz to visu es 100% nedaritu
Crazy, tas viss komfortam? Tu ir traks! Vai apsver domu kadu track day izbraukt?
Kādam komfortam ar 15+ patēriņu
Top speed!
Top speed!
ar kompatu pa brugji
Vladlen Tu esi labi aizravies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56