e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 62
- chevron_right
Šovakar ātri beidzu braukāties.
Kurš mani pasveicināja pie maximas apļa?
Pie maximas es tev braucu pretī Kā reiz tajā brīdī sāku braukātRitvars rakstīja:Šovakar ātri beidzu braukāties.
Satikts NickNice normāli pabraukāts. Cēsīs satiksme lepizģec, visādi audi vnk ārdās pa centru.
Vienības laukums un krustojums pie līnijas vnk tīrā ledū
nu tie quattro diezgan spēcīgi mauc..
Beautiful Mechanical Wonder
Bet rAudisti gan brīžiem pa traku izpildās
Te 2 gb. oooo, nākot no vaļņu ielas, nabaga zefīru gribēja apļa vidū nodzīt, bet a4 samīzās un otrs līdzarto dzēsās Un te vnk vienam nesagāja
Te 2 gb. oooo, nākot no vaļņu ielas, nabaga zefīru gribēja apļa vidū nodzīt, bet a4 samīzās un otrs līdzarto dzēsās Un te vnk vienam nesagāja
Beautiful Mechanical Wonder
Gāju vakardien Lukoila šķērē iekšā ar savu E39 un divas mašīnas man priekšā nu neko paņēma pa pilnu
Un sabeidza svētkus jo ari pa iepriekšējam izdarībām ir sodi tad drīz iecirknī vel jatiekas
Un teica ka ari iespejams uz kaadu laiku mani atstās bez pravam
Un sabeidza svētkus jo ari pa iepriekšējam izdarībām ir sodi tad drīz iecirknī vel jatiekas
Un teica ka ari iespejams uz kaadu laiku mani atstās bez pravam
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
nu reāli nesagāja. Ap cikiem tevi paņēma?
vakar gan visslimāk ārdījās viena Impreza un kaut kāds pasāts. PSC vnk kā tas pasāts meta iekšā visos līkumos vienības laukumu ieskaitot.
raudisti arī plosījās uz urrā. brīžiem tādā vilcienā visi brauca, ka man jau likās, ka saliks viens otram pakaļā.
vakar gan visslimāk ārdījās viena Impreza un kaut kāds pasāts. PSC vnk kā tas pasāts meta iekšā visos līkumos vienības laukumu ieskaitot.
raudisti arī plosījās uz urrā. brīžiem tādā vilcienā visi brauca, ka man jau likās, ka saliks viens otram pakaļā.
Ap pus 12 tas varēja būt naktibarons rakstīja: nu reāli nesagāja. Ap cikiem tevi paņēma?
Un tad kādu stundu man pisa smadzenes ka es tāds un šitāds
Lika paskaidrojumu rakstīt kāpēc gāju plakaniski un tad sodu pa 3turi un ugunsdzēšamo uzrakstīja un plusa iedeva pavesti uz menteni
Kas par jebonātiemYoungbloodz rakstīja: Ap pus 12 tas varēja būt nakti
Lika paskaidrojumu rakstīt kāpēc gāju plakaniski un tad sodu pa 3turi un ugunsdzēšamo uzrakstīja un plusa iedeva pavesti uz menteni
Vajadzēja uzrakstīt, ka ielas netīras, tpc gāji šķērsām, jo taisni nevar pabraukt un nēsā ārā Neesmu šodien vēl no mājas izgājis, bet vismaz vakarnakt vienības laukumā šo toč varēja rakstīt un melots nebūtu.
Sods par 3stūri un ugunsdzēšamo vsp sviests, čaļi lkm sen nebija dabūjuši vai roku izkratījuši pa zaru...
Es jau vnk iepriekš biju vasara šo to sadarījisbarons rakstīja:Kas par jebonātiemYoungbloodz rakstīja: Ap pus 12 tas varēja būt nakti
Vajadzēja uzrakstīt, ka ielas netīras, tpc gāji šķērsām, jo taisni nevar pabraukt un nēsā ārā Neesmu šodien vēl no mājas izgājis, bet vismaz vakarnakt vienības laukumā šo toč varēja rakstīt un melots nebūtu.
Sods par 3stūri un ugunsdzēšamo vsp sviests, čaļi lkm sen nebija dabūjuši vai roku izkratījuši pa zaru...
Tapec laikam viniem es beidzot apniku
Te visi kko ir sastrādājuši. arī es pagāšziem cilpoju uz menteni pēc uzaicinājuma saņemšanas.
Jebkurā gadijumā,manuprāt, var izlocīties par tām sānslīdēm. nevajag pašam sevi tik iegāzt.
Jebkurā gadijumā,manuprāt, var izlocīties par tām sānslīdēm. nevajag pašam sevi tik iegāzt.
tevi malā noturēja vai piesūtīja pēctam?Ritvars rakstīja:Te visi kko ir sastrādājuši. arī es pagāšziem cilpoju uz menteni pēc uzaicinājuma saņemšanas.
pa lielam jā, man arī liekas, ka par slidinašanos vēl var izlocīties. nu ja vien pilnā ručkā nemet iekšā vienības laukumā uz 60kmh
Es vnk vasara centra paardijos vienibas laukuma ae e36 ir kipa video un zajava pa mani un tas vnk kaut ka nebija lidz manim atnacis tapec tagad jaiet un pa to ari bus runasanabarons rakstīja:tevi malā noturēja vai piesūtīja pēctam?Ritvars rakstīja:Te visi kko ir sastrādājuši. arī es pagāšziem cilpoju uz menteni pēc uzaicinājuma saņemšanas.
pa lielam jā, man arī liekas, ka par slidinašanos vēl var izlocīties. nu ja vien pilnā ručkā nemet iekšā vienības laukumā uz 60kmh
Kaada tur runaashana, pasaki lai neteeree tavu laiku un iet nahuj un dod sodu
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Ir abas ar rižo 28741026hrjaz rakstīja:Moš kādam ir aimugurējās sedana lampas uz tirgošanu. Izskatam nav baigās nozīmes, galvenais, lai viss strādā un TA der.
Tur nebija runasana tur bija blausanaLitrsALus rakstīja:Kaada tur runaashana, pasaki lai neteeree tavu laiku un iet nahuj un dod sodu
Ir kāds ielās?
Šovakar kāds vizināsies?
Vēlējos paziņot ka 6dien plānojas pasākums Jaunpiebalga pirmās ziemas sacensības Ja nu ir gribētaji braukt
Sīkāku informāciju ielikšu līdz ko sagatavos afišu
Sīkāku informāciju ielikšu līdz ko sagatavos afišu
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …