Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 292
- chevron_right
vakara ieliksu bildiArmando rakstīja:jap jap, ta parasti ir, liekas ka stundinju paskruves , bet paiet viss vakars kamer tur saskruvee
klavin, paradi mums to glazhu savilceju!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
rekur ir bilde, sory pa kvalitati, nebija laika meklet fotoaparatuArmando rakstīja:jap jap, ta parasti ir, liekas ka stundinju paskruves , bet paiet viss vakars kamer tur saskruvee
vel sodienm gandriz salikts masinas purns (tulit ari pabeigsu) un nosedinats akumulators masinai - priecajos ka izskatas xenons tuvajos + miglas , it ipasi ka izskatijas jaunajas miglas xenons
Labas cenas.
Labas cenas.
ieliec vesels 1.5l tosola kā podā būtu izlējis,tgd rūc ārā,un skraidu gaisot bet nu redzēs cik ilgi tas tosols tur būs. Jāgrabina nauda blīvei bet eļļa tāpat vēl tīra un trubas ir tā so so,bet sistēmā spiediens ir,jo kad aukstam motoram(no rīta,pēc nakts miega) attaisot radiatora korķīti normāli nošņācas,tā kā 2l kolu korķētu vaļā! Nu un ja es kļūdos,tad palabojiet mani,bet manuprāt tādām brīnumam nav jābūt norītiem
coupe 2.8
KLAVINS rakstīja:rekur ir bilde, sory pa kvalitati, nebija laika meklet fotoaparatuArmando rakstīja:jap jap, ta parasti ir, liekas ka stundinju paskruves , bet paiet viss vakars kamer tur saskruvee
vel sodienm gandriz salikts masinas purns (tulit ari pabeigsu) un nosedinats akumulators masinai - priecajos ka izskatas xenons tuvajos + miglas , it ipasi ka izskatijas jaunajas miglas xenons
Haube ies ciet?
iet , iet ciet haube
Labas cenas.
Labas cenas.
Tagad Kļaviņ tev vajadzēs vasarā ari pafrēzēt kaut vai pa PLAZU 2.st., citādi nekādas jēgas, ka ieliki šito dzelzi!
Pakaļā arī liksi?
Pakaļā arī liksi?
jega ir tada lai glazes paliek sava vieta, jo del sedinajuma glazes var sakt iet no vietam ara, taka tadam nolukam uzliku,
aizmugure, nav jav kur, jo man jav glazes nav ka jums bagaznieka bet gan zem jumta nodalijuma un tur abas glazes nav savienotas - respektivi nevar uzlikt galzu savilceju , katrai glazes sava taka kabatina un tiek pie glazes tikai no augsas klat, bet lai neizlustu glazes aizmugure, tika uzliktas pastiprinosas plaksnites
aizmugure, nav jav kur, jo man jav glazes nav ka jums bagaznieka bet gan zem jumta nodalijuma un tur abas glazes nav savienotas - respektivi nevar uzlikt galzu savilceju , katrai glazes sava taka kabatina un tiek pie glazes tikai no augsas klat, bet lai neizlustu glazes aizmugure, tika uzliktas pastiprinosas plaksnites
Labas cenas.
Labas cenas.
tādu fišku par glāzēm nezināju. Ne par to, kabrim ir citur, ne par sēdinājuma mīnusiem!
par t ka glazes ir citur kabrim pats biju shokaa , tad kad gribeju likt tas plaksnites , sakuma baiga tempa ataisu bagaznieku, izrauju ara apsuvumu - figu nav glazes - shoks man, tad domaju ka aiz aizmugurejiem benkiem varetu but jo pets atrasanas vietas varetuta but - izrauju visu ara -atkal figu - nav , tad neta iegaju- protams ka pa kabrim diezgan maz info, bet beigu beigas atradu ka atrodas jumta nodalijuma zem mazas gumijas zagluskas, ataisu jumta nodalijuma vaku, tad jumta aizmuguri pacelu augsa - vieta proams nav tur daudz, ataisiju vala to zaglusku un atakl shoks - tikai no augsas tiek klat bet beig beigas visas skruves bija pievilktas anormali stingri, vis tika slicinats wd-40 un beigu beigas dabuju vala ar loti daudz smuku vardu pieminesanu
Labas cenas.
Labas cenas.
Slāvu vārdnīcu izmantoji?
it iipasi slaavu
Labas cenas.
Labas cenas.
man bij taads pats variants kad mainiiju aizmugureejo amiti, arii pa bagaazhnieku lozhnjaajuKLAVINS rakstīja:par t ka glazes ir citur kabrim pats biju shokaa , tad kad gribeju likt tas plaksnites , sakuma baiga tempa ataisu bagaznieku, izrauju ara apsuvumu - figu nav glazes - shoks man, tad domaju ka aiz aizmugurejiem benkiem varetu but jo pets atrasanas vietas varetuta but - izrauju visu ara -atkal figu - nav , tad neta iegaju- protams ka pa kabrim diezgan maz info, bet beigu beigas atradu ka atrodas jumta nodalijuma zem mazas gumijas zagluskas, ataisu jumta nodalijuma vaku, tad jumta aizmuguri pacelu augsa - vieta proams nav tur daudz, ataisiju vala to zaglusku un atakl shoks - tikai no augsas tiek klat bet beig beigas visas skruves bija pievilktas anormali stingri, vis tika slicinats wd-40 un beigu beigas dabuju vala ar loti daudz smuku vardu pieminesanu
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
laikam caur tam visi iziet kabrio ipasnieki kam kaut kas jadara gar aizmugruejiem amisiem
Labas cenas.
Labas cenas.
Vismaz ir iemesls mani atcerēties ik pa brīdimOrkaans rakstīja:Marux ,tev par prieku ieliku shodien atpakalj xenonu kuru biju iznjeemis braucot uz skati! Nu nevaru es pabraukt ar taam dzeltenajaam gaismaam
Nu es jau arī beigās visu dienu nocīnījos... Man vnk patīk meklēt problēmas tur, kur viņu it kā nav.erda rakstīja:marux, tu jauc lietas, ko citi neaiztiek visā auto mūžā! Man ar citreiz uznāk šitie varinati, ka vajag kaut ko patīrīt un pielabot, bet tas parasti ievelkās uz ilgāku laiku kā plānots un tad vairs nav forši!marux rakstīja:Samainīti priekšas amīšiem piļņiki un atsitēji, pārjauktas, iztīrītas un sasmērētas visas durvju eņģes. Pirms tam durvis it kā virinājās gana viegli, bet noņemot izrādījās, ka ar rokām pakustināt var tikai 2 eņģītes no visām 8... Tagad durvis veru ar kreisās rokas mazo pirkstiņu
shodien beidzot uzliktas ziemas riepas ar citiem diskiem un izžāvēts blakussēdētāja paklājiņš... ....
Uztaisīts no normāla auto traktors, ieziemoti koili, izsecināts, ka no azmugurējām ziemenēm 2 mēnešu lietošanas laikā ir palikušas sūdīgas vasarenes, noskrūvēts vārstu vāks, iztīrīts vis tur, saliktas jaunas skrūves un beidzot kārtīgi pieskrūvēts, eļļiņa, filtriņš un gaisa filtrs arī nomainīti.... kā arī biksēm jostu saplēsu
šodien iebraukts mazgātuvē.
uzliktas 2vas jaunas ziemenes aizmugurē
nomainīta eļļa stūres mehānismā,
pārbaudīta piekare un pielieti visi vajadzīgie šķidrumi.
uzliktas 2vas jaunas ziemenes aizmugurē
nomainīta eļļa stūres mehānismā,
pārbaudīta piekare un pielieti visi vajadzīgie šķidrumi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 292