Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 564
- 565
- 566
- 567
- 568
- …
- 2228
- chevron_right
Tur ar iebraukshanu nav īsti labi, no tas puses braucot..ar seedinaatu manliekas, ka neiespeejami. Vismaz ta bija gadus 2 atpakaļ.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Ok, paldies par Info! :)
Jēbal, cik garšīgs Brengulis.

ja runa iet par estekaadi pie siltumniicaam tad man liekas no sky puees vareeja normaali piebraukt. Kaut gan ja seedinaats tad uz estekaades taapat neuzbrauksShreks rakstīja:Tur ar iebraukshanu nav īsti labi, no tas puses braucot..ar seedinaatu manliekas, ka neiespeejami. Vismaz ta bija gadus 2 atpakaļ.
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
pirmo reizi dzer vai?Rapakivi rakstīja:Jēbal, cik garšīgs Brengulis.![]()
Tad beidzot ir kāds nopietns pircējs man sportiniekam...
Tik līdz Tallinai jāaizbrauc. 
nu moins yanks... tā norēcosyanks rakstīja:pirmo reizi dzer vai?Rapakivi rakstīja:Jēbal, cik garšīgs Brengulis.![]()
Eu, vīri, laikam esmu neattapīgs, bet kam šis pieder ? Un ko viņš dara ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tu jau atkal visu pa savam sapratiRidlihs rakstīja:nu moins yanks... tā norēcosyanks rakstīja:pirmo reizi dzer vai?Rapakivi rakstīja:Jēbal, cik garšīgs Brengulis.![]()
elektro ventilators?Rudziņš rakstīja:Eu, vīri, laikam esmu neattapīgs, bet kam šis pieder ? Un ko viņš dara ?
+1
vai kondicioniera ventiks 
Tie vadi ir 2gb., un katrs savā pusē. Nekur nevaru atrast kur iespraust 
nē, es sapratu, ka runa iet tika pa brenuguli, nevis, ka cilvēks pirmo reizi liek pie lūpām ko grādīguyanks rakstīja: tu jau atkal visu pa savam sapratipar brenguli prasīju nevis vispārīgi
tas ir kondiškas ventilators, ja ir vēl termoslēdzis radiatoram sānos (otrā pusē no korķa) tad ventilators tika ieslēgts arī lielas t* gadījumā, tb. to štekeri var izmantot elektroventilatoram.
Bet tie vadi ir 2gb, tam ventilatoram vajag abus ?seeingman rakstīja:tas ir kondiškas ventilators, ja ir vēl termoslēdzis radiatoram sānos (otrā pusē no korķa) tad ventilators tika ieslēgts arī lielas t* gadījumā, tb. to štekeri var izmantot elektroventilatoram.
varetu ari sodien pielikt seju
bet rita jabut 7:30 darba

tev tak sakaRudziņš rakstīja:Bet tie vadi ir 2gb, tam ventilatoram vajag abus ?seeingman rakstīja:tas ir kondiškas ventilators, ja ir vēl termoslēdzis radiatoram sānos (otrā pusē no korķa) tad ventilators tika ieslēgts arī lielas t* gadījumā, tb. to štekeri var izmantot elektroventilatoram.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 564
- 565
- 566
- 567
- 568
- …
- 2228