Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 565
- 566
- 567
- 568
- 569
- …
- 1297
- chevron_right
pulejot tiesi vel nem nost lakas slani 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tur jau tā lieta :) Bet vai var noņemt laku un pēc tam nolakot?
efekts ir pietiekoshi ilgstoss.. 
šovakar braucot pa pilsetu ,sagaja uz iso viena numura apgaismes lampiņa , mašina pamatigi saka smirdet , un drošinatajs nepardega , bet gan izskusa plastmasa ap to , staveja pareizais 10A
nevaru saprast kapec drošinatajs nepardega vnk , un cik liela šaize var but ar pravodku , pakusis bija tikaj plastmasas korpus kur liekas lampiņa , štekeris kas pienak pie ta korpusa palika neskarts
un smirdeja tikaj grabaznieka vaka
nevaru saprast kapec drošinatajs nepardega vnk , un cik liela šaize var but ar pravodku , pakusis bija tikaj plastmasas korpus kur liekas lampiņa , štekeris kas pienak pie ta korpusa palika neskarts
Ar kādu līmi vislabāk pielīmēt ručkai plastmasas rāmīti?
Silikons īsti nederēja un ručka ķerās
vina taka nenaca vispar uz tadam skavinam ? hvz uz ka tur vina tures varbut var meginat uz planas kartas logu limes .bet nu es nopirktu jaunu ramiti un necakaretosMiiix rakstīja:Ar kādu līmi vislabāk pielīmēt ručkai plastmasas rāmīti?
te tev neviens neko nepateiksandrjuha37 rakstīja:šovakar braucot pa pilsetu ,sagaja uz iso viena numura apgaismes lampiņa , mašina pamatigi saka smirdet , un drošinatajs nepardega , bet gan izskusa plastmasa ap to , staveja pareizais 10A
nevaru saprast kapec drošinatajs nepardega vnk , un cik liela šaize var but ar pravodku , pakusis bija tikaj plastmasas korpus kur liekas lampiņa , štekeris kas pienak pie ta korpusa palika neskartsun smirdeja tikaj grabaznieka vaka
Nu tas patc pa sevi skaidrs , rita to ari darišu , tik nesaprotu kape droshinatajs vnk nepardegaDj_Zii rakstīja:te tev neviens neko nepateiksandrjuha37 rakstīja:šovakar braucot pa pilsetu ,sagaja uz iso viena numura apgaismes lampiņa , mašina pamatigi saka smirdet , un drošinatajs nepardega , bet gan izskusa plastmasa ap to , staveja pareizais 10A
nevaru saprast kapec drošinatajs nepardega vnk , un cik liela šaize var but ar pravodku , pakusis bija tikaj plastmasas korpus kur liekas lampiņa , štekeris kas pienak pie ta korpusa palika neskartsun smirdeja tikaj grabaznieka vaka
nem testeri rokas un zvani cauri vaduss
ļoti steidzami meklēu shēmu eļļas līmeņa devējam, e39 m52
pin 1 zaļš/balts???
pin 2 brūns - massa
pin 3 pelēks brūnns???
pin 1 zaļš/balts???
pin 2 brūns - massa
pin 3 pelēks brūnns???
Tātad mans m52 nelec jo nav pievienots ellas limena devejs. Ko darit nahrenizet no kartera, tada gadijuma dme palaidīs vai nē? Vai ievilk viņu?
diezvai vinsh tapec nelecckasiks rakstīja:Tātad mans m52 nelec jo nav pievienots ellas limena devejs. Ko darit nahrenizet no kartera, tada gadijuma dme palaidīs vai nē? Vai ievilk viņu?
80% m52 viņš nafig nemaz nedarbojas un nav nomainīts jo maksā ~90eurDj_Zii rakstīja:diezvai vinsh tapec nelecckasiks rakstīja:Tātad mans m52 nelec jo nav pievienots ellas limena devejs. Ko darit nahrenizet no kartera, tada gadijuma dme palaidīs vai nē? Vai ievilk viņu?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
un 25 % kad vinsh beidzas un plusa vads aiziet uz masu nokup vadi un ari smazenesDzhejs rakstīja:80% m52 viņš nafig nemaz nedarbojas un nav nomainīts jo maksā ~90eurDj_Zii rakstīja:diezvai vinsh tapec nelecckasiks rakstīja:Tātad mans m52 nelec jo nav pievienots ellas limena devejs. Ko darit nahrenizet no kartera, tada gadijuma dme palaidīs vai nē? Vai ievilk viņu?
Ir idejas?
Vispirms pastāsti kapēc Tu izdomāji ka viņš nelec dēļ tā devēja...?kasiks rakstīja:Ir idejas?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Pieslēdzās draugs un tikai to parādija! Dzirkstele ir degvielu padod, bet ir tā itkā kkas neļautu plaist
vecit tev tur jabrauc nevis pie drauga
bet pie kada kas saprot un prot pieslegt mashinu 
es nezinu ko tu domaji zem cluch bet ja iet runa par ventilatoru tad spiedien devejs, droshinatajs ,relejs , un protams ka pats vaininieks ventilatorsikey07 rakstīja:Kur meklēt problēmu ka kondiškas cluch neieslēdzas.
kur es varu aizbraukt ja neiet mašīnaDj_Zii rakstīja:vecit tev tur jabrauc nevis pie draugabet pie kada kas saprot un prot pieslegt mashinu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 565
- 566
- 567
- 568
- 569
- …
- 1297