Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 568
- 569
- 570
- 571
- 572
- …
- 1297
- chevron_right
Kas vainas 1.6i? Mans iet ok.Jānis.P rakstīja:+1.
Nakuj to 1.6
jā, protams, m43=s50
Raimis_ nepūt korķī bet papūt pa perimetru kolektoram/ zem kolektora un tad jau lēnām sapratīsi, sāc ar to, ka apskaties vai kartera ventilācijas vārsts ir normāli kolektorā ar visu blīvi un tas pats brīvgaitniekam, pēc tam paša kolektora blīves(tās tāpat, ja nav nesen mainītas, nenāks par ļaunu samainīt)
Raimis_ nepūt korķī bet papūt pa perimetru kolektoram/ zem kolektora un tad jau lēnām sapratīsi, sāc ar to, ka apskaties vai kartera ventilācijas vārsts ir normāli kolektorā ar visu blīvi un tas pats brīvgaitniekam, pēc tam paša kolektora blīves(tās tāpat, ja nav nesen mainītas, nenāks par ļaunu samainīt)
uzliekot sporta bunduli skaņa būs labāka un skaļāka?
Dzeki, mazs jautajums. Ja es gribu nomainit supportuns uz m'kas supportiem ( prieksejos ), vai viss bus vnk plug and play ?
Visai svarīgs jautājums - kāpēc man ik pēc 100km mirst benzīnsūkņi? Pēdējo reizi izņemot no bākas bija karsts sūknis... Degvielas filtrs nesen mainīts, spiediena regulators reikas galā arī. Šis joks parādijās pēc bākas noņemšanas un uzlikšanas atpakaļ, bet šaubos vai tas ko maina...
Drošinātājs/relejs?
Drošinātājs/relejs?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
1.6, smaga kāja.
Nu nekas labs tur nebūs ar to bunduli uz tā mazā motoriņa.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu tad ko citu ieteiksi, izņemot citu motoru?Jānis.P rakstīja:1.6, smaga kāja.![]()
Nu tādu varētu likt kādam projektam, bet nu man nevajag kaut ko no krutas firmas, tikai to skaņas efektu labāku un viss.ValtersZ rakstīja:magnaflow no ADparts un būs labi.
Need +2 cylindersFury rakstīja:Nu tādu varētu likt kādam projektam, bet nu man nevajag kaut ko no krutas firmas, tikai to skaņas efektu labāku un viss.ValtersZ rakstīja:magnaflow no ADparts un būs labi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Vot šitām mazajām mazdām un arī hondam šitie fart canoni uzlikti ir.Kikaps rakstīja:
Need +2 cylindersun būs skaņas efekts. Gribi skanēt kā honda? Uzliec fart-cannon (jebkādu, jo lielāks - jo labāks) un priecājies!
Varbūt jāapsver doma par taisno izplūdi un galā kkādu FK sporta bunduli
Fury rakstīja:Nu tādu varētu likt kādam projektam, bet nu man nevajag kaut ko no krutas firmas, tikai to skaņas efektu labāku un viss.ValtersZ rakstīja:magnaflow no ADparts un būs labi.
Beautiful Mechanical Wonder
Beidziet spamot!
Lomax rakstīja:Dzeki, mazs jautajums. Ja es gribu nomainit supportuns uz m'kas supportiem ( prieksejos ), vai viss bus vnk plug and play ?
Man ir šāda veida domāts pagrieziena lukturis spārnā!
Varat kāds parādīt, kāds man derētu?
Jo zinu, ka ir dažādi viņi un negribu pasūtīt neīsto!
Spārnā man ir šādi caurumu izkārtojums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
intresē cik apmēram var kopā dabūt,tirgojot e36 318i m40b18 detaļās,nelidojot kosmosā 
Man ir ac schnitzer type 2 diski ar 7.5j un et38
Kādas riepas man vajadzēja ņemt priekš viņiem? Es pasūtīju 215/45/17, bet tagad meklējot internetā saka ka vajagot 225. Man uz aizmugurējiem diskiem ir jau 225/45/17, bet domāju ja priekšā vajaga nedaudz šaurākas un uzsūtīju jaunu pāri ar 215.
Vai viss būs ok ar tām 215 riepām uz šiem diskiem?
Kādas riepas man vajadzēja ņemt priekš viņiem? Es pasūtīju 215/45/17, bet tagad meklējot internetā saka ka vajagot 225. Man uz aizmugurējiem diskiem ir jau 225/45/17, bet domāju ja priekšā vajaga nedaudz šaurākas un uzsūtīju jaunu pāri ar 215.
Vai viss būs ok ar tām 215 riepām uz šiem diskiem?
parastie ar rāmīti, ja būtu jaunie feislifta pagriezieni, būtu bez caurumiem.Trusis92 rakstīja:Man ir šāda veida domāts pagrieziena lukturis spārnā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 568
- 569
- 570
- 571
- 572
- …