Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 87
- chevron_right
jo?Dj Plosky rakstīja:Tgd būs kam pastāvīgi krāt mitrumu un vairot rūsu...
http://lemona.lv/index.php?page=item&i_id=40131
Nemaksā viņš jauns tik dārgi, nogriez lieko štekeri un aidā.
Nemaksā viņš jauns tik dārgi, nogriez lieko štekeri un aidā.
Turpinot iesaakto....
Sanaak kad neko labaaku kaa zem benkiem pasleepto pankuuku ribonju es nedabuushu ieliekot subu bagaznieka sānā?
Sanaak kad neko labaaku kaa zem benkiem pasleepto pankuuku ribonju es nedabuushu ieliekot subu bagaznieka sānā?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Neesmu dzirdējis tās pankūkas, grūti teikt... Visdrīzāk ieliekot kādas 12-15" grabažniekā iegūsi "lielāku graboņu", bet tā vienalga būs tā pati graboņa, nevis izteikts, niansēts, jaudīgs bass... Varbūt kādam no paziņām ir kāda līdzīga instalācija, varētu paklausīties, tad iespējams rastos saprašana, tas ir tas ko gribi, vai tomēr nē...
d[-_-]b
Audi universaaljos tur oem gaja bose wooferis-itkaa kautkas skaneeja:D
Takaa man patiik ar sveķiem speleties es vienalga uzmeisteroshu sev boxu un pastiishos kaa buus....-domaaju kad noteikti ir jaabuut labaak par to kas ir liidz shim...
Takaa man patiik ar sveķiem speleties es vienalga uzmeisteroshu sev boxu un pastiishos kaa buus....-domaaju kad noteikti ir jaabuut labaak par to kas ir liidz shim...
taa nedaudz palasiiju un jaa...sedanos laikam vieniigaa jeega ir likt sleepees wooferu....:/
Nu kkā tā ir... Tāpēc man viens no 5 galvenajiem raksturojošiem punktiem, meklējot autiņu, bija - sedans ar NEatmetamiem beņķiem un slēpju lūku, šis punkts bija vienādi svarīgs ar punktu, kas noteica, ka jābūt 2.5 un uz augšu
d[-_-]b
Jautājums audio guru no pieredzes.
Ieķerts poļu aktīvais subwoofers, apmēram tāds: http://www.manta.com.pl/en/sb1600a skaņas ziņā pietiek, bet ne par to stāsts.
3 dienas skanēja ok, bez problēmām, tad pēkšņi pazūd kontakts un power lampiņa nedeg, braucu pa līdzenu ceļu subis atdzīvojas- paskan 30min atrubās, paskan 2 dienas - atrubās. utt. Kur meklēt vainu? Vadi savilkti, štekeriem galos uzspiesti ar pistoli uzgaļi + noizolēti - negribās ticēt, ka vaina kaut kur vados.
Ieķerts poļu aktīvais subwoofers, apmēram tāds: http://www.manta.com.pl/en/sb1600a skaņas ziņā pietiek, bet ne par to stāsts.
3 dienas skanēja ok, bez problēmām, tad pēkšņi pazūd kontakts un power lampiņa nedeg, braucu pa līdzenu ceļu subis atdzīvojas- paskan 30min atrubās, paskan 2 dienas - atrubās. utt. Kur meklēt vainu? Vadi savilkti, štekeriem galos uzspiesti ar pistoli uzgaļi + noizolēti - negribās ticēt, ka vaina kaut kur vados.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu ja barošanas vados un remote vadā tiešām nav problēma, tad vainīgs tas pats poļu subs! Būsi kārtējais cilvēks, kurš beidzot sapratīs, ka dažreiz par kvalitāti arī jāsamaksā, nevis tikai par "ikdienai pietiek", "čomi saka, ka bliež baigi" u.tt.!
P.S. Remontēt tādas matas parasti ir dārgāk, nekā nopirkt tādu pašu un atkal kaifot x stundas/dienas...
P.S. Remontēt tādas matas parasti ir dārgāk, nekā nopirkt tādu pašu un atkal kaifot x stundas/dienas...
d[-_-]b
Šis jau nāca lietots, + par saldu cenu un tiko no remonta kur itkā mīnuss kontakts bija atgājis - tapēc tāds whaaat ?Dj Plosky rakstīja:Nu ja barošanas vados un remote vadā tiešām nav problēma, tad vainīgs tas pats poļu subs! Būsi kārtējais cilvēks, kurš beidzot sapratīs, ka dažreiz par kvalitāti arī jāsamaksā, nevis tikai par "ikdienai pietiek", "čomi saka, ka bliež baigi" u.tt.!
Interneta diagnosika - vai domā, ka palīdzēs?
Noķer brīdi un multimetrs rokā, skatamies, kas notiek ar spriegumu uz pastiprinātāja klemmēm. Bet, ja reiz bijis remontā...
Noķer brīdi un multimetrs rokā, skatamies, kas notiek ar spriegumu uz pastiprinātāja klemmēm. Bet, ja reiz bijis remontā...
sandzhus rakstīja:Jautājums audio guru no pieredzes.
man kas līidzīgs manam apīnam bija, 800w subis, resnākie vadi priekš +/- bet tāpat bija izdegušas dzīslas + vadam kādi 10cm garumā no drošinātāja..
Dj Plosky rakstīja:Resnākie tas ir cik kv.mm?
20mm paredzēts 1500W
labs vakars. jautājums no pieredzes.
Patlaban man ir lētā gala Kenwood KMM-261. Funkciju pilda, bet gribas tomēr to skaņu kvalitatīvāku, dzīvāku, basu arī labāku uz sabūferu, nevis lai tikai dauza.
Patlaban skatos uz šo PIONEER DEH-X5700BT. Ir dzirdēts dzīvē, skaņa patika. Varbūt ir Jūsu ieteikumi?
Zinu ka varu aiziet uz veikalu un paklausīties, bet pārdevējs ir pārdevējs, interesē pieredze no dzīves.
Patlaban man ir lētā gala Kenwood KMM-261. Funkciju pilda, bet gribas tomēr to skaņu kvalitatīvāku, dzīvāku, basu arī labāku uz sabūferu, nevis lai tikai dauza.
Patlaban skatos uz šo PIONEER DEH-X5700BT. Ir dzirdēts dzīvē, skaņa patika. Varbūt ir Jūsu ieteikumi?
Zinu ka varu aiziet uz veikalu un paklausīties, bet pārdevējs ir pārdevējs, interesē pieredze no dzīves.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Nu hz, varbūt man dzīvē ir veicies, bet neesmu īsti dzirdējis tādus maģus, kas skanētu TIK slikti, ka ieliekot vietā citu lētā gala maģi (uz lētā gala pārējām sistēmas komponentēm) varētu saklausīt manāmas izmaiņas... Jāpiezīmē, ka neviens no šiem maģiem neskanēs pareizi, visi viņi skan kkā, kkā atšķirīgi viens no otra... Kura konkrētā maģa skaņa patiks Tavām ausīm to neviens nevar zināt, tāpēc variants paklausīties pie pārdevēja nav nemaz tik slikts...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …