[PĒRK] E36 Rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 441
- chevron_right
nopirkšu kupejas salonu (krēsli + apšivkas) un m sliekšņu uzlikas (Var piedāvāt arī FL).
Vēlams vidzemē (Cēsis, Valmiera, smiltene, limbaži, līgatne, sigulda).
Vēlams vidzemē (Cēsis, Valmiera, smiltene, limbaži, līgatne, sigulda).
Nesteidzīgi meklēju calypsorot sedāna virsbūves daļas, m-pakas daļas un dzeltenos migliniekua ar rāmīšiem. 6cyl sedinātas atsperes un gumijas pakaļējam atsperēm (iet starp kuzovu un atsper). Interesē vēl shorshifters un sporta stūre ar lielu iznesemu un pāreju. PM vai vacap 26760747
Pēdējais labojis KMG - 30 Mar 2017, 11:44, kopā labots 1 reizi.
Meklēju kompakta 3,38 reduktoru, nemetinātu... PM
laikam 168type reduktors
laikam 168type reduktors
kompaktam roku balstu un prieksejos amisus velams ar sedinatam atsperem vai mazlietotas koilas
Vēlreiz rakstu, kurs tirgoja gatavus salodetus ara temp. devejus ? Atceros ka kads tirgojas smukus satītus utt. Lūgums PM
vajag m52b25, principā vienalga no kuras virsbūves, ideāli ja no e36 bet der arī no e39 vai e46. Vajag pašu motoru, apkari un vadību ar visu ews. Pm vai 28636093
Pērku max cietas aizmugurējās atsperes . Jo cietākas jo labāk.
Pēdējais labojis Sidnas - 31 Mar 2017, 20:27, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Priekšējos amortizatorus ar sēdinātām atsperēm un atbalstiem visu sborā. (plug&play variantu) diezgan steidzami
Priekšējos tumšā auduma apsildāmus recaro (sportsitze) beņķus vai touringa melnu ādas apsildāmu recaro (sportsitze) visu salonu
Priekšējos tumšā auduma apsildāmus recaro (sportsitze) beņķus vai touringa melnu ādas apsildāmu recaro (sportsitze) visu salonu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es perku aizmugures kreiso lukturi sedanam ar balto augshu!!!AndrejCR rakstīja:Steidzam nopirksu sedanam aizmug. labo lukturi ar baltu augsu. normala stavokli un ar veseliem lampinjas stiprinajumiem
m50b25tub gmm
Pērku
hellrot sedana/touring/compact šofera spārnu,
Pr. bampera balku
hellrot sedana/touring/compact šofera spārnu,
Pr. bampera balku
11 pogu obc ar veseliem pikseļiem
Interesē E36 kupejas melnie griesti, vienalga kādā stāvoklī, ar visiem loriņiem. Ar lūku vai bez.
Kā arī aizmugures sēdekļa pagalvji ar plastmasas riņķiem
Pm.
Kā arī aizmugures sēdekļa pagalvji ar plastmasas riņķiem
Pm.
Mekleju kupejas durvju absivkas prieksai un aizmugurei
Pm vai 26627499
Pm vai 26627499
Meklēju kādu china dziļo stūrīti ar pāreju. Var būt jauna, var būt lietota, galvenais ir cena
Sveiki!!! Interesē sliekšņu uzlikas kūtij vai sedanam!!!!!
29696901 šite esmu reti- gandrīz neesmu- neesmu vispār! :)
29696901 šite esmu reti- gandrīz neesmu- neesmu vispār! :)
KMG rakstīja:Nesteidzīgi meklēju calypsorot sedāna virsbūves daļas, m-pakas daļas un dzeltenos migliniekua ar rāmīšiem. 6cyl sedinātas atsperes un gumijas pakaļējam atsperēm (iet starp kuzovu un atsper). Interesē vēl shorshifters un sporta stūre ar lielu iznesemu un pāreju. PM vai vacap 26760747
UP!
Mekleeju lielo dīzeļa radiatoru! Tādu kurš nesulo!!!! Bez izplešanas trauka
Meklēju priekš kupejas.
Tepiķi, airbagu, praktiski visus plastmasus no bagūža un daži plastmasi no salona! Visam jābūt labā stāvoklī!
Varbūt ir kādam vesala kupeja no kuras es varētu atlasīt visu ko vajag.
Vēl priekšai koilas ar camberplatēm.
Pm.
Tepiķi, airbagu, praktiski visus plastmasus no bagūža un daži plastmasi no salona! Visam jābūt labā stāvoklī!
Varbūt ir kādam vesala kupeja no kuras es varētu atlasīt visu ko vajag.
Vēl priekšai koilas ar camberplatēm.
Pm.
Vajag priekšējos amīšus abus,STEIDZAMI! pm vai 29439162
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59