Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 292
- chevron_right
sodien sakts vaskot auto, uzlikta aizmugure atpakal numur ziime. prieksa uzlikta jauna bmw emblema, mazliet pareguleta rocene, un gandriz auto uzmests uz galvas - labi ka paguvu izlist ara un uz masinas bija riteni virsuu , tagad vajaga jaunu domkratu jo tas ari salocijas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es nekad nelienu zem autiņa ja nav strahovka kāds bluķis apakšā .Pašam ar ir par mata tiesu sanācis izglābties no pārtapšanas par pankūku
Vakar uztaisiju no savas kupejas kompaktu!
iebakstīji kkur? Stāsti,rādi,lai varam mācīties,kā to nedrīkst darīt vai ja kāds vēlas,kā to dabūt gatavu!OsJa rakstīja:Vakar uztaisiju no savas kupejas kompaktu!
Par tēmu runājot,sadabūta daļa no vajadzīgajām detaļām
coupe 2.8
jakas iesaku venmeer peec dankrota pacelshanas palitk blukjiiti ar miikstu gumiju, savadaak remonteejot uz dankrota aatraak izruj to vietu kur liek iekshaa dankroto.KLAVINS rakstīja:sodien sakts vaskot auto, uzlikta aizmugure atpakal numur ziime. prieksa uzlikta jauna bmw emblema, mazliet pareguleta rocene, un gandriz auto uzmests uz galvas - labi ka paguvu izlist ara un uz masinas bija riteni virsuu , tagad vajaga jaunu domkratu jo tas ari salocijas
ātrākais veids kā uztaisīt kompaktu no kupejas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis OsJa - 08 Dec 2011, 18:40, kopā labots 1 reizi.
kas notika?
uhh nepaveicās. Pret ko tad galvu atsiti? Otrs šofers cauri stiklam ar saviem zobiem?
wana bee drifter
Tagad braukšu uz garažu un meklēšu kas man varēja pārsist galvu
Agris rakstīja:uhh nepaveicās. Pret ko tad galvu atsiti? Otrs šofers cauri stiklam ar saviem zobiem?
Tagad braukšu uz garažu un meklēšu kas man varēja pārsist galvu
Piedo, bet es nojautu, ka tev tā driftēšana kautkā tā beigsies
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu neko darīt
Sveikts pulciņā!
Un pats vēl pasmieties vari par to?
Tad jau labā ātrumā būsi atmuguriski kur ieplēsis
Tad jau labā ātrumā būsi atmuguriski kur ieplēsis
Jāāā.... Smiekli caur asarām...
Labi, ka var pasmieties par savām neizdarībām, bet cik redzams, nekas priecīgs nav
Diez ko labi neizskatās tas caurums pakausī, tāpat kā pats auto
Labi, ka var pasmieties par savām neizdarībām, bet cik redzams, nekas priecīgs nav
Diez ko labi neizskatās tas caurums pakausī, tāpat kā pats auto
tagad tik sapratu kas tas par drifteri :D nostaasti bija labi
Skats jau baismīgs....
labi ka galvai nekas cauri neizgāja.
labi ka galvai nekas cauri neizgāja.
drift hard or go home...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56