Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 569
- 570
- 571
- 572
- 573
- …
- 1297
- chevron_right
Ne. Plug'n'play bus no 330.Lomax rakstīja:Beidziet spamot!Lomax rakstīja:Dzeki, mazs jautajums. Ja es gribu nomainit supportuns uz m'kas supportiem ( prieksejos ), vai viss bus vnk plug and play ?
sveiki nesen esmu igadajies e46 plauktus , velejos uzzinat kur un cik tas maksa samainit gumijas no e36 lai deretu 36tajam ????
330 e46 ? vai kada tu domaji ?Rus rakstīja:Ne. Plug'n'play bus no 330.Lomax rakstīja:Beidziet spamot!Lomax rakstīja:Dzeki, mazs jautajums. Ja es gribu nomainit supportuns uz m'kas supportiem ( prieksejos ), vai viss bus vnk plug and play ?
PaldiesLaurix rakstīja:Jā, no e46 330
Vel jautajums, kas saucas tas kantoris kurs nodarbojas ar poly buksem.
Var kāds nomest linku, kur varēja ieraktīt vin kodu un tur parāda visu par tavu mašīnu, kāda nākusi no rūpnīcas, kaut kad sen bija, bet nevaru atrast.
http://www.bmwarchive.org/vin/bmw-vin-decoder.htmlklifiks rakstīja:Var kāds nomest linku, kur varēja ieraktīt vin kodu un tur parāda visu par tavu mašīnu, kāda nākusi no rūpnīcas, kaut kad sen bija, bet nevaru atrast.
Vins laikam domaja tas visas bukses
Uz e36 ar koilaam un manu sedinajumu ir iespeja dabuut sadus diskus virsu?! Nesaku ka likshu vnk interesee!!!
R19 2x9j ET48 un 2x10j ET45
R19 2x9j ET48 un 2x10j ET45
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iespējams ka flančus vajadzēs, bet vajadzētu derēt.
un riepas pareizās
un riepas pareizās
Būs vien jānoņem ieplūdes kolektors, lai visu smuki sadarītu! Un pie reizes pāriet pāri visām pārējām trubačkām.Lomax rakstīja:Vai var nomainit kartera ventilacijas membranu nenemot nost iepludes kolektoru ?
Beautiful Mechanical Wonder
+uzlikt jaunas blīves kolektoram. nesen liku uz m52 m50 kolektoru un biju šokā kāda ir atšķirība old vs new 
Var, pietam, diezgan vienkārši. vismaz m52 dzinējam,Lomax rakstīja:Vai var nomainit kartera ventilacijas membranu nenemot nost iepludes kolektoru ?
M52 ir man ja. blives ari man ir svaigas. Negribas nemt iepludnieku nost. Ja nemot nost gofru ar GMM un filtra kasti, bus vieta pieklut pie membranas ?dexter1 rakstīja:Var, pietam, diezgan vienkārši. vismaz m52 dzinējam,Lomax rakstīja:Vai var nomainit kartera ventilacijas membranu nenemot nost iepludes kolektoru ?
Kur Rīgā, neskaitot gross, var aizbraukt un nopirkt rokas bremzes lokus?
Pamēģini iekš Ape motors!iivars rakstīja:Kur Rīgā, neskaitot gross, var aizbraukt un nopirkt rokas bremzes lokus?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 569
- 570
- 571
- 572
- 573
- …
- 1297