Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 571
- 572
- 573
- 574
- 575
- …
- 1297
- chevron_right
Esmu 99% pārliecināts, ka visiem e36 viņi ier vienādi.Da1ris rakstīja:Vēlējos pajautat,vai no kāda cita modeļa var pielasīt durvju rokturi kupejai?Un ja kādam ir tas viss mehānisms,varbūt vēlas pārdot,labprāt nopirktu
'bvakar biedri
Gribēju uzzināt, vai nav kāds pieredzējušais e36 veltīt kādu brīdi apzinot manas kupejas defektus?
Varētu piebraukt, papļāpāt, izbraukt mazu aplīti.
Vnk tulīt plānojas autoremonts, detaļu maiņa, lielāko daļu zinu, bet ir dažas lietas, kas mani dikti uztrauc, bet kam iemeslu nezinu
Verētu lasīt 100 un 1 foruma lapu, bet labāk liekas dzīvē atrādīt un uzreiz visu saprast.
Rīgā, Juglā, Berģos, Ādažos, vārdusakot viskautkur šinī galā
Atlīdzība? Nez, pāris aliņi, vai šokolāde, vai milzīgs paldies, vai kas nu kam nāk prātā
P.S. Būtu "kruta", ja šodien.
Gribēju uzzināt, vai nav kāds pieredzējušais e36 veltīt kādu brīdi apzinot manas kupejas defektus?
Varētu piebraukt, papļāpāt, izbraukt mazu aplīti.
Vnk tulīt plānojas autoremonts, detaļu maiņa, lielāko daļu zinu, bet ir dažas lietas, kas mani dikti uztrauc, bet kam iemeslu nezinu
Verētu lasīt 100 un 1 foruma lapu, bet labāk liekas dzīvē atrādīt un uzreiz visu saprast.
Rīgā, Juglā, Berģos, Ādažos, vārdusakot viskautkur šinī galā
Atlīdzība? Nez, pāris aliņi, vai šokolāde, vai milzīgs paldies, vai kas nu kam nāk prātā
P.S. Būtu "kruta", ja šodien.
Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Tumsoņas, tā ir gumija, zem kuras novieto pacēlāja ķepas. Priekš donkrata taču ir korķis un truba slieksnī 
Sedans,tourings,kompots vienādi rokturi,kupejai cits serdenes izmērs.garumā!māriņš rakstīja:Esmu 99% pārliecināts, ka visiem e36 viņi ier vienādi.Da1ris rakstīja:Vēlējos pajautat,vai no kāda cita modeļa var pielasīt durvju rokturi kupejai?Un ja kādam ir tas viss mehānisms,varbūt vēlas pārdot,labprāt nopirktu
bixenon.lv es sev tur nopirku un viss smuki deg un nekarst!Anderss rakstīja: Šīs lapiņas var dabūt led ? Led laikam nekarsa ?
kā var tikt klāt pečkas radiātoram (digitālās klimas pečka)? obligāti jāņem nost panelis?
jā, būs vien jājauc 
Diemžēl jā.dexter1 rakstīja:kā var tikt klāt pečkas radiātoram (digitālās klimas pečka)? obligāti jāņem nost panelis?
Kāds nodarbojas, vai zina kādu kas nodarbojas, ar spararatu balansēšanu?
Kaut kā neizdodas atrast info. Vajag visus 8000rpm.
Viens kantoris ir, prasa 50e + PVN. Laikam pameklēšu vēl kādu.
Kaut kā neizdodas atrast info. Vajag visus 8000rpm.
Viens kantoris ir, prasa 50e + PVN. Laikam pameklēšu vēl kādu.
Tiko biju argusa šie ar to pašu ieteica paldies [emoji6]Laurikbmw rakstīja:bixenon.lv es sev tur nopirku un viss smuki deg un nekarst!Anderss rakstīja: Šīs lapiņas var dabūt led ? Led laikam nekarsa ?
Īpaši lētāk diez vai būs.. 
Tas Norekam domāts.
Tas Norekam domāts.
Sk. paldies!
Bez PVN es vēl būtu gatavs samaksāt, bet teksts: "sākot no 50e + PVN", mani biedē.
Bez PVN es vēl būtu gatavs samaksāt, bet teksts: "sākot no 50e + PVN", mani biedē.
dzhonsons rakstīja:Īpaši lētāk diez vai būs..
Tas Norekam domāts.
Pēdējais labojis Norek - 09 Jūl 2015, 10:56, kopā labots 1 reizi.
steidzmi m52 e39 karteris derēs uz m50?
Nav vienadi vismaz arejie roktura mehanismi, pats tas kas durvim sanos naak var no jebkuras virsbuves uzlikt tikai viena plasmasina jasamaina uz pretejo pusi!māriņš rakstīja:Esmu 99% pārliecināts, ka visiem e36 viņi ier vienādi.Da1ris rakstīja:Vēlējos pajautat,vai no kāda cita modeļa var pielasīt durvju rokturi kupejai?Un ja kādam ir tas viss mehānisms,varbūt vēlas pārdot,labprāt nopirktu
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
prieksejas stupicas visiem e36 vienadas? 316i-328i?
kas atšķiras, uz acilikas 1;1 ar e36 karteriArmando rakstīja:par deresanu deres, bet ja tu liec no e39 uz e36 tad nederes.
Man liekas, ka jāpoweredbygirts rakstīja:prieksejas stupicas visiem e36 vienadas? 316i-328i?
Ja sanāks aplasīt vienu potenciālu tolmetu, doma iestūķēt sev elektriskos logus. Tā kā netā nekādu sakarīgu DIY neatrodu, jautājums vietējiem guru - ir kas ļoti specifisks, ko ņemt vērā? Kādas detaļas jāsavāc un kuras der no esošā? Vai visi mehānismi derēs 1:1?
Ieteikums "Nedzīt uz Autocentrs Rīga" neskaitās
Ieteikums "Nedzīt uz Autocentrs Rīga" neskaitās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 571
- 572
- 573
- 574
- 575