Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 571
- 572
- 573
- 574
- 575
- …
- 2228
- chevron_right
Te vēl ir kāds neguļošs cilvēks? 
No rīta dodos na Rigu. Gribu baiiigi pakjert pārīti e36.lv uzlīmes, kur man doties, pie kā vērsties?
No rīta dodos na Rigu. Gribu baiiigi pakjert pārīti e36.lv uzlīmes, kur man doties, pie kā vērsties?
Zinu, zinu, vienkārši, riit no riita braucu uz Riigu jau, un domaaju mosh kaadu aatraaku celju kaads zin, jo kmr caur pm saziimees kko timer, jau buushu atpakalj Cēsīs 
Pamanīju, jaa. Paldies :)
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Nebūs arīfishers rakstīja:Kādam nav kāda garaža baložu apkaimē uz īri vai arī zin kur var noīrēt. Izbraukāju baložus un titurgu, neatradu nevienu brīvu garažu uz īri.![]()
Tad sniegs
Tad lietus
Tad saule
Tad vējš
Daba izvēlies vienreiz .
Tad lietus
Tad saule
Tad vējš
Daba izvēlies vienreiz .
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kaķi jau vēl okay, iedomājies, ja govis lidotu?Rom4iks_328 rakstīja:labi kad vel nav lidojosi kakji
Kā jūsu galā ? Snieg/ nesnieg ? Ventspilī no sniega ne smakas, tik vējš nenormāls 
Nesnieg. Jāliek atpakaļ vasarenes. :shiftlock:
Pēdējais labojis Nixon - 05 Dec 2013, 19:37, kopā labots 1 reizi.
Riigaa, vispar klusums
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nixon rakstīja:Nesnieg. Jāliek atpakaļ vasarenes. :shiftlock:
zaibal, gribu ziemu! sniegu līdz kulei, pilnu balonu ar gāzi, un nopuņķojušos degunu 
domā vajag? tu nebiji tas, kurš jau pie pirmā sniedziņa paspēja izvandīties pa 2 grāvjiem? 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tas biju esch. rakstīja:domā vajag? tu nebiji tas, kurš jau pie pirmā sniedziņa paspēja izvandīties pa 2 grāvjiem?
Tā bija, aiz kaifa no pirmā sniega, adernalīna, un bedru vaina
Cik man ziņoja Madonas galā baltais ir klāt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
oooo, tas tālu no Ventspils, cerams ka 6dien solītais putenis arī atpūtīs līdz kurzemeizuze91 rakstīja:Cik man ziņoja Madonas galā baltais ir klāt.
Tikai atceries to, ka Madonā ir par grādiem +/-5 aukstāks, tā kā Rīgā/Vemtspilī būs vairāk šļundra nekā belijs :)
Video no šodienas Madonā
https://www.facebook.com/photo.php?v=67 ... =2&theater
Video no šodienas Madonā
https://www.facebook.com/photo.php?v=67 ... =2&theater
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 571
- 572
- 573