Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 572
- 573
- 574
- 575
- 576
- …
- 2228
- chevron_right
Man vienam nevar vaļā ?Kurlis rakstīja: https://www.facebook.com/photo.php?v=67 ... =2&theater
Vētra jau ir patreiz Ventspilī, vismaz man 7 stāvāzuze91 rakstīja:Tak piejūrā vētru sola, kāds vel sniegs
Bet puteni sola 6dien un aukstumu, tad es būšu kuldīgā, tāpēc arī ceru uz sniegu!
Mja, video tikai draugiem, tad neko. Vobšem normāls sniegs sakrājies pa šodienu
Kurlis rakstīja:Mja, video tikai draugiem, tad neko. Vobšem normāls sniegs sakrājies pa šodienu
Tad jau var cerēt uz jaunu video pie MŪSU VIDEO 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Liepaaja vispār taada vētra lietus līst ne miņas no ziemas. 
Tikko biju izbraucis līkumu pa centru, un jā! Ventpilī vējš gāž kokus, lietus mazgā autiņus, un ne smakas no sniega!michel rakstīja:Liepaaja vispār taada vētra lietus līst ne miņas no ziemas.
Powered by Minhauzens!
hahahaha, gandrīz aiz smiekliem komats biksēs ieskrējazexo rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... higln.html
wtf ? Lai apdzīvotā vietā uz jumtu auto dabūtu, uz cik viņš ir braucis un kādā veidā nonācis pie šāda gala rezultāta ???
šītā ir bomba 
atvainojos ka rakstu e36 forumā, bet interesētu šāds jautājums, kam visvairāk pievērst uzmanību iegādājoties e34?
motors 2,5 tds, to ka jānočeko kā strādā dzinējs un ko "saka" sūknis, tas pašsaprotami, bēt, kā par rūsu, kuras ir tās vietas kuras mēdz vairāk rūsēt, un kam vēl būtu jāvelta pastiprināta uzmanība?
motors 2,5 tds, to ka jānočeko kā strādā dzinējs un ko "saka" sūknis, tas pašsaprotami, bēt, kā par rūsu, kuras ir tās vietas kuras mēdz vairāk rūsēt, un kam vēl būtu jāvelta pastiprināta uzmanība?
Visa grīda, aizmugurē arkas, sliekšņi un protams, ka aizmugurē glāzes. Tas par bundžu runājotnaljanke rakstīja:atvainojos ka rakstu e36 forumā, bet interesētu šāds jautājums, kam visvairāk pievērst uzmanību iegādājoties e34?
tieši tas kas man vajadzigs, paldies

bmwpower.lvnaljanke rakstīja:atvainojos ka rakstu e36 forumā, bet interesētu šāds jautājums, kam visvairāk pievērst uzmanību iegādājoties e34?
jap... powerā es arī visu info pa e34 vajadzīgo atradu.... meklētājs un aiziet ... tur daudz vairāk uzzināsi par piečuku 
Varbūt kādam ir m50b25 drosele ar devēju kas krāj putekļus plauktā ? 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir sniegs Ventpilī!!!!
Nu labi, tagad jau šķidra pļura
Nu labi, tagad jau šķidra pļura
mums Madonā arī tagad ir sniegs, tik bildes pagaidām nevaru ielikt, bet gan jau ka vēlāk ielikšu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 572
- 573
- 574
- 575
- 576
- …
- 2228