Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 574
- 575
- 576
- 577
- 578
- …
- 1297
- chevron_right
Sita ķibele manam senča džipam, teikšu lai skatās tevis uzskaitito, bet visvairāk liekas ka ar gultni, jo viens priekšējais nav mainīts, mašīnai 110 tūkst nobraukusmshe9600 rakstīja:Plaisa kādā br. diskā - nopuvušas ventilācijas ribas un bremzējot nostaigā virsmas, tāpēc br diski mainas, ja met, virpojam tikai mainot klučus pielīdzinot darba virsmu.
Vai veikta nepietiekama ritošās defektācija:
Beigts riteņa gultnis vai met/saliekta rumba.
Brīvkustība lodbalstos/buksēs.
Ar supportu vadīklām, skavām viss ok, nav salikti uz ķīlējošām vadīklām un izdilušām skavām?
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Bmw ututuuuu
Lieta tada ielaidu luku jumtaaa, bet araa izgaja tikai luka un apsuvums palika jumtaa. Iesakat ar ko rekinaties kas par vainu?
Izskatas ka bez jumta apsuvuma nemsanas nost neko neizdaris. Meginaju tapat sanemt pavilkt araa, bet loti stingri turas tur ieksaa jumtaa.
Izskatas ka bez jumta apsuvuma nemsanas nost neko neizdaris. Meginaju tapat sanemt pavilkt araa, bet loti stingri turas tur ieksaa jumtaa.
Problēma ar Opel Zafiru.
Liekot trešajā vai ceturtajā robā, braucot pa pilsētu vienā ātrumā, visu laiku ir tāda nepatīkama skaņa. Tā kā kaut kur plastmass būtu vaļā un ātri pret kaut ko rīvētos/sistos. Iespējams tas nav palstmass. Viss it kā ir labi pieskrūvēts. Skaņa nāk pārsvarā no labās puses paneļa.
Varbūt kāds zina, kas varētu būt par vainu, jo tiešām tā ir stulba skaņa salonā.
Un vēl, kāpēc kad liek, piemēram, EHR, kur skan kaut cik normālas dziesmas, visu laiku tumbas čikst. Viss orģināls.
Liekot trešajā vai ceturtajā robā, braucot pa pilsētu vienā ātrumā, visu laiku ir tāda nepatīkama skaņa. Tā kā kaut kur plastmass būtu vaļā un ātri pret kaut ko rīvētos/sistos. Iespējams tas nav palstmass. Viss it kā ir labi pieskrūvēts. Skaņa nāk pārsvarā no labās puses paneļa.
Varbūt kāds zina, kas varētu būt par vainu, jo tiešām tā ir stulba skaņa salonā.
Un vēl, kāpēc kad liek, piemēram, EHR, kur skan kaut cik normālas dziesmas, visu laiku tumbas čikst. Viss orģināls.
Braucot ar 3šo robu pa stiprām bedrēm izsit ārā no ātruma un arī izsit tad, kad brauc uz zemiem apgriezieniem ar 3šo robu. Kas par vainu? Sinhronizatori beigti? 
nav jēgas labot. Nomaini vnk kārbu.Fury rakstīja:Braucot ar 3šo robu pa stiprām bedrēm izsit ārā no ātruma un arī izsit tad, kad brauc uz zemiem apgriezieniem ar 3šo robu. Kas par vainu? Sinhronizatori beigti?
Ir tik traki?Tumshais rakstīja:nav jēgas labot. Nomaini vnk kārbu.Fury rakstīja:Braucot ar 3šo robu pa stiprām bedrēm izsit ārā no ātruma un arī izsit tad, kad brauc uz zemiem apgriezieniem ar 3šo robu. Kas par vainu? Sinhronizatori beigti?
paskaties manu diy sapratīsi, aiz lūkas sliedēm viens pipsis noteikti saplīsisGunTixV rakstīja:Lieta tada ielaidu luku jumtaaa, bet araa izgaja tikai luka un apsuvums palika jumtaa. Iesakat ar ko rekinaties kas par vainu?
kasiks rakstīja:paskaties manu diy sapratīsi, aiz lūkas sliedēm viens pipsis noteikti saplīsisGunTixV rakstīja:Lieta tada ielaidu luku jumtaaa, bet araa izgaja tikai luka un apsuvums palika jumtaa. Iesakat ar ko rekinaties kas par vainu?
2.5 , 2.8 , kāda jēga man no tāda , ja man vajag ikdienas braucieniem uz darbu u.tt. Dabūju pabraukt ar 2.0 sedanu , bija tā neko. 1.6 ir reāli pa maz , ir ekonomiskāk bet jaudas nav tādas. Tāpēc es domāju ka man pietiktu ar 2.0 , kur varu spēt arī liet iekšā. Tapēc interesē pilns komplekts , lai 1.6 vietā būtu 2.0. + zem pārsega smukāks skats. ; Dseeingman rakstīja:kopš kura laika divniekam ir uber 6-cyl reduktors?
stabiliozatora stienis jamaina, ja, bet baigas nu galvassapes to izdarit, pirdiens jura salidzinot ar pasu motora nomainu.
ar sito nav jegas likt 2.0 var beigas nonakt pie ta, ka bez m3turbo nav jegas neko kustinat
nav jau jarekina tas, ka motors maksa tikai biskin vairak neka ieliksana bet gan kopejas izmaksas, un kads nu katram tas maks ir tādu arī liek
2.0l ir visrijīgākais no e36 6 cil. 
Mans tops - sākot ar visrijīgāko līdz visekonomiskākajam
1. m50b20
2. m50b25
3. m52b20
4. m52b25
5. s50b30
6. m52b28
7. s50b32
1. m50b20
2. m50b25
3. m52b20
4. m52b25
5. s50b30
6. m52b28
7. s50b32
Nekad to nebūtu domājis. ; D Tad jau m52b20. Bet īsti nesaprotu kāda tur viņiem atšķirība no m50b20 , m52b20.kars rakstīja:2.0l ir visrijīgākais no e36 6 cil.
1. m50b20
2. m50b25
3. m52b20
4. m52b25
5. s50b30
6. m52b28
7. s50b32
pilnigas mulkibas ka m50b20 ir rijigakais ja ir tehniski labs motors tad viss ir kartiba!kars rakstīja:2.0l ir visrijīgākais no e36 6 cil.
1. m50b20
2. m50b25
3. m52b20
4. m52b25
5. s50b30
6. m52b28
7. s50b32
Cik cilvēku tik viedokļu.kaspars26 rakstīja:pilnigas mulkibas ka m50b20 ir rijigakais ja ir tehniski labs motors tad viss ir kartiba!kars rakstīja:2.0l ir visrijīgākais no e36 6 cil.
1. m50b20
2. m50b25
3. m52b20
4. m52b25
5. s50b30
6. m52b28
7. s50b32
Atlikt diršanu. Daži te runā tā, it kā būtu ar katru no 6 cyl braukājuši pusgadu no vietas, it īpaši jau S52B32, ne?
Man pašam ir ļoti svaigs M52B20. Nav tas labākais jaudas/ekonomiskuma ziņā, bet iet diezgan labi un rij pieņemami.
Man pašam ir ļoti svaigs M52B20. Nav tas labākais jaudas/ekonomiskuma ziņā, bet iet diezgan labi un rij pieņemami.
Tieši ko tādu man arī vajag.Inferno rakstīja:Atlikt diršanu. Daži te runā tā, it kā būtu ar katru no 6 cyl braukājuši pusgadu no vietas, it īpaši jau S52B32, ne?
Inferno rakstīja:Atlikt diršanu. Daži te runā tā, it kā būtu ar katru no 6 cyl braukājuši pusgadu no vietas, it īpaši jau S52B32, ne?
vidējais ap 11l/100km ne?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Redzeslogā laba kūts, bet baigā bomžu paka. Nav ne kondicioniera, ne obc un aizmugurē airi, sedans vēl lielāks bomzis, pulkstenis, visi airi un arī nav kondicioniera. Kādā cenā te iet 18 pogu OBC ar visu pravodku un elektrologu mehānismi ar pravodku un pogām? Kondiķis ir kosmoss ielikt, bet tā kā viņi nemotori, tad visu varētu izdarīt pie reizes liekot ko iekšā. Ir jau nedaudz ko papisties, bet viss ir izdarāms. 
P.S - Interesē vēl aptuvenas cenas 1.8is komplektam, ko iespert iekšā, kamēr budžets plānojās priekš B28/B30.
P.S - Interesē vēl aptuvenas cenas 1.8is komplektam, ko iespert iekšā, kamēr budžets plānojās priekš B28/B30.
Apmēram tā arī ir. Tikai nevajag aizmirst, ka man tie 100km ir tikai pa pilsētu, ar pasmagu kāju un vienmēr ieslēgtu kondicionieri. Var jau ilgi spriedelēt, tas ir daudz vai maz, bet kad bija pāris nedēļas jāpabrauc ar 528i manuāli, tad patēriņu zem 13.7 (pēc OBC) dabūt nu nekādi nevarēju, braucot +/- tāpat.Azbests rakstīja:Inferno rakstīja:Atlikt diršanu. Daži te runā tā, it kā būtu ar katru no 6 cyl braukājuši pusgadu no vietas, it īpaši jau S52B32, ne?
vidējais ap 11l/100km ne?
Droseles stāvokļa devēji atšķiras m52 un m50?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 574
- 575
- 576
- 577