Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 578
- 579
- 580
- 581
- 582
- …
- 1297
- chevron_right
visiem e36 ir vienadi izspiedeja garumi iznjemot m3 evo, tam gan ir garaks pa 8mmbestbmw rakstīja:dereet deres bet reti vai sajugu vares izspiest, jaskataas kads sajuga komplekts tev tur stav. ja m20 tad stienits izspiedejam garaks.Gropiks rakstīja:Sajūga cilimdrītis no m43 derēs uz m50b25 ZF kārbas ?
roktura mehanismu var iznjemt vienkarsi sagazot stiklu, logs jaatkabina no klipsiem un jasagaaz, araa nau janjem, un tad jau izgrozosi to mehanismu araa. diezgan pinkjerigs tas darbelis irOša rakstīja:Miiix rakstīja:Ū jā, ručku nomainīt ir pretīgs pasākums. Vēl jo vairāk, ja to dara pirmo reizi
Noteikti vieglāk būs to darīt 2atā un logu pavisam nav jāņem ārā, pietiek ar to, ka otrs piepaceļ, pietur, utt
Nekādu moldingu gan neņēmu nost, visu var izdarīt no iekšas
God dammit, būs jāuzprasās pie kāda uz palīdzību un vietu
Labi, pagaidām tas nedeg, bet vajadzes drīzumā izdarīt (ja nu nobeidzas arī šofera pusē!)
...
Armando es runaju ja gadijuma uzlikts vieglais spararats tad orginalais cilindrits neizspiez sajugu lidz galam. m20 nak garaks stienitis.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Žēl, ka tas notika pasažiera durvīm, jo šofera durvīm jāmaina loga mehānisms, pareizāk motoriņš, tā varētu visu pie viena, tagad, diemžēl, jādarbojas ar abām durvīm.Armando rakstīja: roktura mehanismu var iznjemt vienkarsi sagazot stiklu, logs jaatkabina no klipsiem un jasagaaz, araa nau janjem, un tad jau izgrozosi to mehanismu araa. diezgan pinkjerigs tas darbelis ir
Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Man pasaziera durviim taa bija, un dereeja tikai no kupejas, un zinu, ka taam ruckaam ir divi veidi, kaadi preciizi neatceros, srotaa, kkaadi 10e maksaaja, mees njeemaam nost apsifku, un tad visam vareeja tikt klaat, labaak uzprasi kaadam kas to maak izdariit, jo riktiigi sarezgits pasaakums!Oša rakstīja:Miiix rakstīja:Ū jā, ručku nomainīt ir pretīgs pasākums. Vēl jo vairāk, ja to dara pirmo reizi
Noteikti vieglāk būs to darīt 2atā un logu pavisam nav jāņem ārā, pietiek ar to, ka otrs piepaceļ, pietur, utt
Nekādu moldingu gan neņēmu nost, visu var izdarīt no iekšas
God dammit, būs jāuzprasās pie kāda uz palīdzību un vietu
Labi, pagaidām tas nedeg, bet vajadzes drīzumā izdarīt (ja nu nobeidzas arī šofera pusē!)
Pagiadām esmu nopratis, ka fl/pfl ir nedaudz atšķirīgas tās ručkas, bet vajadzetu derēt arī no citiem virsbūvju tipiem.Tommas rakstīja: Man pasaziera durviim taa bija, un dereeja tikai no kupejas, un zinu, ka taam ruckaam ir divi veidi, kaadi preciizi neatceros, srotaa, kkaadi 10e maksaaja, mees njeemaam nost apsifku, un tad visam vareeja tikt klaat, labaak uzprasi kaadam kas to maak izdariit, jo riktiigi sarezgits pasaakums!
Nu diezgan saubos, jo 2os srotos man apstiprinaaja, ka atskjiraas!Oša rakstīja:Pagiadām esmu nopratis, ka fl/pfl ir nedaudz atšķirīgas tās ručkas, bet vajadzetu derēt arī no citiem virsbūvju tipiem.Tommas rakstīja: Man pasaziera durviim taa bija, un dereeja tikai no kupejas, un zinu, ka taam ruckaam ir divi veidi, kaadi preciizi neatceros, srotaa, kkaadi 10e maksaaja, mees njeemaam nost apsifku, un tad visam vareeja tikt klaat, labaak uzprasi kaadam kas to maak izdariit, jo riktiigi sarezgits pasaakums!
Iespējams, iespējams, kad meklēšu, tad iedziļināšos, pagaidām, diemžēl, citas, smagākas sāpesTommas rakstīja: Nu diezgan saubos, jo 2os srotos man apstiprinaaja, ka atskjiraas!
Ir kāds DIY lukturu lēcas tonēšanai vai līmēšanai?
Gribu tādu efektu... tikai nesāciet ar: iečurā lampās. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveiki visiem! Ir problēma ar to, ka piešķilot un noslāpējot, divas reizes pēc kārtas nobloķējas logi, ka nevar pacelt augšā vai nolaist lejā! Man teica, ka varētu būt pie vainas komforta bloks!
Kāds viņš izskatās un no kā un pa cik var nopirkt?
Vai ir iespēja kaut kā izdarīt, lai logi paceltos un aiztsisītos ciet, ja tas notiek nepiemērotā brīdī, ka mašīnai logs līdz galam vaļā ir un vajag ciet dabūt!
Kāds viņš izskatās un no kā un pa cik var nopirkt?
Vai ir iespēja kaut kā izdarīt, lai logi paceltos un aiztsisītos ciet, ja tas notiek nepiemērotā brīdī, ka mašīnai logs līdz galam vaļā ir un vajag ciet dabūt!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
tur nekadas fizikas nav iznem lukturi un jauc ara neistiekot priekshejo stikluFury rakstīja:Ir kāds DIY lukturu lēcas tonēšanai vai līmēšanai?Gribu tādu efektu... tikai nesāciet ar: iečurā lampās.
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
kur riga ir iespeja iegadaties suvju mastiku prieks metinatam vietam?
Meklēju kur labi, par saprātīgu ciparu, bet PATS galvenais ātri restaurē degvielas sūkņus.
P.S. Rīgā
lambda zondei ir m18x1.5, vismaz pedejam kam taisiju korķi tada bijaArmando rakstīja:ja nemaldos bija M18
man arī liekas ka 1.5 lai gan bmw baigi patika visur iebāst 1.75seeingman rakstīja:lambda zondei ir m18x1.5, vismaz pedejam kam taisiju korķi tada bijaArmando rakstīja:ja nemaldos bija M18
Paldies kolēģi tur ir m18x1,5. Reputaciju nopelnijat
Ja likt flančus 8-10mm, skrūves jau vajadzīgas garākās, vai pietiek ar standarta?
Kāds būtu labākais veids reduktora atgādāšanai no LV malām uz Rīgu? Un cik tāds prieks maksā?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 578
- 579
- 580
- 581
- 582
- …
- 1297