Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 105
- chevron_right
Šitas baltais bija pirms ļoti laba laika ss.lv par 2,800 ls.
Tā ir emka vai man liekas?
Bish zheel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bish zheel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neteikshu ka nepatik,bet ielikts ir pa leto.
Teslai tas lcd vispar ir gavno.vins rada visu achgarni,itsevishkji navigaciju
ar kompatu pa brugji
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Ir indivīdi kam patīk! Man vienam paziņam ir balts sedans kas nedaudz velk uz šī auto stilu, un viņš ir starā kā tas auto izskatās...
Tas bamperis izskatās itkā būtu prosta no putuplasta izgriezts
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Kuldīgā daudz tādi540i rakstīja:Vakar Kūldīgā..
Man draugam arī ir kkāds ķekavas brīnums,gaisa lūkas visās malās,priekšā bija bufers kopā ar resti,aizmugurē arī hvz kāds brīnums,uz sliekšņiem mazi spoilerīši,nezinu vai pareizi nosaucu,bet tur bija uz sliekšņiem kkādi brīnumi,spoilers aizmugureee,china style lampas un vēl viskkas. Pati mašīna ir svaigi pārkrāsota pelēkā grīdas krāsā(burtiski) Un kā jau ierasts tādiem auto,salonā ir plikākā komplektācija kāda vien var būt un kkāds mazmotors(šajā gadījuma 1.8 motors ar gāzi) a,un pats jaudīgākais kas tam autiņam bija,ko es nekad nevienam ķekavas brīnumam nebiju redzējis,bija 2 degvielas uzpildes vietas,kātrā sānā pa vienam,vienā priekš degvielas,otrā priekš gāzes. pirmajā reizē kad gāju apkārt un pētiju to auto,nezināju kā saviebt seju,jo biju šausmās kā kko tādu var nodarī e36,bet galvenais ka saimnieks mīza karstu par to auto,nezināju kur likties no laimes jo uzskatīja ka auto ir vnk super un viņam ir trāpijies vnk superīgs ķēriensZzevsS rakstīja:Ir indivīdi kam patīk! Man vienam paziņam ir balts sedans kas nedaudz velk uz šī auto stilu, un viņš ir starā kā tas auto izskatās...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 105