Audio sistēmas

Tape
Ziņojumi: 8
Pievienojies: 28 Mar 2014, 23:33
Braucu ar: 328

31 Jan 2015, 06:49

Cik vispār varētu maksāt aizvest pie saprātīgiem cilvēkiem lai pārvelk vadus, jo čujs ir ka kaut kur salūzuši un jēdzīgu audio saliek. Nekādu pimp my car kosmosu.
Profila bilde
Meeris
Ziņojumi: 387
Pievienojies: 24 Jan 2013, 20:39
Braucu ar: BiTurbo
Atrašanās vieta: SA

31 Jan 2015, 08:02

Tape rakstīja:Cik vispār varētu maksāt aizvest pie saprātīgiem cilvēkiem lai pārvelk vadus, jo čujs ir ka kaut kur salūzuši un jēdzīgu audio saliek. Nekādu pimp my car kosmosu.
re kur te ari muziku instale. sakontaktejies un tev palidzes. links--> SSC Audio u.c.
SunCoast Customs IIIM
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

31 Jan 2015, 08:57

Dj Plosky rakstīja:Nu hz, varbūt man dzīvē ir veicies, bet neesmu īsti dzirdējis tādus maģus, kas skanētu TIK slikti, ka ieliekot vietā citu lētā gala maģi (uz lētā gala pārējām sistēmas komponentēm) varētu saklausīt manāmas izmaiņas... Jāpiezīmē, ka neviens no šiem maģiem neskanēs pareizi, visi viņi skan kkā, kkā atšķirīgi viens no otra... Kura konkrētā maģa skaņa patiks Tavām ausīm to neviens nevar zināt, tāpēc variants paklausīties pie pārdevēja nav nemaz tik slikts...
Ir tā ir tā..
Jonjis
Ziņojumi: 898
Pievienojies: 01 Jūl 2011, 01:55
Reputācija: 5

31 Jan 2015, 09:31

Meeris rakstīja:
Tape rakstīja:Cik vispār varētu maksāt aizvest pie saprātīgiem cilvēkiem lai pārvelk vadus, jo čujs ir ka kaut kur salūzuši un jēdzīgu audio saliek. Nekādu pimp my car kosmosu.
re kur te ari muziku instale. sakontaktejies un tev palidzes. links--> SSC Audio u.c.
Parādiet kādu veikto instalu.
Profila bilde
IMRE
Ziņojumi: 207
Pievienojies: 24 Sep 2014, 21:23
Braucu ar: B30
Atrašanās vieta: Rīga/Purvciems
Reputācija: 1

02 Feb 2015, 18:38

Vai kādam nav Alpine CDA-9884 E maģis ar beigtu/saplēstu/pazaudētu panelīti?
Pašam ir strādājošs šāds maģis, bet usb flash vairs nelasa!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
Paiciits
Ziņojumi: 91
Pievienojies: 02 Apr 2014, 12:57
Braucu ar: Ogli

14 Feb 2015, 19:35

Kā ir ar OEM pastiprinātājiem, ir jēga no viņiem? Nekādus lielos sabvūferus negribu, bet skaņu nedaudz prasītos uzlabot :gigigi:
Well, it's not going to drift itself!
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

14 Feb 2015, 19:37

Labāk liec mazu, labu āftermārket. Būs labāk un vieglāk savienot.
Profila bilde
Arnijs
Ziņojumi: 85
Pievienojies: 15 Mar 2014, 11:32

18 Feb 2015, 15:21

Sveiki visiem audio lietpratējiem! Ko jūs man varētu ieteikt kadu audio sistēmu tā lai būtu daudz maz sakarīgi?
kadus skaļruņus utt, e36 kabrim...
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

18 Feb 2015, 16:29

"Daudz maz sakarīgi" ir plašs jēdziens, manis pēc daudz maz sakarīga sistēma (kuras dēļ būtu jēga kko sākt darīt) sākas pēc 1000eur (un ne tāpēc, ka esmu miljonārs un printēju tos eur, bet drīzāk pat otrādi), domāju, ka Tev nē! :hahaha: Protams, var kādas sīkākas lietas uzlabot audiosistēmā, lai tipa "ir labāk", bet tie kas to var, parasti forumos tādus jautājumus neuzdod (nu cik mana pieredze rāda).
Ieteiktu vienu - palasīt kaut vai šīs pašas tēmas iepriekšējās lapas 10... :) Maini stok skaļruņus uz citiem stok skaļruņiem, ja esošie ir beigti... Ja sāksi kko ķimerēt, dodu 90%, ka iebrauksi auzās (vismaz spriežot pēc Tevis uzstādītā jautājuma).
P.S. Ja jautājums bija, "vai var pieslēgt subi, lai BOMBĪ", tad atbilde ir - Jā, var! :hahaha:
d[-_-]b
Profila bilde
Arnijs
Ziņojumi: 85
Pievienojies: 15 Mar 2014, 11:32

18 Feb 2015, 17:15

Dj Plosky rakstīja:"Daudz maz sakarīgi" ir plašs jēdziens, manis pēc daudz maz sakarīga sistēma (kuras dēļ būtu jēga kko sākt darīt) sākas pēc 1000eur (un ne tāpēc, ka esmu miljonārs un printēju tos eur, bet drīzāk pat otrādi), domāju, ka Tev nē! :hahaha: Protams, var kādas sīkākas lietas uzlabot audiosistēmā, lai tipa "ir labāk", bet tie kas to var, parasti forumos tādus jautājumus neuzdod (nu cik mana pieredze rāda).
Ieteiktu vienu - palasīt kaut vai šīs pašas tēmas iepriekšējās lapas 10... :) Maini stok skaļruņus uz citiem stok skaļruņiem, ja esošie ir beigti... Ja sāksi kko ķimerēt, dodu 90%, ka iebrauksi auzās (vismaz spriežot pēc Tevis uzstādītā jautājuma).
P.S. Ja jautājums bija, "vai var pieslēgt subi, lai BOMBĪ", tad atbilde ir - Jā, var! :hahaha:
Nu atvainojos tev par šo jautājumu kuru neesi sapratis!
jautāju kādus ieteiktu lai nav jagrūž gluži 1000eur un lai nav arī izgrabināti stock skaļruņi ar "Tavu bombī subi" :doh:
Jonjis

18 Feb 2015, 17:30

Arnijs rakstīja: Nu atvainojos tev par šo jautājumu kuru neesi sapratis!
Es arī nesapratu.
Nav pilnīgi nekas norādīts. Nosauc budžetu, nosauc lietas, kas nepatīk, neapmierina esošājā variantā un pēc tam, kur un ko vēlies iegūt.
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem

19 Feb 2015, 23:55

Pāris jautājumi vietējiem audio sadaļas iemītniekiem.

Domāju sākt lēnām uzlabot savu audio sistēmu sākot ar maģi, šobrīd stāv lētākais sony maģis ko varēja nopirkt jaunu.

Skanēt skan, bet cik atceros šinī pašā auto iepriekš stāvēja kkāds Alpine maģis kas skanēja ievērojami labāk, tātad meklēju jaunu maģi vajag Bluetooth, labu skaņu un nebūtu sklikti ja būtu RGB paneļ gaismas, pagaidām skatos uz Pioneer MVH X560BT (Kas arī būtu mana budžeta augstākais gals), bet pēc specifikācijām jau nevar saprast kā būs ar skaņu/jaudu, jo visur jau rasktīts tas 4x50w :hahaha: Kādi ieteikumi?

Neļauj visu ielikt vienā postā :doh:
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem

19 Feb 2015, 23:57

Nākamais jautājums par subi tā kā ir sedans no sākuma doma bija veidot aizmugurējā plauktā, bet to būtu salīdzinoši grūti izdarīt tā ka nav gateris. Tā kā tagad esmu pārsvēries uz tā likšanu slēpju lūkā. Open air iestūķēt tur būtu max vienkārši, bet tad rodas pāris jautājumi: Vai ir tad obligāti jāravē ārā aizmugurējie skaļruņi no plauktiem un vai nenormāli negrabēs pilnīgi viss kas būs bagāžniekā un apkārt? Neko baigi lielu nedomāju likt 8'' vai max 10... Un varbūt daudz daudz labāk likt kastē?
Profila bilde
Richus
Ziņojumi: 798
Pievienojies: 23 Mar 2012, 15:51
Braucu ar: 350hp 700n
Reputācija: 6

20 Feb 2015, 00:08

man ir pieoner deh ar rgb un zilzobi, skanja un regulācijas iespējas :super:
pa visu aizmuguri uzkrūvēju no osb plauktu, (kur nāk oem tumbas) saliktas pagaidām basenes no kautkādas skānijas, un subis 800w (kastē), protams, basenēm savs un subim savs pastūzis (abi pioneer) + batereja 1f . to visu saskrūvēju pie tā plaukta, takā :pupi:
priekšā ieliku kautkādus pioneer lētučus. Resumē, ka iegriež uz max, ta liekas ka mati kustas :gigigi:
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 3

20 Feb 2015, 00:19

subi bez kastes ? o_O WTF ???
vari subi likt kaste un preti slepju lukaj ( vaj hz ka viņa saucas )
par grabešanu skaties patc , kadam negrab kadam grab , ja liksi normalu kko tad 100 % grabes numur zime un tur bus kko jadoma , par parejo jaskatas pašam , tumbas (aizmugurejas) ja ir kastes tad ir ok , bet ja vnk plaukta tad manuprat nevisaj , par maģiem 4x50w tas ir +/- standarts , un ar stock tumbam bus ''gerai" , ja gribi kko niknaku tad vajag laist caur pastuzi , un tad atkal jamaina tumbas , bet par magnetolas izveli - manuprat ''Dj Plosky'' kkur atpakaļ rakstija kas vienam ir norm , otram ir nevisaj , taka klausies un skaties patc
P.S. neesu ar sedaniem ņemies un nezinu kas tur un ka :lol:
Jonjis

20 Feb 2015, 00:28

:shock:
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 3

20 Feb 2015, 00:55

Dj Plosky rakstīja:Nu hz, varbūt man dzīvē ir veicies, bet neesmu īsti dzirdējis tādus maģus, kas skanētu TIK slikti, ka ieliekot vietā citu lētā gala maģi (uz lētā gala pārējām sistēmas komponentēm) varētu saklausīt manāmas izmaiņas... Jāpiezīmē, ka neviens no šiem maģiem neskanēs pareizi, visi viņi skan kkā, kkā atšķirīgi viens no otra... Kura konkrētā maģa skaņa patiks Tavām ausīm to neviens nevar zināt, tāpēc variants paklausīties pie pārdevēja nav nemaz tik slikts...
Jonjis rakstīja::shock:
neesu spečuks šaja lieta , tikaj izteicu savas domas :hahaha:

P.S. kas tas pa verķi :lol: cik jaudas viņam varetu but , un ko viņš pavilktu normali (doma ir par tumbam) , neta nekadu info neatradu , zinu tikaj kad sver kkur 5-7 kg ( tas manuprat ir laba zime ) :hahaha:
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga

20 Feb 2015, 11:00

andrjuha37 rakstīja:subi bez kastes ? o_O WTF ???
vari subi likt kaste un preti slepju lukaj ( vaj hz ka viņa saucas )
par grabešanu skaties patc , kadam negrab kadam grab , ja liksi normalu kko tad 100 % grabes numur zime un tur bus kko jadoma , par parejo jaskatas pašam , tumbas (aizmugurejas) ja ir kastes tad ir ok , bet ja vnk plaukta tad manuprat nevisaj , par maģiem 4x50w tas ir +/- standarts , un ar stock tumbam bus ''gerai" , ja gribi kko niknaku tad vajag laist caur pastuzi , un tad atkal jamaina tumbas , bet par magnetolas izveli - manuprat ''Dj Plosky'' kkur atpakaļ rakstija kas vienam ir norm , otram ir nevisaj , taka klausies un skaties patc
P.S. neesu ar sedaniem ņemies un nezinu kas tur un ka :lol:
Dj Plosky arī ir atpakaļ rakstīja, ka subis "bez kastes" jeb free air (kastes vietā viss grabažnieks) ir kā reiz vismuzikālākais noformējums (bet pie 12-15" subja izmēra arī skaļums ir labs) :)
Pie slēpju lūkas likt ir ideālākais variants, jo var labi to visu konstruciju nostiprināt + viss tesiens smuki tiek salonā. Es stok skaļruņus plauktā ravētu ārā un caurumus taisītu ciet ar kko (pats skrūvēju finieri virsū + pa visu plauktu ar vibroizolāciju pāri nolīmēju (jo tas tomēr gribēs grabēt, kad subis sāks grabāžniekā radīt normālu gaisa spiedienu) + pašu plaukta apšivku ar skaņas izoloāciju, lai mazāka iespēja ka kkad sāk "pa cietu" sisties viens pret otru (manā topikā kkur laikam bija kāda bilde (vai arī tepat kka metu)).
P.S. Japiezīmē, ka par skaļruņa izvēli ir labi jāpiedomā, jo free air'am jebkurš subis nederēs. Man parsonīgi ielikts Hertz ES380.. Nesūdzos! :hahaha:
d[-_-]b
Profila bilde
rus90
Ziņojumi: 573
Pievienojies: 28 Jūn 2013, 07:01
Braucu ar: 318is
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 2

20 Feb 2015, 19:25

condensator-hifonics-xx-cap2000d-c97e786cd340900cb-600-0-1-95-1.jpg
šitie auto kondensatori var kka ar laiku sabojaties?
čomam raustas lampas kad baigi skali muziku iegriež pat pie iedarbinatas mašinas.
atceros kad pašam bija celica un tada problema, tad pieliku kondensatoru un lampas vairs neraustijas.
Vadi ir apmeram 1cm biezi. Pastiprinatajs 1600w (visdrizak ķiniešu 1600w :D )
Sabuferi ir 2 pionieri pa 600w
kondensators pievienots + no akumulatora un - no massas
no kondensatora lidz pastiprinatajam apmeram 30cm garš vads.
Attēls
lisovskis4
Ziņojumi: 10
Pievienojies: 23 Dec 2013, 20:21
Braucu ar: E36 2.5TDS

20 Feb 2015, 19:28

Sveiki vadu guru, problēma tāda, ka pieslēdzot telefonu ar aux vadu pie maģa. kad mašīna ir piedarbināta sāk čīkstēt tumbas, bet kad pieslēdzu pie ladētāja telefonu, tad tas čīkstiens paliek mazāks, bet kad izslēdzu motoru, tad čīkstiens pazūd. Ir teikuši, ka no ģenerātora nāk nepareiza maiņstrāva, arī ir teikuši ka filtram hana, bet tā kā ar elektrību esmu uz jūs vēršos pie jums. :supeer: