Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 92
- chevron_right
Interese kur tad? PM mby, lai nav offtopic.cipruss18 rakstīja:M rieps savirzi taiisiit nedrikst.pec vinju savirzes riepas ir metamas
Nez. Taisiju e46 viss tip top. Mby nepatiki viņiemcipruss18 rakstīja:M rieps savirzi taiisiit nedrikst.pec vinju savirzes riepas ir metamas
Pats taisiju pkp.lv, pēc sataisīšanas, vismaz es, atšķirību jutu.dynamite rakstīja:Interese kur tad? PM mby, lai nav offtopic.cipruss18 rakstīja:M rieps savirzi taiisiit nedrikst.pec vinju savirzes riepas ir metamas
Da ne tikai savirzi, man tada pati slikta atsauksme par bortešanu un kondiškas uzpildi, viss slikti turcipruss18 rakstīja:M rieps savirzi taiisiit nedrikst.pec vinju savirzes riepas ir metamas
a jus pie viniem bijat un pateicat, ka jums neapmierina darbs un lai to novers, vai tikai gribejat pazimeties?
jaatjuunee m42
saku no pieredzes. ir bijusas problemas ar savirzi, bremzem utt, bet pec tam neviens neatbrauc un to nepasaka. varbut savirzes aparats japarkalibre, varbut es kaut ko nepareizi daru utt. parasti jau novers problemas.
jaatjuunee m42
nu pilseta jums varbut tas ir norma. man laukos tracina, ka klients neatbrauc un to nepasaka. ka es to varetu zinat, ka aparats neiet? ja ir problema , risinam to. ja liek miksto, tad vari sudzeties...
jaatjuunee m42
Ko ņemās, tie tak rumbulniekiHazard rakstīja:Da ne tikai savirzi, man tada pati slikta atsauksme par bortešanu un kondiškas uzpildi, viss slikti turcipruss18 rakstīja:M rieps savirzi taiisiit nedrikst.pec vinju savirzes riepas ir metamas
Totāls uzmetējs lietotājs Kuzmich. Pārdeva pioneer dvd,tip viss strādā un tā,iztestēju un huj tur kas strādā. Dzīvo Ķekavā,ja kāds pazīst,iemetiet pm! 60e arī ir nauda.
Viņa pēdējie vārdi- mēs tak no foruma,visi savi,pida*s.
Vienreiz pašam radās aizdomas, ka tur nekas nav darīts, tādēļ parasti palūdzu izdruku pirms un pēc, lai reāli redzētu, kas ir bijis slikti. Kaut kāda iemesla dēļ tādās reizēs šie arī ilgāk ņemas ap to auto Ar nevienu auto pēc tam nav bijušas problēmasdynamite rakstīja:Gribas pasudzeties par M riepu savirzi.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
2x esu tur taisījis savirzi,dzirdēts ir viskkas bet pašam nav bijis nekādu problēmu,vienmēr viss ok.rvars rakstīja:Vienreiz pašam radās aizdomas, ka tur nekas nav darīts, tādēļ parasti palūdzu izdruku pirms un pēc, lai reāli redzētu, kas ir bijis slikti. Kaut kāda iemesla dēļ tādās reizēs šie arī ilgāk ņemas ap to auto Ar nevienu auto pēc tam nav bijušas problēmasdynamite rakstīja:Gribas pasudzeties par M riepu savirzi.
4 vai 5 cas reizes taisīta savirze, vnm viss ir bijis oki :)
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Man visur kur esmu taisījis savirzi vienmēr neprasot ir izdruka ar pirms un pēc, tāpēc serviss, kurš ja nav pieprasījuma tādu izdruku nedod, vien raisa aizdomas.rvars rakstīja:Vienreiz pašam radās aizdomas, ka tur nekas nav darīts, tādēļ parasti palūdzu izdruku pirms un pēc, lai reāli redzētu, kas ir bijis slikti. Kaut kāda iemesla dēļ tādās reizēs šie arī ilgāk ņemas ap to auto Ar nevienu auto pēc tam nav bijušas problēmasdynamite rakstīja:Gribas pasudzeties par M riepu savirzi.
Kāds pazīst šo daiļdirsēju no Ķekavas? Pat mīž uz sms atbildēt. Nepērciet no viņa neko!vitjazz rakstīja:Totāls uzmetējs lietotājs Kuzmich. Pārdeva pioneer dvd,tip viss strādā un tā,iztestēju un huj tur kas strādā. Dzīvo Ķekavā,ja kāds pazīst,iemetiet pm! 60e arī ir nauda.
Piedāvāju pat lai kaut pasaka defektu vismaz,huj tur....
nu hvz.man ar vinju nav bijushas problemas.nopirku detalju un bija
kas tam magjim neiet?
kas tam magjim neiet?
ar kompatu pa brugji
Tam maggim viss gaaja. Ja cilveeks pats kautko nesaprot un pats salauza tad neesmu vainīgs.
Saprastu ja veel nākamajā dienā pazińotu ka nestrādā, bet bija jau pagājusi vairāk kaa nedēła un pēkšni fujaks raksta ka maggis nejiet un grib naudu atpakal un saak vēl draudēt. Jebal nu. Beernudārzs
Saprastu ja veel nākamajā dienā pazińotu ka nestrādā, bet bija jau pagājusi vairāk kaa nedēła un pēkšni fujaks raksta ka maggis nejiet un grib naudu atpakal un saak vēl draudēt. Jebal nu. Beernudārzs
Strāva ir,bet ne cd ierij,ne pats magis sledzas ieksa no aizdedzes,neka. Tur savienot neka gudra nevajag. A pri cem te laiks? Rīgā man viņu dirsā bij jāiebāž un jābauda? Tiklīdz biju laukos pie auto,ieliku un dirsa a ne maģis. Domā man bij prikols kko lauzt un traucēt kādu? No tavas attieksmes redzu,ka galvenais bija pārdot. Un 1 zvanu atbildēji un viss. Krasavčiks.
Ne jau visi maģi slēdzas iekšā no aizdedzes... Podziņu slinkums nospiest?vitjazz rakstīja:Strāva ir,bet ne cd ierij,ne pats magis sledzas ieksa no aizdedzes,neka. Tur savienot neka gudra nevajag. A pri cem te laiks? Rīgā man viņu dirsā bij jāiebāž un jābauda? Tiklīdz biju laukos pie auto,ieliku un dirsa a ne maģis. Domā man bij prikols kko lauzt un traucēt kādu? No tavas attieksmes redzu,ka galvenais bija pārdot. Un 1 zvanu atbildēji un viss. Krasavčiks.
Pogas spaidīšana arī neko nedod. Par muļķi uzskati,ka pogu nespiedu?ZzevsS rakstīja:Ne jau visi maģi slēdzas iekšā no aizdedzes... Podziņu slinkums nospiest?vitjazz rakstīja:Strāva ir,bet ne cd ierij,ne pats magis sledzas ieksa no aizdedzes,neka. Tur savienot neka gudra nevajag. A pri cem te laiks? Rīgā man viņu dirsā bij jāiebāž un jābauda? Tiklīdz biju laukos pie auto,ieliku un dirsa a ne maģis. Domā man bij prikols kko lauzt un traucēt kādu? No tavas attieksmes redzu,ka galvenais bija pārdot. Un 1 zvanu atbildēji un viss. Krasavčiks.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 92