E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 161
- chevron_right
jā žēloju naudu uz katra mezgla šinī auto -nevaru tikai samierināties ar šo faltu
BMW_The Ultimate Repair Bill
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Par Bagriders spilveniem ir dzirdētas tikai labas atsauksmes un pilns parastais kits (tas, ko tu sauc par sistēmu) tieši E36 pie viņiem maksā $2'150.00. Protams, vēl izmaksas sastāda uzstādīšana utml, bet tevis nosauktie 4-5k eur ir krietni pārspīlēti. :)aivis328 rakstīja:kadas mulkjibas tu te gvelzRamyrez rakstīja:irbdaudz variantu tirguu-izmaksas ap 1500-2000eur bet man personigi to nevajag-man bija vienai mashiinai reguleejams air suspension pakaljaa...nu i nah vinju vieniigais pluss ka var pacelt un nolaists -paareejie visi ir lieli minusiEdgarsLV rakstīja:Hm iespējams tirgū ir arī kāds normāls air suspension variants. Nu jo zemāk jo protams cietāk, bet ja paceļ augstāk tad domāju ka vajadzētu tomēr būt mīkstākam? Piemēram kad sanāk izbraukt cauri bruģainam posmam.
kur tu air ride full system vari dabut pa 1500-2000e?
letais gals ir sakot no kadi 3000 un videjs sets bus ap 4000-5000e
un normala air ride system ir daudz labaka par coiloveriem kas ir cieti ka maitas
http://bagriders.com/modlab/products/BM ... EMENT.html
Spilveniem cenas tikai un vienīgi krīt un drīz arī Latvijā tas vairs nebūs nekāds pārsteigums.
+ ja ir taisnas rokas un galva strādā, tad airbagu kitus var dabūt daudz lētāk, pielāgojot no citiem auto (es runāju par aftermarket ražotājiem, nevis auto, kuri ir aprīkoti ar ierobežotas regulācijas spilveniem no rūpnīcas)
Vaitad ar tādiem var TA iziet?
ja viss smuki uztaisits tad var, jo tad jau nevaretu ar koilam arii iet skati
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Koiloveri ir daudz populārāki un TA nebūs tik liels pārsteigums kā ar spilveniem. Aftermarket koiloveriem ir TUV sertifikāts, taču arī ar paštaisītiem skati var iziet lielākoties tāpēc, ka inspektors zina, ka var nopirkt arī sertificētus koiloverus.KLAVINS rakstīja:ja viss smuki uztaisits tad var, jo tad jau nevaretu ar koilam arii iet skati
Esmu pat ļoti pārliecināts, ka, lai arī cik labi spilvenus uzstādīsi, inspektors tev paprasīs TUV sertifikātu un bez tā TA neiziet.
Ganjau ka pērk nāk līdzi kautkāds sertifikāts ka drīkst ar viņiem piedalīties satiksmē.
Eu davai sarunaajam apspriest sho teemu par suspension citur-es esmu izurbies visam tam cauri un man tas nav aktuaali-luudzu nepiesarnjosim sho topicu-paldies
juutas ka vasara tuvojas-uz ielaam paraadaas arvien vairaak skaistu e36...
shodien arii nedaudz pieversu uzmaniibu savai tourlmallinei:)
nomainīju restaurētos suportus beidzot,sataisīju miglas,jauns OEM bremžu šķidrums,svaiga oem eļla,filtri
shodien arii nedaudz pieversu uzmaniibu savai tourlmallinei:)
nomainīju restaurētos suportus beidzot,sataisīju miglas,jauns OEM bremžu šķidrums,svaiga oem eļla,filtri
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nevaru sagaidīt kā izskatīsies kad diski būs virsū
Labāk salonu parādi
Visu ko biji suvis, krasijis, nekas nav uzlikts vai ari es to visu uz auto esmu palaidis garam kaut kur?
+byrbyr rakstīja:Labāk salonu parādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …