Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 539
- chevron_right
nedaudz mocīšu iekš darba pagalma
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur strādā? Kautkur redzēts pagalms man liekas
šodien ss.lv redzēju un noskatījos, ka izskatīgs. Ekstru daudz, tikai salonu citu un bombahouseworx rakstīja:
shodien iegadas nakoshais urbis
cerams kad rit no rita auksts, dziedas pilnigi tapatas, ja ta izskatas ka labs dzinejs(m50 2.5 Vanos) tiesham, par to ari vesta vinha borta dators videjais paterinsh braukajot var teikt tikai pa Rigu vinham radija 10.3l/100km
ja bildes izskatas vispar konfekte, bet aizbraucot apskatot atklajas kasjaki ka jau vienmer un nemaz tik ahujenna nav ka bildes(bet protams nav slikti ari dzive, vnk nedaudz noskrapets sans un aizkrasot ar kkadu korektoru), virsbuve skrapejumi pie arkam virspuseji nobrazumi ar rusu itd un citas kosmetiskas shaizes, bet nhemu ciet, jo beidzot esmu sapratis ka galvenais ir motors un taisna bundza un tehniskais, nevis lai kosmetiskais butu perfekts bet dveselite vnk bediga un nekam neder un neiet
sakuma domats, vnk visu iztirit kas man ir rituals kad noperku katru mashinu, jo man patik kartiba un nepatik nekartigas nolaistas mashinas, bet shita nav tada, jo nak no Rigas centra un ir shad tad pidarasita. tad uzreiz rit brauksuh parbortet riepu vai ielikt diegu jo vinha laizh gaisu ara cik sapratu atbraucot majas, tapec vinsh ieputa 2.5atmosferas. pec tam vaig tikt skaidriba kapec bremzhu vakumniks katru reizi ka piedarbina izdod jocigas skanjas, un pec paris sek pariet vai kad paspaida pedali bremzhu, nu visa visuma vaig kadu laiku lai iepazitos ar mashinu un ceret ka kartejo reizi neesmu iepircies un ar motoru viss ir kartiba un citadi tehniski, tad ari lidz nakoshai ziemai jasaved kartiba rusas apskadetas vietas kaut vai necili bet lai pa ziemu neaiziet trakak, un tad nakosho pavasar varetu parkrasot, nu ceret jau var ka viss bus labi un sha pec skaita piekta mashina pedeja pus gada laika (tieshi e36) nu atliek cerek ka shi bus ista.
pagaidam vaig braukt un iepazities ar auto un ceret ka neuzpeldes kadi nopietni defekti, ka tas notiek parasti
p.s pirma mashina kurai strada luka, kak raz uz vasaru
ar nepacietibu gaidishu ritu, kad ieshu pielaist auto un dzirdet ka dzied motors kad ir auksts, nevis uzsilis (silts lec uz pus/pirmo apgriezienu, ceru ta ari bus auktam un ka kede negrabes)
sakuma domats, vnk visu iztirit kas man ir rituals kad noperku katru mashinu, jo man patik kartiba un nepatik nekartigas nolaistas mashinas, bet shita nav tada, jo nak no Rigas centra un ir shad tad pidarasita. tad uzreiz rit brauksuh parbortet riepu vai ielikt diegu jo vinha laizh gaisu ara cik sapratu atbraucot majas, tapec vinsh ieputa 2.5atmosferas. pec tam vaig tikt skaidriba kapec bremzhu vakumniks katru reizi ka piedarbina izdod jocigas skanjas, un pec paris sek pariet vai kad paspaida pedali bremzhu, nu visa visuma vaig kadu laiku lai iepazitos ar mashinu un ceret ka kartejo reizi neesmu iepircies un ar motoru viss ir kartiba un citadi tehniski, tad ari lidz nakoshai ziemai jasaved kartiba rusas apskadetas vietas kaut vai necili bet lai pa ziemu neaiziet trakak, un tad nakosho pavasar varetu parkrasot, nu ceret jau var ka viss bus labi un sha pec skaita piekta mashina pedeja pus gada laika (tieshi e36) nu atliek cerek ka shi bus ista.
pagaidam vaig braukt un iepazities ar auto un ceret ka neuzpeldes kadi nopietni defekti, ka tas notiek parasti
p.s pirma mashina kurai strada luka, kak raz uz vasaru
ar nepacietibu gaidishu ritu, kad ieshu pielaist auto un dzirdet ka dzied motors kad ir auksts, nevis uzsilis (silts lec uz pus/pirmo apgriezienu, ceru ta ari bus auktam un ka kede negrabes)
Pipec!
man pat monitorā acis žilbst
Riktīgi konča
Riktīgi konča
tas patiesiba baigi atkarigs no materiala, jo nevisi diski taa spid.
Disku pulesana
Tur jau drīzāk izskatās, ka esi spoguli uzmontētjis, bet baigais sexs ir sanācis tur
Apmeeram 40 min atpakalj
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
smuks e36 drift bmw, nav ka dazam labam drifterim kjekavas skunis, vienigais ko redzi ir labs braukshanas skils, no vizuala savukaart nekaa
Iz shodienas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
neliela pavizināšanās333
Biju izdomajis aizbraukt nomazgat masinu un braucot ieksa karjeras skatos coms savu ari mazga ta nu sanaca dienas snapshot.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Dubļos mazgā dubļus nost.
man gandriiz sirdstrieka ceera, ieraudziju un pirmais ko padomaju- WTF mans bembis tipa kraasojasRENIO rakstīja:neliela pavizināšanās333
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
KLAVIN paņemu tavējo un vizinos
tu taa nejoka
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Pāris bildes no Ikšķiles motokrosa.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 539