zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 73
- chevron_right
Dzīvē redzēju to lada blue coupi, nu krāsa ne tuvu neizskatās dzīvēr ,kā bildēs. nez mby izbalējusi ,bet nu bij pretīga, te tev arī lkm tik bildēs tas spilgtums tāds, vai arī dzīvē? Tā jau uz diskiem būs okey, tik jāsakrāso tie diski.
Ar manu Sony xperia krāsā izskatās ļoti izbalejusi. Bet ar Samsung telefonu kad fotografē ir tāds tonis ka dzīvēElvijsR rakstīja:Dzīvē redzēju to lada blue coupi, nu krāsa ne tuvu neizskatās dzīvēr ,kā bildēs. nez mby izbalējusi ,bet nu bij pretīga, te tev arī lkm tik bildēs tas spilgtums tāds, vai arī dzīvē? Tā jau uz diskiem būs okey, tik jāsakrāso tie diski.
Rīt moska dabūšu riepas. Par krāsu hwz kas varētu piestāvēt bija doma moska marakesh brown vai kautko no violetajiem toņiem
Ok. Auto vizuālais gatavs, diski ir. Kādas riepas?
Whats next?
Whats next?
Iesaku ķerties pie salona iekārtošanasriebeklis rakstīja:Ok. Auto vizuālais gatavs, diski ir. Kādas riepas?
Whats next?
Kam tādas krāsas plānojas, diskiem?zurkae36 rakstīja:Rīt moska dabūšu riepas. Par krāsu hwz kas varētu piestāvēt bija doma moska marakesh brown vai kautko no violetajiem toņiem
Šī krāsa jau tā ir ļoooti uzkrītoša, tātad tikai balts/oem toņi, vai ja nu ļoti, ļoti gribās brūnus tad sepang bronze, bet arī tā gan jau būs galīgi garām ... Oem pelēks būs labi.
No uzlabojumiem motors/piekare I guess?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bremzēs un velreiz bremzes pašam pirmajam jābut sarakstaLinda rakstīja: No uzlabojumiem motors/piekare I guess?
Aha, tad rekur es kļūdījos būvējot savu autiņu. Motors ir, a' bremžu ta' nav
It's all about the win
Niknus klučus un būsi krutākā minišosejāLinda rakstīja:Aha, tad rekur es kļūdījos būvējot savu autiņu. Motors ir, a' bremžu ta' nav
Aha, tikai braukt vēl jāiemācās . Labi, aiziet jau offtopikā. Kāds tad būs nākamais upgrade, ļausim saimniekam izlemt.
It's all about the win
Nākamais ir Koilu komplekts priekš aizmugures tas tuvākajā laikā tiks dabūts un tad m50 swaps
Cerams ne TA/FK vai citus "coilus".zurkae36 rakstīja:Nākamais ir Koilu komplekts priekš aizmugures tas tuvākajā laikā tiks dabūts un tad m50 swaps
A kas vēlriebeklis rakstīja:Cerams ne TA/FK vai citus "coilus".zurkae36 rakstīja:Nākamais ir Koilu komplekts priekš aizmugures tas tuvākajā laikā tiks dabūts un tad m50 swaps
Man pašlaik viss auto ir izmaksājis 700€ to koilu cena vien mana auto izmaksās
Es auto paņemu pa 500, koilus 1k , bet nu jā vajadzēja uzreiz labu auto ņemti.zurkae36 rakstīja:Man pašlaik viss auto ir izmaksājis 700€ to koilu cena vien mana auto izmaksās
Pag, kādam mērķim auto tiek taisīts?
Smieklīgi bet priekš laužšanasEdža rakstīja:Pag, kādam mērķim auto tiek taisīts?
Inferno,chill,attieksmi viss Tev kārtībā,vienkārši ir dažādi auto pielietojumi un attiecīgi kvalitātes leveli darbam,jo dzīvojam LV,un nevajag teikt,ka tad labāk nedarīt neko,jo paskaties kā tas auto iepriekš izskatijās...es neko nesaku par to,ka Tev patīk viss tip top,visiem patīk,bet ne vienmēr vajag.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 73