Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 88
- chevron_right
+1
Jumts paliks melns jebkuraa gadiijumaa! Tikai iespeejams ,ka veelaak tiks pleeve njemta nost un kraasotsRENIO rakstīja:vot nezinu man jau liekas ja pūš visu auto, tad jau jumtu arī vajadzēja nokrāsot
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tad jau labāk ņemt nost plēvi un krāsot melnu
Pleeve ir daudz praktiskaaka un izturiigaaka par kraasu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Orkaans,ka rodas ideja,ka auto japarkraso oranzha krasa?
Es vairaak ,kaa gadu mekleeju variantus ,kaadaa kraasaa paarkraasot savu auto! Galvenais nosaciijums bija taads ,lai nav ,kaa visiem Tieshi sho kraasu izveeleejos ,jo ljoti patiik kaa izskataas BMW 1M
Un arii tas ,ka taadaa kraasaa e36 kuutinju neesmu redzeejis, vismaz Latvijaa
Un arii tas ,ka taadaa kraasaa e36 kuutinju neesmu redzeejis, vismaz Latvijaa
Varbuut jau kkur mineets,un atkaartojos, bet cik tad taads prieks, kaa visu paarkraasot izmaksaa?
Klientam shitaadaa kraasaa paarkraasot izmaksaatu ap 1200Ls
es ar par melnu jumtuOrkaans rakstīja:melns jebkuraa gadiijumaa! Tikai iespeejams ,ka veelaak tiks pleeve njemta nost
BMW-Big Money Waste
Perfekti!! Labi pastrādāts! Ļoti gribas redzēt kad būs viss salikts kopā
Dienas gaismaa ,tik zheel ,ka sauliite nespiideeja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ojj ,būs labs
Tik kas ar lietajiem ? varbūt iepriekšējos postos bija rakstīts ??
Tik kas ar lietajiem ? varbūt iepriekšējos postos bija rakstīts ??
Lietie paliks tie pashi ,tikai citaa kraasojumaa
tie dzeltenie netīreļi tā kropļo skatu,grūti koncentrēties uz auto krāsu
[quote="Orkaans"]Dienas gaismaa ,tik zheel ,ka sauliite nespiideeja quote]
tev diski jau ka saulites
tev diski jau ka saulites
Tie ar nespiid ,jo netiiri
Skaisti, tagad prasītos kādi skaisti diski no jaunākiem modeļiem. e46 e91
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …