Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 103
- chevron_right
jums jau tur ir kas taisa kopijas, visadas baumas klist par kvalitati, bet irDj_Zii rakstīja:reduktora ,,šaibas,, bloķim
man ar taa saak liktiesmarux rakstīja:Protams, jo vēl 99 gadus tas auto no garāžas neizbrauks, ja Armands tā turpināsikey07 rakstīja:izskatās ka tev tā apakša 100 gadi uz priekšu nerūsēs
...
Nevaru pat iedomaties,kada bauda būs braukt ar tadu auto,pie tam znot,ka visu izdariji pats
Jau visi visu pateica,es tikai piekrītu viņiem
Jau visi visu pateica,es tikai piekrītu viņiem
es ar nevaru iedomaties, saak jau zb palikt parlasit visu, bet iesaktais japabeidz.
...
Es manliekas vsp negribetu braukt, butu zheel
Visu cienju!!!
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Visu cienju!!!
Sent from my S3 mini using Tapatalk
liels paldies
nu taa tikai topika pacelshanas peec..
izdarits nau pilnigi nekas
ir sagadats labaks panelis, bez kaukadiem smirdigiem handfree skruuvju caurumiem m3 izpludes videjais posms, katalizatori tiks nonjemti un jauztaisa klusinatajbundulji vietaa kruizs, iznjemts no automata, tapec trukst sajuga sledzis, bet nu to dabusim upgreidotas lsd vaaka skruves bildee var ari redzet vecas. hvz kas tiem kas izveidoja so lsd vaaku bija ar galvu ka ielika sik seklas seskantes skruves. tur nekas tits kaa aprausana nemaz nevar sanakt tika pasutitas vel divas sajuga plaksnes un divas dog ear plaksnes preks lsd, tagat man bus lsd ar 4triem sajuga koplektiem, vajadzetu lidzinaties 45%
kopaa ir 4x friction plates, 3x 2mm dog ear plates, 1x 2.6mm dog ear plate
nu taa tikai topika pacelshanas peec..
izdarits nau pilnigi nekas
ir sagadats labaks panelis, bez kaukadiem smirdigiem handfree skruuvju caurumiem m3 izpludes videjais posms, katalizatori tiks nonjemti un jauztaisa klusinatajbundulji vietaa kruizs, iznjemts no automata, tapec trukst sajuga sledzis, bet nu to dabusim upgreidotas lsd vaaka skruves bildee var ari redzet vecas. hvz kas tiem kas izveidoja so lsd vaaku bija ar galvu ka ielika sik seklas seskantes skruves. tur nekas tits kaa aprausana nemaz nevar sanakt tika pasutitas vel divas sajuga plaksnes un divas dog ear plaksnes preks lsd, tagat man bus lsd ar 4triem sajuga koplektiem, vajadzetu lidzinaties 45%
kopaa ir 4x friction plates, 3x 2mm dog ear plates, 1x 2.6mm dog ear plate
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
jautājums par kruīza bildi. kas tie par stiprinājumiem bildes vidū ir?
viens ap sturi, preks klokjiem, par apalo mazo nezinu, bet to atri vien noskaidrosim
...
aa esi paņēmis vairāk kā vajag vnk domāju vai man kāds stiprinājums varētu kaut kur trūkt
nezinu kā 6 cilindriniekiem, bet mazmotoriem ir viens mazs āķītis(bildē neredzu), kas skrūvējas zem amortizatora atbalsta skrūves un aiz kura aizāķējas trosīte. Tas tā par sīkumiem runājot
Tie ir parastie stekeru un vadu turetaju iedevu liidz jo tur 3 vietas parastiem ir tikkai 2 laikam
Instagram INDIGAIS
ok, sadi tadi sikuminji..
beidzot ierauta naasee lsd elja, gruti atrodams castrol produkts sijaa valstii, mazos daudzumos. ari dazas trukstoshas detaljinjas atnakusas. lieki piebilst par oem. tika nonjemti 3.35mm no lsd elementa vaaka, ceturtajam sajugu paarim gan jau kadu dienu sikak visu to pastastishu diy sadaljaa talak tika nokartota pusasu problema, kuru risinashana tika vilkta garumaa cik vien vareja, laika trukuma deelj.
pirms liku virsuu nolemu iznjemt pusasis lai parliecinatos ka ja gadijumaa kas tad nebus janjem viss plaukts nost un vares nonjemt tikai pusasi, viena atnaca smuki valjaa, otra taka iemetinata. tika izmegjinats viss ko vien vareja, ieskaitot visadus spectoolus, 10t gultnju vilceju un pat 25kg amuru, iznjemot karseshanu un lielo presi, negribeju sajat gultni. bet par cik pusas taa iecepusies tad jau aizdoma uz beigtu gultni bija no sakuma.
tad nu izlemu izveidot toolu un izmantot visas piecas oem skruuves kaa spiediena speeku, un izdevaas, pusass ir araa. un mans tools straadaa un spej uzlikt apmeram 15 tonnu spiedienu uz pusass bez skruvju,gultnju un vitnju bojashanas
varbut bus labs produkts tirguu
ari kads kadrs. kad pusasi izvilku, reali dusma uznaca, jo gultnis ir galigaa pakaljaa, naksies mainit. nu nau brinums ka sitaa iecepies bija.
beidzot ierauta naasee lsd elja, gruti atrodams castrol produkts sijaa valstii, mazos daudzumos. ari dazas trukstoshas detaljinjas atnakusas. lieki piebilst par oem. tika nonjemti 3.35mm no lsd elementa vaaka, ceturtajam sajugu paarim gan jau kadu dienu sikak visu to pastastishu diy sadaljaa talak tika nokartota pusasu problema, kuru risinashana tika vilkta garumaa cik vien vareja, laika trukuma deelj.
pirms liku virsuu nolemu iznjemt pusasis lai parliecinatos ka ja gadijumaa kas tad nebus janjem viss plaukts nost un vares nonjemt tikai pusasi, viena atnaca smuki valjaa, otra taka iemetinata. tika izmegjinats viss ko vien vareja, ieskaitot visadus spectoolus, 10t gultnju vilceju un pat 25kg amuru, iznjemot karseshanu un lielo presi, negribeju sajat gultni. bet par cik pusas taa iecepusies tad jau aizdoma uz beigtu gultni bija no sakuma.
tad nu izlemu izveidot toolu un izmantot visas piecas oem skruuves kaa spiediena speeku, un izdevaas, pusass ir araa. un mans tools straadaa un spej uzlikt apmeram 15 tonnu spiedienu uz pusass bez skruvju,gultnju un vitnju bojashanas
varbut bus labs produkts tirguu
ari kads kadrs. kad pusasi izvilku, reali dusma uznaca, jo gultnis ir galigaa pakaljaa, naksies mainit. nu nau brinums ka sitaa iecepies bija.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
varbūt kaut ko nemācēju, bet man neizdavās dabūt ārā stupicu nesačakarējot gultni. pilnīgi likās ka viņš ir paredzēts lai pie kustināsānas sajuktu.
stupicu ja, bet pusasi njemot gultnis netiek sabojats ja viss notiek normaali
...
aa nu jā. pusass itkā normāli iznāca
nu velnsviņzin, kas tur tajā "sjomņikā" tik unikāls, pats puišelis būdams tādus mesitaroju, lai rollerim aizdedzi novilktu
ipash nau pilnigi nekas jebkurs to var izveidot.
kur tu redzeji ka ir teikt ka ir ipash?
pilnigi parasta novilceju pielietoshanas taktika, izdalit spiediena punktus, uz pec iespejas vairakiem
kur tu redzeji ka ir teikt ka ir ipash?
pilnigi parasta novilceju pielietoshanas taktika, izdalit spiediena punktus, uz pec iespejas vairakiem
...
gaidu infu par LSD
buus buus, mazliet pacietibu, viss ir tik jasaliek kopaa, varbut velak izdarishu
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …