Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 292
- chevron_right
runājot par driftu,nepateikšu vardā,bet japānu čepmis driftā,vienam auto žurnālam(ne Latvijas),teica,ka esot savā dzivē norakstijis aptuveni 30 drifta automašinas
osjam pirmais jau ir vel 29 paliek,lai būtu čempis
Ja par lietu,tad noteikti,ka ledus priekus izbaudīji?
osjam pirmais jau ir vel 29 paliek,lai būtu čempis
Ja par lietu,tad noteikti,ka ledus priekus izbaudīji?
es gan dabūju ribas bremžu disku paveicas ka paspēju sagriezties un autiņs noslīdeja gar ribam un uz rokas palika..un lai cik dīvaini tas nebūtu brālēns tai momentā viens pats aiz arkas pacēla autiņu tā ka vareju roku izbāzt arā reālajā dzīve divatā nepaceltuGofmans rakstīja:Es nekad nelienu zem autiņa ja nav strahovka kāds bluķis apakšā .Pašam ar ir par mata tiesu sanācis izglābties no pārtapšanas par pankūku
nu shamejam jau esot otrais norakstitais e36 tatad secinam p.s abi zali
jap bik ari pie vainas ledus!
jap bik ari pie vainas ledus!
Ir reizes ka tomēr ir arī jādomā.. Bet ir reizes kad vienkārši nepaveicas.. Izskatās traki.
Re kā, es vienu dienu neparādos forumā un man jau jālasa, ka Osja nošķilis savu drotu!
Labi, ka galva vietā!
Labi, ka galva vietā!
parasti tadas situacijas vainigs blakussedetajs. Jo tieshi vinji bljaustas - "Davai davai, vel, tev sanaks, jeeee"
FWD - Faggot Wheel Drive
pabeigts vaskots auto ka ari salikti moldingi atpakal un uzlikts atpakal prieksejais numurs cita lieta tagad skatities uz auto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
iemet kādu bildi
Labprat bet nav jega fotografet ja masina stav garaza , un no saniem ari nav jega, bet lai izbrauktu ara vajaga masinu piepipet, taka vajadzes paciesties lidz pavasarim
Labas cenas.
Labas cenas.
Sadabūtas no Ruu trūkstošās daļas un tgd tik jāsagaida sikais,la var atdot viņam
coupe 2.8
Tikts pie ādas sēdekļiem...
tiko pasutits jaunas sveces, platina (laikam , vismaz ta rakstits) un jaunus sadus te klipsus pec 12 darba dienam bus pie manis
Labas cenas.
Labas cenas.
No kurienes tāds klipsis?
lkm kko salauzu bembukam,jaiet jaskatas ;D
Savam bembukam uzliku aizmugure jaunas ziemas riepas
rekur bilde, apvilku tas vietas kur vini ir man tikai viens tads klipsi ir , parejie kaut kur aizklidusierda rakstīja:No kurienes tāds klipsis?
Labas cenas.
Labas cenas.
vakar tika iegādāts m42b18 , kas piektdien nomainīs tagadējo m43b18
ebay ņemi vai kur citur? Kādā cenā? Man a tikai 1 no 4
coupe 2.8
e-parts, kadi tur 1.2x Ls/gb , esmu registrejies caur bmwpower.lv majas lapa e-parta tapec papildus atlaide a bmauto.lv parada ka tads pats maksa 1.6xLs/gb
Labas cenas.
Labas cenas.
šodien samainita eļļa, un piebeigtas aizmugurejas plaukta bukses kas nak pie ritena tuvāk!, kadas cenas nezin kads?
un sacis gaudot gultnis aizmugure, varbut kads zin abam lietam izmaksas?
un sacis gaudot gultnis aizmugure, varbut kads zin abam lietam izmaksas?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 292