Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 582
- 583
- 584
- 585
- 586
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds man lūdzu varētu pma atsutiit dogamas nr
Paldies
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Dabuju nr,paldies :)
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Telefonu numurus varam mekleet arii topikaa "Kontakti".
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Rītdien Rīgā ir vaļā kāds csdd ,kur var veikt pārrakstisanu ? Caur mob.nevaru atrast info.
Uzgriez uz šo info tālruni 67025777
no CSDD mājas lapas:(e)Rolish rakstīja:Rītdien Rīgā ir vaļā kāds csdd ,kur var veikt pārrakstisanu ? Caur mob.nevaru atrast info.
sestdiena, 2013.gada 14.decembris: strādā visas nodaļas un tehniskās apskates stacijas. Darba laiks: pēc pirmdienu grafika, bet par vienu stundu īsāks
Aduks rakstīja:Hey!
Kāds nezin, vai spoileris ir vienāds sedanam un kupejai? Tieši runa ir par gt spoileri. ? Vajag reāli kādu kurš zin, nevis tikai domā ka jā vai nē.
vienadi nav, ir apmeram 6mm garaks neka kupejas, kas nozime ka katra puse iet pari pa 3 mm, un beidzas nevis kur beidzas bagaznieka vaks, bet gan kur sakas bundza! pa lielam vnk aiz spraugas beidzas! vizuali var redzet tikai palienot zem spoilera
Paldies ! Aliņš no manis 
Hey. Kādam, kuram jau ir xenon kit virsu, kursh ir tas pareizais apzīmējums priekš e36 tuvajiem spuldzei?
Nesatraucieties, man ir lēcas, nežilbināšu acīs.
like (H1, H3, H4, H4, H7, H8, H11, H10, HB3, HB4, HB5, H27 (881, 880), D2S, D2R) ?
Un vai uzstādot nevajag īpašus pārveidotajus vai pietiks ar parastajiem štekeriem?
Nesatraucieties, man ir lēcas, nežilbināšu acīs.
like (H1, H3, H4, H4, H7, H8, H11, H10, HB3, HB4, HB5, H27 (881, 880), D2S, D2R) ?
Un vai uzstādot nevajag īpašus pārveidotajus vai pietiks ar parastajiem štekeriem?
Nekādus pārveidotajus nevajag. H1 vai H7, bet cik sapratu H7 nāk bezlēcu lukturos. Iesaku labāk izņemt lampiņu un apskatīties, tā būs drošāk.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Aha, pačekošu, un tad vienkārši visus vadus, ballastus pareizi vienu pie otra saslēdz un gatavs, ja? Jo īsti nav bijusi darīšana ar xenon kitiņiem.
Varat pateikt kas tas ir,naak apaksa zem blakus sedetaja benka?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vajadzetu but (Control unit for headlight aim control), tatad, lampu augstuma regulētājs.
Tas nav sēdekļa spiediena devējs priekš airbagiem?
Tiem sedekliem ko es ieliku nebij tada apaksa,tapec tagad palika viens vads nepieslegts
Nu un airbag lampiņa panelī nedeg? Principā es nevaru iedomāties neko citu kas tur varētu būt zem sēdekļa. Nekādas lampu korekcijas tās nevarētu būt.
varbūt būs interesanti palasīt
http://spoki.tvnet.lv/automoto/Ne-visai ... eli/657851
http://spoki.tvnet.lv/automoto/Ne-visai ... eli/657851
Cabooom
Labi vien ir ka netika šie ražoti 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 582
- 583
- 584
- 585
- 586
- …