Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 583
- 584
- 585
- 586
- 587
- …
- 679
- chevron_right
Viņš jau visai pasaulei parādā.Laxay rakstīja:Ja kāds redz e36 kompaktu zilganpelēku ar vnz et-5946 ( lietotājs Kautrigais )
lūdzu paziņojam par to man.
Cilvēks pazudis un par naudām ir taka mazliet aizmirsis.
Paldies jau iepriekš!
Tiko ceļinieki kautko geibēja no melna e36. Dzelzavas iela.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Vakarā/naktī daudzi e36 redzēti. Dzeltenais fake taksī gan pie koijotiem, justa... Kaut kur vēl brauca garām
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
vakar ap 23.00 redzets em.dzhii kratoties gar sliedēm Iļģuciemā, lohs, nepamirkšķināja atpakaļ.
Kam tas nolocītais kompots pie Mežciema mazā Rimi?
Ar kādu auto brauci? Nevienu nepamanīju70cc rakstīja:vakar ap 23.00 redzets em.dzhii kratoties gar sliedēm Iļģuciemā, lohs, nepamirkšķināja atpakaļ.
e46 pelēku fl kūtiņu. :)em.dzhii rakstīja:Ar kādu auto brauci? Nevienu nepamanīju70cc rakstīja:vakar ap 23.00 redzets em.dzhii kratoties gar sliedēm Iļģuciemā, lohs, nepamirkšķināja atpakaļ.
Mani panema par atrumuRichus rakstīja:Tiko ceļinieki kautko geibēja no melna e36. Dzelzavas iela.
Satikts Ģirts, paldies par ģeneratoru
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Jugla kveles iela redzets sarkans e36 ar uzrakstu honigan priekseja vejastikla. Izskatijas loti smuks un kopts. Kads no foruma??
rīt vēl skrūvi tik savāc!thekukanols rakstīja:Satikts Ģirts, paldies par ģeneratoru
Snoge tiko uz lielvardes iela ar kafiju pie stures
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Tāpēc arī tiek meklēts.Veeteks rakstīja:Viņš jau visai pasaulei parādā.Laxay rakstīja:Ja kāds redz e36 kompaktu zilganpelēku ar vnz et-5946 ( lietotājs Kautrigais )
lūdzu paziņojam par to man.
Cilvēks pazudis un par naudām ir taka mazliet aizmirsis.
Paldies jau iepriekš!
Upppppp....!
Iespēja ka atrodas arī Rīgā. Ja kāds redz, ziņojat.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Kupeja gan Sākumā nesapratu vai dzirdēji ko saku Bet jau pirms vantinieka mēģināju tikt klāt, lai pateiktu, ka vados karājās Galvenais, ka viss ok beigāsMadyboy rakstīja:Šodien uz Vanšu tilta viens sarkans.. hmm laikam sedans bij, kas mani pabrīdināja par mana auto tehnisko problēmu(pagrieziena luktura problēma), esmu pateicīgs viņam, jo pēc tam nācās braukt garām policijas postenim. Paldies vēlreiz, zinu ka Tu te esi :)
vakar liepaja redzeti paris e36 .. viens dzeltens pie ledus halles .. vel pirms tam braucot ieksa liepaja bija zilgana kupeja uz kkadiem platiem diskiem, skrejas no luksafora pret dzipu kkadu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
balta kupeja sveicināja šodien uz pērnavas ielas ap pulktens 16:00 , pamaniju tevi pēdējā mirklī , nepaspēju pacelt roku
bouncin' with 68' chevy
Vairs jau nav,laikam nofenderējaDarks rakstīja:Kam tas nolocītais kompots pie Mežciema mazā Rimi?
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
patrika ex kupeja benzintanka redzeta , biju ar melnu kutinju, Nu gan zimulus paradija braucot :D intensiva satiksme slipeniski iet , kad no abam pusem moci fures
Laikam es tikai GN3727Vitala rakstīja:GN 2737 vakar dreilinos
Tevī neredzēju
Miegaisn laikam biju un nepamanīju teviAndrejCR rakstīja:Snoge tiko uz lielvardes iela ar kafiju pie stures
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 583
- 584
- 585
- 586
- 587
- …
- 679