Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 583
- 584
- 585
- 586
- 587
- …
- 2228
- chevron_right
Varbūt šeit atradīsies kāds ļoti izpalīdzīgs cilvēks un aizdos (Kupejas aizmugurējās/priekšējas lampas un pagrieziesnus ) Uz skati? Vēlams no Rīgas vai Bauskas puses.
(16.12 /17.12)
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Jautājums: pakaļa šķība, viena puse zemākā nēkā otra.
Tas varētu būt tāpēc, ka viens amortiņš iet uz beigām?
Nolūzis atsperei vijums... glāze dziļa tāpēc nevar redzēt pat skatē (redzēts gan e36, gan e39), vai izpuvusi aizmugurējā glāze (slimība e36)..... vai arī kautkur tika apspriests, ka tāda ir e36 specifika ka blakussēdētāja puse aizmugurē zemāka, jo ja šoferis brauc viens, lai daudz/maz taisns???? (tik tas ko esmu lasijis...)
Faktiski visiem e36 ir pakaļējais labais stūris zemāks. Protams, citam izteiktāk, citam mazāk izteikti. Tā tas tiem e36ajiem esot.
Sveiki. Steidzami vajag palīdzību. varbūt kāds ir mainījis sedanam aizmugurējo durvju rokturi? (Logi airējamie)
Būtu pateicīgs par jebkādu informāciju, video vai jebko kas man varēs likt saprast kas un kaa tur notiek.
Būtu pateicīgs par jebkādu informāciju, video vai jebko kas man varēs likt saprast kas un kaa tur notiek.
E36 prieksejiem plauktiem vidējās saras visiem ir vienādas ? Vai atšķiras motoriem un nemotoriem ?
It's gettin' hot in here..!
Paldies, ka publicēji, čoms rīt gandrīz jau brauca skatīties!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Paskaidro sīkāk ko vēlies uzzināt, lai var precīzāk paskaidrot bet būtībā tur nekā diži navgreen garage rakstīja:Sveiki. Steidzami vajag palīdzību. varbūt kāds ir mainījis sedanam aizmugurējo durvju rokturi? (Logi airējamie)
Kad varēs iegādāties 2014.g. oficiālo E36 kalendāru?
1.) kā tikt viņam klāt, jo noņemot apšivku vinjam priekšā ir bleķis.JozziX rakstīja:Paskaidro sīkāk ko vēlies uzzināt, lai var precīzāk paskaidrot bet būtībā tur nekā diži navgreen garage rakstīja:Sveiki. Steidzami vajag palīdzību. varbūt kāds ir mainījis sedanam aizmugurējo durvju rokturi? (Logi airējamie)
2.)vai būs jāņem ārā logs?
3.)kautkādas darbības- secība, kā ko darīt lai pēc iespējas vienkāršāk viņu dabūtu ārā.
beidzot brivdiena kad neko var nedariit
neviens nezvana un netrauce ka vajag kko 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Noņemsi abšifku, tad jāņem nost loga gumijas lai var logu izcelt un jāņem nost tā sliede kas atdala logu no fortačkas, un tad jau vnk 2vas skrūves zem ručkas plastmasas un trīs ap zamoku, varbūt to visu var panākt savādāk bet tas ir kā es to darīju
Ps tu no rīgas?
Ps tu no rīgas?
Jēkabpils. izklausās līdzīgi kā priekšas durvīm, tikai laikam grūtāk klāt tikt.
paldies. 
Principā visvairāk to pasākumu sarežģī tā sliede jo gar viņu nesanāk dabūt to ručku garām
skatē ielika 2. jadomā tagad kā ātrāk viņas nomainīt, jo abas nedarbojās, bet nez kapēc ir aizdomas ka viņas nav nolūzušas. varētu būt ka tur kautkas atvienojies?
viena nedarbojās jau kad auto dabuju, bet otra vnk pēkšņi vairs nevērās vaļā- nebija ne aizsalušas durvis, nekaa. 
man nolēca ļipiņa ručkai, no tā paša mehānisma. nekādu logu ārā neņēmu, sanāca tā pat uzāķēt virsū.green garage rakstīja:skatē ielika 2. jadomā tagad kā ātrāk viņas nomainīt, jo abas nedarbojās, bet nez kapēc ir aizdomas ka viņas nav nolūzušas. varētu būt ka tur kautkas atvienojies?viena nedarbojās jau kad auto dabuju, bet otra vnk pēkšņi vairs nevērās vaļā- nebija ne aizsalušas durvis, nekaa.
vecajam bmw izņēmu arī arā pašu ručku, neņemot logu ārā, tik pirmo reizi nedaudz pačakarējos. Arī bija airējamais logs.
Principā nekā sarežģīta tur nav. Par elektrisko logu nezinu.
kaa LAtvijaa darbojas tas kurjeru pasutishanas.
teiksim es esmu privatpersona un gribu lai kurjers savac preci preks manim un atved uz liepaju, un tad es samaksaju vinjam. tas ir iespejams vai nau? kas un kaa jadara/jazvanai vai ka savadak, lai reali varetu kautkaa tamlidzigi izkartot.
un aptuvenas izmaksas kurjerim kadas, prece aptuveni 10kg
teiksim es esmu privatpersona un gribu lai kurjers savac preci preks manim un atved uz liepaju, un tad es samaksaju vinjam. tas ir iespejams vai nau? kas un kaa jadara/jazvanai vai ka savadak, lai reali varetu kautkaa tamlidzigi izkartot.
...
Nākamnedēļ dodamies uz tipogrāfiju, tad varēs pateikt precīzāk!A!gars rakstīja:Kad varēs iegādāties 2014.g. oficiālo E36 kalendāru?
Sazvani izvēlēto kurjeru un visu sarunāArmando rakstīja:kaa LAtvijaa darbojas tas kurjeru pasutishanas.
Paskaties ss.lv, tur pārvadātāju gana daudz, varbūt kāds derēs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 583
- 584
- 585
- 586
- 587