Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 588
- 589
- 590
- 591
- 592
- …
- 2228
- chevron_right
Pavaica Dogmam vai vins tik bridinats vai sodits no Policijas puses, kad braukaja ta!Nizars rakstīja:Man ir tāds jautājums. Vai kāds zin, vai drīkst likt priekšējo numurzīmi bampera kreisajā pusē?
PAldies :)
Es vnk ar siltu vai remdenu ūdeni nomazgāju ziemā. :)Rolands rakstīja:Kamēr vēl ir foršs un sauss,gribas saulē izdzīt mašīnu un pēdējo reizi šogad nomazgāt,jo ir mazliet netīra un ar kaķa pēdām uz kapota,vjg skaisti sagaidīt jauno gadu :)
Kādus līdzekļus viss labāk izmantot,dzirdēju kad TURTLE ICE ir labs,bet gribas dzirdēt jūsu viedokļus,kā jūs ziemā tiekat vaļā no netīrumiem?
No sākuma protams piesalst, bet pēc kādām divām stundām viss atkal atkūst.
Nemaz nezināju, ka ir arī kādi šampūni, kas paredzēti mazgāšanai ziemā
Un tā visu mašīnu?cipruss18 rakstīja:es parasti uzspljauju un noriveju ar piedurkni
Pēc tam ar ko piedurknes mazgāt???

Tieši nācu likt šito un skatos jau priekšā 
āāāa, es to pašu gribēju darīt

Vakar tigoju eglītes Pļavniekos,,,,,gāja labi.....šodien Purvciems vai SarkanDaugava(vecas omes kā trakas pēc mazām eglītām...
) 
Es tgd esmu ar smago Purvciema Betaa, uz kurieni jaskatas lai pasveicinatu? 
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Tas tik ir Foršs Forums ! 
Piekrāju naudu es E36 hehe :) 
Mentu reids uz krasta ielas uz ķengaraga pusi. :) esiet uzmanīgi. 
Masveida alko tests pie brīvdabas muzeja no Juglas braucos uz Siguldu, apturēti tiek pilnīgi visi, tāds pats pasākums kā Vangažos bija 
Forši šodien braucu uz servisu nomainīt spriegotāj rullīti un siksnu.Rezultātā nomainīts : 2 roļiki ,2 siksnas,tosols un ūdenssūknis

Ziemassvētki

Ziemassvētki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 588
- 589
- 590
- 591
- 592