e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- chevron_right
Sveiki!
16.05 Sestdiena brauksu uz Cesim . Varbut kadam vajag kaut ko masinai ? Pasutiet laicigi :) PM vai 2 6 3 3 6 9 6 0
viewtopic.php?f=15&t=3211&start=40#p350844
16.05 Sestdiena brauksu uz Cesim . Varbut kadam vajag kaut ko masinai ? Pasutiet laicigi :) PM vai 2 6 3 3 6 9 6 0
viewtopic.php?f=15&t=3211&start=40#p350844
Pēdējais labojis ivoka1981 - 11 Mai 2015, 04:54, kopā labots 2 reizes.
Ja ir alus tad jau var uzrikot ari pikniku bez gaļas. [/quote]Arnijs rakstīja:Nav vairsvkur gaļu dabut... Ir tikai šmiga sapirkta:D
Ja ir alus tad uz pikniku ar autobusu jābrauc
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Možais!!!!Prieks ka Cēsu ielās atkal var redzēt pilsētas skaistāko e36 kupeju
Hmm paldies...Mad Matizz rakstīja:Možais!!!!Prieks ka Cēsu ielās atkal var redzēt pilsētas skaistāko e36 kupeju
Tiesii taa ir uz ko uzmest siekalamožais rakstīja:Hmm paldies...Mad Matizz rakstīja:Možais!!!!Prieks ka Cēsu ielās atkal var redzēt pilsētas skaistāko e36 kupeju
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Sveiki, cikos jus domajat kurset no cesim uz salidojumu!?
Cēsīs ir kāds jēdzīgs metinātājs? Man vajag E34 pārskatīt sliekšņus...
Piedāvājat motora dzesēšanas radiatoru!!
Nu varēji jau būt drusku precīzāks kādu tev vajag es piemēram varu tev piedāvāt cauru e39 lielo radi un pat naudu par to neprasīšuRitvars rakstīja:Piedāvājat motora dzesēšanas radiatoru!!
labi labi.
no e36 motora dzesēšanas radiatoru ar izplešanās trauku sānos, tādu, kas nepil/netek.
no e36 motora dzesēšanas radiatoru ar izplešanās trauku sānos, tādu, kas nepil/netek.
Sveiki.
Ja nu kādam saimniecība ir lieki 2gab - style 13 vai style 5 diski, esmu gatavs par saprātīgu ciparu iegādāties.
Dod ziņu PM.
Ja nu kādam saimniecība ir lieki 2gab - style 13 vai style 5 diski, esmu gatavs par saprātīgu ciparu iegādāties.
Dod ziņu PM.
Steidzami meklēju dīzeļa ģeneratoru valereo
28751026
28751026
Laba diena.
Gribēju apjautāties - varbūt kādam ir zināms, kur Cēsīs liek signalizācijas? vai vismaz tuvējā apkārtnē.
Vajag kādu vietu, kur steidzami varētu atrisināt problēmu ar auto signalizāciju.
Ja ir kādi kontakti, adreses - droši PM!
Gribēju apjautāties - varbūt kādam ir zināms, kur Cēsīs liek signalizācijas? vai vismaz tuvējā apkārtnē.
Vajag kādu vietu, kur steidzami varētu atrisināt problēmu ar auto signalizāciju.
Ja ir kādi kontakti, adreses - droši PM!
Cēsīs ir kāds kvalitatīvs auto krāsotājs?
Kādas atsauksmes ir par Kubuliņu?
Beautiful Mechanical Wonder
Cik zinu,tad LitrsAlus tur strādā
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Šitas man ar interesē,kas pa Kubuliņu,kur atrodas?Laurix rakstīja:Cēsīs ir kāds kvalitatīvs auto krāsotājs?
Priekuļos vel Upīts ņemās ar krāsošanu
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
tik un tā nejēdz visu info pateikt. Varu piedāvāt mazo nemotoru radiatoru, bet ja te ir m50b28, diez vai derēs ibio.Ritvars rakstīja:labi labi.
Tur jau Laugas kantoris,dārgs un ar kvalitāti ir kā ir,toni jau gan uztaisa perfekti.tomex rakstīja:atrodas blauks autogaram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- chevron_right