Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 68
- chevron_right
RA11 rakstīja:Jautājums zemo auto īpašniekiem?
Apskati ejot inspektoram nav bijusi problēma uzbraukt un izbraukt no bremžu pārbaudes bedres?
Man paris cm no zemakas vietas lidz asfaltam, tiku gan ieksa gan ara no bremzu stenda, jau otro gadu pec kartas inspektori to dara pratigi.
Kā svētdienā pārrakstīt no uzskaites noņemtu auto ? Es darba dienās vienkārši netieku uz csdd līdz tiem 17.
Emteks rakstīja:Kā svētdienā pārrakstīt no uzskaites noņemtu auto ? Es darba dienās vienkārši netieku uz csdd līdz tiem 17.
Pirmdienās Rīgā reğistrēja lidz 19:00
Lai vecais īpašnieks uzsāk distances pārrakstīšanu. Un jācenšas paspēt uz tuvāko strādājošo CSDD, jo auto iespējams pārrakstīt tikai darbadienās. Kaut kā bija iespējama īpašnieka maiņa caur e.csdd, bet tāpat dažu dienu laikā esot jāierodas csdd izgatavot tehnisko pasi https://www.csdd.lv/jaunumi/csdd-piedav ... inu-e-vide
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Par to esmu domājis. Plusā tam arī uztaisīt pirkšanas/pārdošanas līgumu divos eksemplāros, kurā viss ir atrunāts.
Kāds tehnisko, bez durvju apbšivkas ir gājis ?
Garantēts 2RA11 rakstīja:Kāds tehnisko, bez durvju apbšivkas ir gājis ?
Sveiki.sanaca ta,ka nomira 1.8is. Tagad liksu 2.0 (varbut 2.5) .vai bus jaregistre motora mainju?laikam agrak lasiju te pat foruma ka vienalgi kads motors.galvenais benzina paliek...
Ja lieto BMW oriģinālās daļas nevajadzētu būt itinmazāko problēmu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
JE-3004 rakstīja:Sveiki.sanaca ta,ka nomira 1.8is. Tagad liksu 2.0 (varbut 2.5) .vai bus jaregistre motora mainju?laikam agrak lasiju te pat foruma ka vienalgi kads motors.galvenais benzina paliek...
Pa lielam, ieliec un brauc uz TA, nevajadzetu but problemam
Pacha rakstīja:JE-3004 rakstīja:Sveiki.sanaca ta,ka nomira 1.8is. Tagad liksu 2.0 (varbut 2.5) .vai bus jaregistre motora mainju?laikam agrak lasiju te pat foruma ka vienalgi kads motors.galvenais benzina paliek...
Pa lielam, ieliec un brauc uz TA, nevajadzetu but problemam
Vakar čomam gāju skati. 1,6 vietā 2,8. Beigās pateica ka šiem vēl varot bez pārbūves reģistrācijas mainīt motorus jo visi motori stiprinās vienā vietā, bet labāk būtu ja tehniskajā būtu ieraksts ka mainīts motors uz lielāku.
Kā tur ir ar TA, ja uz kādiem 9 no rīta atbrauc, ir iespējams stundas laikā tikt cauri?
kā kuru reizi, bet parasti ir iespējams.Inferno rakstīja:Kā tur ir ar TA, ja uz kādiem 9 no rīta atbrauc, ir iespējams stundas laikā tikt cauri?
Ir gadījies 3dienā ~ 14.00 tikt galā 30 min laikā, bet tā laikam bija reāla veiksme. Tā parasti līdz 10iem nav nekā traka.
Varētu iet arī 6dien, ja vien skate nebeigtos parītEmteks rakstīja:Vēl labāk ir sestdienā uz 8.
Man aizparīt beidzas bet man vēl jāpiereģistrē gāze pirms TA iešanas.Inferno rakstīja:Varētu iet arī 6dien, ja vien skate nebeigtos parītEmteks rakstīja:Vēl labāk ir sestdienā uz 8.
Rīgas problēmasInferno rakstīja:Kā tur ir ar TA, ja uz kādiem 9 no rīta atbrauc, ir iespējams stundas laikā tikt cauri?
Man ģerevņā vienmēr ir tā, ka ieeju samaksāt, iznāku ārā un braucu uzreiz iekšā
Ļoti noderīga atbilde, paldies.KasparsG rakstīja:Rīgas problēmasInferno rakstīja:Kā tur ir ar TA, ja uz kādiem 9 no rīta atbrauc, ir iespējams stundas laikā tikt cauri?
Man ģerevņā vienmēr ir tā, ka ieeju samaksāt, iznāku ārā un braucu uzreiz iekšā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …