Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 120
- chevron_right
Protams, ka nav. Vnk es tā būtu darījis vispirms lai nevajadzētu sūkni raut ārā pa velti, ja neietu, noteikti izmantotu tavu variantu.
Man vnk nežēlīgas aizdomas, ka vaina ir drošinātāju kastē, jo ja tā ir izkusis 30A drošinātājs, tad iespējams, ka ir paņēmis kādus vadus sev līdzi.
Man vnk nežēlīgas aizdomas, ka vaina ir drošinātāju kastē, jo ja tā ir izkusis 30A drošinātājs, tad iespējams, ka ir paņēmis kādus vadus sev līdzi.
pēc šī, sūknis dūc, bet dzīvības tāpat navDolfs rakstīja:Noņem melno vāciņu pie drošinātāju kastes, tur atrodas trīs releji.GunChijs rakstīja:Drošinātāji visi ir veseli, tātad pēdējais jautājums, kā visvienkāršāk pārbaudīt vai sūknis vesels?
Pirmais relejs, kas ir tuvāk mašīnas purnam ir sūkņa relejs, izņem viņu ārā un ieliec vada gabalu 30 un 87 ligzdā, (uz releja ir numerācija) ja drošinātājs vesels, tad sūknim vajadzētu dūkt.
mēs laikam īsti neesam pareizajā sadaļā, bet būtu ļoti jauki ja kāds palīdzētu līdz vakaram viņu dabūt pie dzīvības
nokusušā drošinātāja vietā ieliku jaunu un pečka atkal griežas, takā vadi diezvai tur sakusuši
dzirktee ir? iznjem sveci araa pret dzineju atspied to un pastartee, lai redzetu ir dzirkstele vai nau
...
Nav dzirkstele
btw vecais arī no darba pārbrauca, taka tagad ir viens,kas kko arī saprotu šijā pusē ekrānam
btw vecais arī no darba pārbrauca, taka tagad ir viens,kas kko arī saprotu šijā pusē ekrānam
Varbūt kāds zin un var palīdzēt :
Dzinējs m50b20 apmeram no 92-94 gada e36 ar siemens vadību DME kods 5wk9 002 , ms40.1 tad sekojoši interesē kāda lamdzonde ir nepieciešama jo nav pat parauga un pagaidām sagādā problēmas uz auksta motora baigi rīstās itkā aizlejās tapēc pieļauu ka vajag zondi ielikt un ja tomēr nav tad varbūt būs kāda laba dvēsele kam ir siemens bloks ar kodu 5WK9002 MS 40.1 paskatītos kāda viņam iz zonde un pateiktu kodu :)
P.S parādā nepaliktu :)
Dzinējs m50b20 apmeram no 92-94 gada e36 ar siemens vadību DME kods 5wk9 002 , ms40.1 tad sekojoši interesē kāda lamdzonde ir nepieciešama jo nav pat parauga un pagaidām sagādā problēmas uz auksta motora baigi rīstās itkā aizlejās tapēc pieļauu ka vajag zondi ielikt un ja tomēr nav tad varbūt būs kāda laba dvēsele kam ir siemens bloks ar kodu 5WK9002 MS 40.1 paskatītos kāda viņam iz zonde un pateiktu kodu :)
P.S parādā nepaliktu :)
Tātad joks sekojoš:
Tā kā manai pravodkai no m52b20 vanos trūka vads kurš iet pie spolēm un skrūvējas klāt zem kontakta kur pieslēdz mašīnai kompi, tika iegādāts šis vads no m52b28 kurš nederēja, tad tika dabūts vads no m52b20 un tas bija tāds pats kā no b28.
Problēma ir sekojoša ka nesader štekeri, jo viņi ir uz pusi mazāki nekā vietā kur viņus pieskrūvēt pie pravodkas un pinu izkārtojums savādāks, pašam vadam viņi iet pa vidu a pie mašīnas provodkas iet pa apli..
Man jautājums no kāda pie velna motora pravodkas man jāmeklē tas mistiskais vads ?
\Bildes lai varētu pilnībā izprast manu situāciju ....
Tā kā manai pravodkai no m52b20 vanos trūka vads kurš iet pie spolēm un skrūvējas klāt zem kontakta kur pieslēdz mašīnai kompi, tika iegādāts šis vads no m52b28 kurš nederēja, tad tika dabūts vads no m52b20 un tas bija tāds pats kā no b28.
Problēma ir sekojoša ka nesader štekeri, jo viņi ir uz pusi mazāki nekā vietā kur viņus pieskrūvēt pie pravodkas un pinu izkārtojums savādāks, pašam vadam viņi iet pa vidu a pie mašīnas provodkas iet pa apli..
Man jautājums no kāda pie velna motora pravodkas man jāmeklē tas mistiskais vads ?
\Bildes lai varētu pilnībā izprast manu situāciju ....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Ir problēma ar gaismām. Sākumā pašai lampai negāja tuvais, to sataisīju, bet tāpat kreisajā pusē tas neiet. Kontaktu arī jaunu uzliku, drošinātājiem viss ok, vadiem no lampas līdz drošinātāju kastei arī viss kārtībā.
Kā arī aizmugurējās lampas deg nepareizi, ieslēdzot aizmugurējo miglu, viena lampa izslēdzas, bremžuguņi vispār nedeg.
Un vēl kreisais logs, kad mašīna ilgi stāvējusi, ciet netaisās, vaļā taisas.
1.8is kupeja 94. gada.
Kā arī aizmugurējās lampas deg nepareizi, ieslēdzot aizmugurējo miglu, viena lampa izslēdzas, bremžuguņi vispār nedeg.
1.8is kupeja 94. gada.
Lampām bārbaudi relejus un pašu gaismu slēdzi - tur ir daudz kontakti, ja nemaldos, tad bezmaz katrai lampai atsevišķi. Par pakaļējām lampām - paskaties, vai tās kontaktplāksnes, kas ir pie lampas nav salūzušas un neskarās viena pie otrasSprogis rakstīja:Ir problēma ar gaismām. Sākumā pašai lampai negāja tuvais, to sataisīju, bet tāpat kreisajā pusē tas neiet. Kontaktu arī jaunu uzliku, drošinātājiem viss ok, vadiem no lampas līdz drošinātāju kastei arī viss kārtībā.
1.8is kupeja 94. gada.
Tāpat labi būtu "izzvanīt" vadus uz lampām - man pak. miglām bija īsais kautkur vados zem paklāja, pārvilku vadu un viss tagad ir tip top
Par priekšu, paldies, paskatīšos, bet aizmugurē biju arī pieslēdzis tā, ka caur vadiem lampām vajadzēja iet, tāka problēma dziļāka itkā.
Tev Check Control ir autiņam? Ja jā, tad maybe tas bloks nodedzis, lai gan tad tev arī kļūdas mestu ārā daudzSprogis rakstīja:Par priekšu, paldies, paskatīšos, bet aizmugurē biju arī pieslēdzis tā, ka caur vadiem lampām vajadzēja iet, tāka problēma dziļāka itkā.
Sveicinati, ar tadu problemu pie jums naku , mashina stav laba muzika pionner magis un tumbas , kas var but par problemu kad uztaisu muziku skalaku sakt mirgot magnetolas apgaismojums ja stipri skalak tas izledzas , varbut kads ir saticies ar shadam problemam varetu kaut ka to risinaaat ? :)
Nespēj nobarot to visu, tāpēc ir sprieguma kritums un slēdzas ārā.
kad izrubījies tas maģis piebāz degunu un paosti vai pēc karstuma nesmird
BMW-Big Money Waste
Iespējams kādi lētie filtri vēl tiek izmantoti, kas lielu daļu jaudas laiž uz īso. Vienus tādus pieslēdzot, maģi nevarēju uzgriest vairāk par 25 (maksimums ir 35), pie kam šādi filtri tika pieslēgti tikai front izejām un pie tiem bija pieslēgti tikai pa venam skaļrunim (seko slodze itkā nekāda). Risinājums izmantot normālus fitrus (diez vai tādi ir atrodami serijvejda ražošanā cenā zem 100Ls/gab) vainu vismaz barot tos skaļruņus caur pastiprinātāju, kurš atbalsta zemākas pretstības (2om) slodzi.
d[-_-]b
zelya rakstīja:Sveicinati, ar tadu problemu pie jums naku , mashina stav laba muzika pionner magis un tumbas , kas var but par problemu kad uztaisu muziku skalaku sakt mirgot magnetolas apgaismojums ja stipri skalak tas izledzas , varbut kads ir saticies ar shadam problemam varetu kaut ka to risinaaat ? :)
Iesākumā der pamēģināt palielināt barojošo vadu (gan+,gan -) šķērsgriezumu -(tas ir atvilkt jaunus vadus no akku) daudziem auto tur apriori stāv niecīgs vads...
Jautājums velreiz par to vadu kas iet līdz spolēm no provodkas..
Tā kā viņš tika iegādāts un štekeri nesakrita, un īsto vadu atrast nevaru tad sāku domāt alternatīvas...
Pavilku abiem štekeriem nost gumijas, lai redzētu vadus, un abiem vadi pēc krāsām sakrīt, vienīgais ir tas, ka man ir m52b20 vanos pravodka, bet tas pats vads kurš nāk pie spolēm ir no m52b28 vanos vai bez vanos, nezinu, motora..
jautājums sekojošs: ja krāsas sakrīt abos posmos tad jau pēc idejas es varētu štekerus nokniebt un salodēt vadus pēc krāsām un visam vajadzētu būt kārtībā ne ???
Un atkal štekeru bildes ieskatam..
Tā kā viņš tika iegādāts un štekeri nesakrita, un īsto vadu atrast nevaru tad sāku domāt alternatīvas...
Pavilku abiem štekeriem nost gumijas, lai redzētu vadus, un abiem vadi pēc krāsām sakrīt, vienīgais ir tas, ka man ir m52b20 vanos pravodka, bet tas pats vads kurš nāk pie spolēm ir no m52b28 vanos vai bez vanos, nezinu, motora..
jautājums sekojošs: ja krāsas sakrīt abos posmos tad jau pēc idejas es varētu štekerus nokniebt un salodēt vadus pēc krāsām un visam vajadzētu būt kārtībā ne ???
Un atkal štekeru bildes ieskatam..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lodēt jau varētu, protams, bet kā ir ar spoļu darbības secību, nemācēšu teikt tagad.
Bet ja vadi sakrīt identiski viens vienā pēc krāsām vai tad secībai arī nebūtu pēc idejas jāsakrīt ?
Btw par to ews, lai Tu viņu pievilktu tev jau šitais vads nav obligāti vajadzīgs ne ? jeb vadu pie spolēm no sākuma jādabon ?
Btw par to ews, lai Tu viņu pievilktu tev jau šitais vads nav obligāti vajadzīgs ne ? jeb vadu pie spolēm no sākuma jādabon ?
Teorētiski nevajag, bet būtu glauni, ja varētu piešķilt pēc ievilkšanas.
Tur Tev taisnība jā.
Ok plēsīšu smadzenes lai sadabūtu to vadu
Ok plēsīšu smadzenes lai sadabūtu to vadu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60