Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 589
- 590
- 591
- 592
- 593
- …
- 2228
- chevron_right
Jāgaida kuram parādīsies throwing star diski...
bļin nokavēju 5 min.
Powerā bija pa 145 Ls

bļin nokavēju 5 min.
Powerā bija pa 145 Ls
Mainijās plāni no rīta puses biju Čiekurkalnā pēc tam Purvciems.......matissc rakstīja:Es tgd esmu ar smago Purvciema Betaa, uz kurieni jaskatas lai pasveicinatu?
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Es domaju, ka labaak buutu paslept bamperaa kkur
lai ar sniegu ātrāk norautu?
vieta aiz pr. restes ir ok, galvenais lai braucot vējš pūš virsū un apkārt nevirpuļo siltais gaiss no radiatora
vieta aiz pr. restes ir ok, galvenais lai braucot vējš pūš virsū un apkārt nevirpuļo siltais gaiss no radiatora
Nu ko.
Pēc 7 dienām ielejam bākā pa lēto pēdējo reizi. Lai 1.janvārī nav šoks un trieka pie DUS.
Pēc 7 dienām ielejam bākā pa lēto pēdējo reizi. Lai 1.janvārī nav šoks un trieka pie DUS.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
no 150-200ls
ar kompatu pa brugji
Tas, ka būs lielāki cipari nenozīmē, ka būs dārgāk! Kaut gan zuze91 laikam maina latus uz eiro ar kursu 1:1! 
d[-_-]b
matissc rakstīja: Es domaju, ka labaak buutu paslept bamperaa kkur
Par to bamperi arī sākumā iedomājos bet kkā nevēlos atstāt kkur kupenā kko vairāk par plastmasu,seeingman rakstīja:lai ar sniegu ātrāk norautu?
Varbūt zināt cik atsaucīgs viņš ir uz temp maiņām, jo tagad uz vietas stāvot itkā nekas nemainās un rāda +5c
Iedod man kupenu, es labprāt tagad vienā ieskrietu 
Ja būtu tad noteikti padalītos, pašam ar iekšā nemiers gribas paākstīties pa sniedziņufrostijs rakstīja:Iedod man kupenu, es labprāt tagad vienā ieskrietu
Puikas un meitenes, kur var pieteikties E36 2014.g. kaldendāram?
Lietotajam erda pm aizsuti!
Pēdējais labojis Gekons - 24 Dec 2013, 16:35, kopā labots 1 reizi.
Paldies!
Siltu Jums šo vakaru!
Siltu Jums šo vakaru!
Priecīgus un gaišus Jums šos Ziemassvētkus, biedri!:)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Once you get block, you never go back...
neaAgnis rakstīja:eļļu nomainīji?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 589
- 590
- 591
- 592
- 593
- …