Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 592
- 593
- 594
- 595
- 596
- …
- 2228
- chevron_right
Ar nesapratu kas notiek šodienKLAVINS rakstīja:sodien biju csdd ,ar domu nolikt numurus glabasana, ka iegaju kas tur notiek -rinda sakot no ieejas durvim lidz pat otrajam stavam kur dod numurinjusun nekust uz prieksu
apgriezos un aizgaju
Cēsīs šodien vnk visi gāza riņķī CSDD,,,
izsalkuši pēc skatēm 
puiši, pasakat, kā spriegojas ģenerātora siksna 2,5 td motoram (e36)
Šodien 2 reizes gāju skati un katrā 200+ numuriņi 
A kas ar tiem CSDD??? Kaut kadas akcijas,vai vnk visi slimi?

Instagram - Sandis_e36
SlimiSidnas rakstīja:A kas ar tiem CSDD??? Kaut kadas akcijas,vai vnk visi slimi?![]()
pieļauju, ka viens no iemesliem varētu būt tas, ka negrib maksāt nodokli par 2 gadiem, jo ja iet decembra beigās, tad pārceļ uz nākošo gadu. Manā gadījumā gāju skati šodien, bet iedeva līdz 20.01.2015 un man tad vajadzēs maksāt gan par 14. gan 15. gaduSidnas rakstīja:A kas ar tiem CSDD??? Kaut kadas akcijas,vai vnk visi slimi?![]()
Šodien toč trakums tautai, visi kkur iet kko dara, biju nesaprasanā, kas tāds notiek ko es nezinu... 
e36
Visi baigi krutie buus ar 2015 gada uzlimem.
Es gan tik maijaa vai junijaa ieshu un neko nekjeru un negraabju,saprastu,ja tur lielakajai daljai nodoklis butu lielais vai vel nez kas,bet taa,tad pilnigs Po..

Es gan tik maijaa vai junijaa ieshu un neko nekjeru un negraabju,saprastu,ja tur lielakajai daljai nodoklis butu lielais vai vel nez kas,bet taa,tad pilnigs Po..
Instagram - Sandis_e36
manējo ar tieši šodien izdomāja nopirkt, tā rezultātā csdd pavadīju lielāko daļu savas dienas. 
Bet ir jau skaista.Mad Matizz rakstīja:SlimiSidnas rakstīja:A kas ar tiem CSDD??? Kaut kadas akcijas,vai vnk visi slimi?![]()
grib 2015 gada uzlīmi logā
un bez rindas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aknē. Sākumā domāju, tas Krievijā filmēts, bet nē sāku atpazīt Dienvidu tilta rajonu.
Esmu no telefona, varbūt, kads datorists varetu sataisīt linku. Senks.
Esmu no telefona, varbūt, kads datorists varetu sataisīt linku. Senks.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kāds šeit ir no Limbažiem ar zaļu kupeju?Redzēju ka šodien ap 12 viņam gandrīz ielikās sānos volvo uz vienvirziena ielas taisot kreiso no labās joslas!

Ir divas baigi līdzīgs, viena ar mpaku un viena bez. Tā kas bez - pieder lietotājam hancels, otra hvz kam
Kurā vietā? Pie Baumaņa pieminekļa?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Šajās svētku dienās meklēju kur varētu samedīt ģeneratora siksnu, vislabāk jau jaunu.
Kāds varbūt tirgo? M40b18. Savādākjau apnicis būt kājiniekos.
Kāds varbūt tirgo? M40b18. Savādākjau apnicis būt kājiniekos.
Pretī fēniksam,volvo gribēja nogriezties uz laukuma!Klavz rakstīja:Ir divas baigi līdzīgs, viena ar mpaku un viena bez. Tā kas bez - pieder lietotājam hancels, otra hvz kam![]()
![]()
Jap, šodien kkāds pensionāru invasion, tikko pie autoostas viens pensis ar golfu izmeta priekšā kkādam pasātam, pat melnas svītras atstāja uz asfalta 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 592
- 593
- 594
- 595
- 596
- …
- 2228