Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 596
- 597
- 598
- 599
- 600
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien no rīta pamodos no telefona zvana - NĀC DZERT!!! Tā nu pamodos, uzčinīju kafiju, ieeju pirdūzīA.K.A. - Tualetē saprotu, ka podam bačoks nepildās kā nākās!
Nu ko darīt?? Rīta kafiju neizdzēris, ķēros pie lietas!!!
Patīkami, jaunā gada rītā saprast, ka esi santehniķis
Nu ko darīt?? Rīta kafiju neizdzēris, ķēros pie lietas!!!
Patīkami, jaunā gada rītā saprast, ka esi santehniķis
Tā nu tas ir, dzīvē nākas būt par daudz ko. Svētku nedēļā nācās būt auto elektriķim un auto atslēdzniekam, dēļ tikai ka pārvācos uz čuhņu.
zuze91 rakstīja:Bija forumā superprojektu topiks. Man liekas ka Nixons bija autors.
Biju uztaisījis tādu topiku, kur var iemest linkus no kādiem citiem forumiem ar interesantiem auto projektiem... Arī nesen meklēju un vairs neatradu.RENIO rakstīja:nebija gan.
Jautājums datoriķiem - cik izmaksā HP kompim nomainīt displeju? Mammas brālis aizmirsa peli starpā un taisīja ciet.
Tas atkarigs no datora modela un vai displejs jauns vai lieits. Atsuti modeli un nosauksu cenu! :)
Nu man vajag zināt aptuveno ciparu, ko kādā servisā paprasīs... Vai viņi liks lietotu vai jaunu, nezinu.
Kompis HP Pavilion G6
Kompis HP Pavilion G6
Ja tas bus servisa, tad uz 70-80 EUR varetu but ka sataisis. 
nesen ekrānu pa kādiem 30 ls sūtīju no ebaja. pa kādiem 10 ls varu nomainīt. Atvainojos par to ka vēl vecajā naudā runāju 
laikam jau sanāk iepriekšminētie eiro
laikam jau sanāk iepriekšminētie eiro
tev jau nu tam vajadzētu būt pa spēkam. nekāds kosmos jau tas nav. Bet nu iesaku no sākuma izjaukt un apskatīties tā ekrāna modeli(nevis sūtīt pēc datora nosaukuma) un to kurā pusē ir kontakts viņam.
Nu, telefoniem displejus esmu daudz mainījis... Tā vien darīšu, ka kompi arī savedīšu kārtībā.
Paldies par padomu!
Es jau domāju tagad uzsūtīt un tad tik jaukt ārā. 
Paldies par padomu!
vismaz nebus vairs jarekjina no eur uz lvl un otradi
sodien pa briinumu negrama no pohas
pat vareja iet metinat auto ar veesu galvu tik tas slinkums, ko Maaris man pa skapi atsutija 
sodien pa briinumu negrama no pohas
...
Man jau liekas, ka tu man atsūtīji slinkumu kaut kad sen pa pastu
Ā, nē! Vēl neesi atsūtījis.. kādu gadu 
jebaaal, vakar braucu pie druzkas, mierigi, negazeju un neko tamlidzigu, un ta sanesa masinu, sagrieza uz 180 gradiem un ar pusaizmugiri ielidoju uz barduru, labi ka tas bija trotuara sakums ar paaugstinajumu, savadak dirsa butu, bet ta viss kartiba. 2013 beidzas labi

varbūt kādam ir liekas zemprofila gumijas ? kaut 1mm atlikumā
steidzami vajag 4gb. iemainīšu pret savām ziemenēm r16 205/55 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Riepās neko nesaprotu, tāpēc, kāds var man atbildēt, šis ir balons vai zemais profils?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ghghp.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ghghp.html
Maucība
Paldies!
Paldies!
diskus jau vari njemt bet pectam bus jauuzliek aurakas riepas. taas ir standarta riepu izmers preks tiem diskiem preks e39
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 596
- 597
- 598
- 599
- 600
- …