Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 598
- 599
- 600
- 601
- 602
- …
- 1297
- chevron_right
Paldies!!!!ivoka1981 rakstīja:Bremzu skidrums DOT 4 vai 4.1 , 1 L pieteks.
Reikai vajag ATF (automatic trnsmission fluid ) 1,1 L .nleai rakstīja:Būtu jauki, ja kāds steidzami pateiktu cik daudz eļļas un kādas iet visā bremžu sistēmā un reikā.
@instagram - anrijs.v
ATF Dexron IIIivoka1981 rakstīja:Bremzu skidrums DOT 4 vai 4.1 , 1 L pieteks.
Reikai vajag ATF (automatic trnsmission fluid ) 1,1 L .nleai rakstīja:Būtu jauki, ja kāds steidzami pateiktu cik daudz eļļas un kādas iet visā bremžu sistēmā un reikā.
stickershop.lv pasūtīju 60x90cm. šorīt ielīmēju, vēl pāri palika, apmierināts.Agris36 rakstīja:Kāds zin kur ieķert tonējamo plēvi? Man vajag dzeltenu miglas lukturiem, vienīgais spots kur tādu atradu bija uz vienības gatves tūninga veikalā, bet tur tāds liels rullis, negribu maksāt 12eur lai notonētu 2 migliniekus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās jau labi, tagad tik jāatrod kurš no visiem šeit minētajiem šopiem vistuvāk mājām un jāšauj pakaļFury rakstīja:stickershop.lv pasūtīju 60x90cm. šorīt ielīmēju, vēl pāri palika, apmierināts.Agris36 rakstīja:Kāds zin kur ieķert tonējamo plēvi? Man vajag dzeltenu miglas lukturiem, vienīgais spots kur tādu atradu bija uz vienības gatves tūninga veikalā, bet tur tāds liels rullis, negribu maksāt 12eur lai notonētu 2 migliniekus
nu pats stickershop.lv laikam alūksnē atrodas, tāpēc sūtīju pa pastu. piegāde bija tikai 2.50eur un uz Liepāju atnāca 4 darbadienu laikā.Agris36 rakstīja: Izskatās jau labi, tagad tik jāatrod kurš no visiem šeit minētajiem šopiem vistuvāk mājām un jāšauj pakaļ
Kāds nezin vai šo daļu (kulisi) var samainīt neņemot kārbu nost? Vnk ir tāda problēma, ka man kulise galīgi sa4akarēta, ļurkājas, bet ir donors kuram viņa ideāli strādā. un man stāsta ka vajagot kārbu skrūvēt nost lai viņu pilnībā samainītu.
Ja zina ko dara,tad var arī neņemt nost.Fury rakstīja:Kāds nezin vai šo daļu (kulisi) var samainīt neņemot kārbu nost? Vnk ir tāda problēma, ka man kulise galīgi sa4akarēta, ļurkājas, bet ir donors kuram viņa ideāli strādā. un man stāsta ka vajagot kārbu skrūvēt nost lai viņu pilnībā samainītu.
Jaņem nost izplūde,jātvieno kardāns,jatskruvē tas tilts kas tur kārbu pie kuzava,pirms tam visu no salona kas saistīts ar atruma parslēga izjaucot,kārba nokarāsies uz leju un tur var visam tikt klāt un samainīt.
ar ko mājas apstākļos vislabāk plauktu pārpulēt?
nekas tur nav jaanjem nostFury rakstīja:Kāds nezin vai šo daļu (kulisi) var samainīt neņemot kārbu nost? Vnk ir tāda problēma, ka man kulise galīgi sa4akarēta, ļurkājas, bet ir donors kuram viņa ideāli strādā. un man stāsta ka vajagot kārbu skrūvēt nost lai viņu pilnībā samainītu.
Uz domkrata!K.F. rakstīja:ar ko mājas apstākļos vislabāk plauktu pārpulēt?
nu tas skaidrs, bet ar kādiem pulēšanas līdzekļiem?Riks* rakstīja:Uz domkrata!K.F. rakstīja:ar ko mājas apstākļos vislabāk plauktu pārpulēt?
http://lmgtfy.com/?q=how+to+polish+rim+lipK.F. rakstīja:nu tas skaidrs, bet ar kādiem pulēšanas līdzekļiem?Riks* rakstīja:Uz domkrata!K.F. rakstīja:ar ko mājas apstākļos vislabāk plauktu pārpulēt?
Vajadzīgs vanosa remkomplekts, Grosa teica, ka vienīgā vieta, kur dabūt ir ebay par aptuveni 20$ ar piegādi 3 dienu laikā? Varbūt kāds ir sūtijis un var iedot linku uz īsto?
i6automotive.co.uk
Cik rpm pie 100km/h buutu ar 3.91 un 4.10 reduktoriem? M50b20 manuaalis
3.91 = 3263rpmKapteinis rakstīja:Cik rpm pie 100km/h buutu ar 3.91 un 4.10 reduktoriem? M50b20 manuaalis
4.10 = 3422rpm
*tas ar oem riepām, ja želejnieku izmērs tad tie cipari būs vēl trakāki
Ja tikai jāpārpulē, tad ar šo pastu!K.F. rakstīja:ar ko mājas apstākļos vislabāk plauktu pārpulēt?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
un kur šo pastu var dabūt un kāda cena?Laurix rakstīja:Ja tikai jāpārpulē, tad ar šo pastu!K.F. rakstīja:ar ko mājas apstākļos vislabāk plauktu pārpulēt?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cik sarežģīti un ar cik lielām finansēm jārēķinas mainot visu no visparastākās pečkas uz klimu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 598
- 599
- 600
- 601
- 602
- …
- 1297