m4z tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
paldies par labiem vārdiem
Skan ļoti patīkami... Gribētos pat zināt sīkāk, kas tur saveidots tajā izplūdē, lai var kautko ISam arī uzmeistarot.
kad metinaju savam 1.6 izpludi, tad viens bundulis ar bija pilns ar tadiem metala veidojumiem
nixon, nekas jau tāds īpašs tur nav, kautkāds otto racing bundulis galējais(kuram trubās ir ielikti klusinātāji/sašaurinājumi ) , un pa vidu ir viens mazs rezonātors.
baumani tev arī tas bija orģinālais bundulis?bija pirms tam jau operēts vaļā? kautkā neticas ka orģināli tādas drazas nāk tur
baumani tev arī tas bija orģinālais bundulis?bija pirms tam jau operēts vaļā? kautkā neticas ka orģināli tādas drazas nāk tur
nop bija jau graizits un metinats
Diski izskatās ūber!
Tādu masīvumu piedod "dont mass with my car, dude!"
erda rakstīja:Diski izskatās ūber!
Tās, ja nemaldos ir virpu skaidas vai kkas tamlīdzīgs, kad aizaug katalizātors, tad griež vaļā bunduli, ņem ārāk atalizātora akmeni un tur sapilda šādus te sūdus, vismaz agrāk tā darīja, nezinu nah kkas tāds ir vajadzīgs, laikam, lai mazliet klusinātu un aizturētu atgāzes.. bet nu ar laiku tās stulbās metāla skaidas sāk grabēt.. sviests..
man liekas ka viņas ir bāztas iekšā lai nebūtu tukšā bunduļa skaņa, tā ir viena no briesmīgākajām skaņām.Un jā, tieši par to iedomājos ka tās varētu būt kautkādas virpas "skaidas" katrā ziņā murgs, tad to bunduli labāk vispār izņemt
Tieši tā, es ilgi meklēju, līdz izkodu ka man viņš grab dēļ tiem mēsliem iekšā un tad gan ātri vien nahrenizēju viņu.. :)
Jep, lai nebutu rezonansm4z rakstīja:man liekas ka viņas ir bāztas iekšā lai nebūtu tukšā bunduļa skaņa, tā ir viena no briesmīgākajām skaņām.Un jā, tieši par to iedomājos ka tās varētu būt kautkādas virpas "skaidas" katrā ziņā murgs, tad to bunduli labāk vispār izņemt
P.S. prieksh parasta 1.8 pieklajigi spole
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Te kkas briest
Apnika tosolu sildīt???
Apnika tosolu sildīt???
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Laikam īstie saprot - kas par lietu
es jau brīnijos kā tik ilgi vel neviens nelika linku te un nejautāja
tāda doma ir
baigi jau nēsmu safanojies par to tirgošanu, ja neņems neviens tad braukšu pats, brīžiem jau gribas to sludekli ņemt ārā,žēl
tāda doma ir
baigi jau nēsmu safanojies par to tirgošanu, ja neņems neviens tad braukšu pats, brīžiem jau gribas to sludekli ņemt ārā,žēl
kuru no abiem sludinājumiem ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
abuskompots rakstīja:kuru no abiem sludinājumiem ?
man uz veca tauringa staveja otto racing bundulis skaņa viņam bija tas ir anglu tuning bundulis tur kotejas tapat ka ramus pie mumsm4z rakstīja:nixon, nekas jau tāds īpašs tur nav, kautkāds otto racing bundulis galējais(kuram trubās ir ielikti klusinātāji/sašaurinājumi ) , un pa vidu ir viens mazs rezonātors.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12