Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 81
- chevron_right
Ta ko shodien bija laiks, aizbraucu atkal ar draugu uz garazhu, piekskruvejam bamperu un saregulejam kapotu, ka ari uzlikam mizejus un to paklaju, un vel pabeidzu bagazhnieka aplimeshanu ar skanjasizolacijas plevi, ta ka tagad jagaida martu, lai varetu braukt krasoties :) a pagaidam pirms krasoshanas planos nomainit abs deveju, kursh metajas jau menesi garazha un ietonet migliniekus, un kaut ko iedomat ar nasi, ta ka driz ielas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Purns ir baigi ok
Šim krustus domāju, ka nevajadzētu, patīk kā izskatās tās gaišās lampas uz melno purna fonu
Šim krustus domāju, ka nevajadzētu, patīk kā izskatās tās gaišās lampas uz melno purna fonu
+
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Nu joptv!
Šitas aparāts ir viens no maniem foruma favorītiem!
Šitas aparāts ir viens no maniem foruma favorītiem!
Un apgaismo mani - astoņkāji, kas tas par bamperi priekšā lūdzu?
pagaidam tikai tumankas nau uzliktas un ta seto4ka pa vidu bamperam, bet garazha jau gruti ieraudzit ka brille nau krasota bet domaju ka bus labak ja ietonet migliniekus, ta ka bus japoeksperemente
Tas ir M bampers parastais ar GT splitteriemParamount rakstīja:Un apgaismo mani - astoņkāji, kas tas par bamperi priekšā lūdzu?
un ar lupuSTUDENTS rakstīja:Tas ir M bampers parastais ar GT splitteriemParamount rakstīja:Un apgaismo mani - astoņkāji, kas tas par bamperi priekšā lūdzu?
Ā joptvai, lašara es! Kārtīgi neieskatījos! Tie spliteri arī mani samulsināja!
Vienkāršī
A kā ir labāk, lūpa + spliteri vai tikai spliteri?
A kā ir labāk, lūpa + spliteri vai tikai spliteri?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
ā jā, tikko ieraudzīju. No sākuma likās ka tikai spliteri uzlikti
Cienot citus Tu cieni sevi.
AgnisB rakstīja:splitterus nevar uzlikt, ja nav lūpa
+1
ebaya tirgojas spliteri kas ir paredzēti tieši M bamperam bez lūpas! Kurus gandrīz netīšām nopirku. Bet protams oriģināli viņi ir domāti priekš M bamperiem ar lūpu. Tas tāpatās kā ar tiem difuzoriem priekš parastajiem bamperiem, kuri nemaz neder M aizmugurējiem bamperiem.AgnisB rakstīja:splitterus nevar uzlikt, ja nav lūpa
Tas tā, bet pa tēmu, auto izskatās baigi labi!
vakar par loti saldu cenu dabuju divas kulises no e34, un shodien sencis jau sametinaja pareizo garumu, ta ka vajag piemerit un tad var jau taisit buksi un likt virsu, vai nu vajadzes uztaisit garako
Pret kardānu neskarsies?
svetdien testesim uz e46, ja bus par garu, tad fleks bet ta cik bildes skatijos interneta, garums itka pareizs :) piemetinajam tikai 3cm, stoka tur 3 cm no vidiem, tagad 6, jabut super bet nu ja bus pilnigs kolhozs, tad braukshu uz bimmershopu :d bet ta, draugs uz e30 vnk uzlika no e34 un viss tip-top.. varbut 39 vel garaka, un nevajag metinat, jaskatas
Shodien atdevu bamperu in brille krasoties un nopirku stikla mizeju, palikusi vel nopirkt paris sikumus un tad braukshu visu skruvet sava vieta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 81