328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 36
- chevron_right
Malacis turās!!!
Nja ne katrs apnemtos atdzivinat autinja pec tadiem notikumiem, malacis
Neliels apdeits vizuālajā formātā.
Viss palēnām stumdās uz priekšu.
Viss palēnām stumdās uz priekšu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
super
Tieshaams super
Te laikam 90% peec shaadas shaizes nolaistos rokas , prieks ka reanimee
Man personiigi nepatiktu taa apzinja ,ka es zinaatu ka mans auto ir metinaats un diezgan daudz metinaats ,jo agri vai veelu tur paraadiisies ruusa , ja veel meistars ar liikaam rokaam tad vispaar "chau"..
Tieshi tapeec es savai kuutinjai suutiishu jaunas Oem kuzava detaljas un nodoshu metinaat kantorim kursh metina apmeeram kaa ruupniicaa peec tochkaam. Vismaz sirds buus nedaudz mieriigaaka :)
Veiksmi turpmaakajos darbos
Man personiigi nepatiktu taa apzinja ,ka es zinaatu ka mans auto ir metinaats un diezgan daudz metinaats ,jo agri vai veelu tur paraadiisies ruusa , ja veel meistars ar liikaam rokaam tad vispaar "chau"..
Tieshi tapeec es savai kuutinjai suutiishu jaunas Oem kuzava detaljas un nodoshu metinaat kantorim kursh metina apmeeram kaa ruupniicaa peec tochkaam. Vismaz sirds buus nedaudz mieriigaaka :)
lūk ko var panākt ar apņēmību un gribasspēku, īkši gaisā
BuKTOP rakstīja:Tieshaams super
Cik esmu informēts, tad tika nourbts pa kniežu vietām un tad metināts pa to pašu vietu atpakaļ. Metināja tik jumta pannu, nekas cits nav metināts. It kā metinātājam nav divas kreisās rokas un tās pašas līkas.
Paldies, galvenais ir izvilkt līdz galam, tad rezultāts būs baudāms.
Visiem paldies par atbalstu.
Tiešām apsveicami
Tā turpināt
Tā turpināt
Veiksmi darbos un galvenais pacietībā!
Malacis
nu bagats virs dara ka grib malacis
kāpēc tu savu auto sauc par kūti?tur kāds piedirsa vai nepietiekami novērtē?
+2012
kpc jus ta saucat touringus?
kpc jus ta saucat touringus?
Tāpēc ka tā kaut kur interneta plašumos nodēvēts. Kārtīgs lauku palīgs. I kartupeli no lauka atvest, i kād pien kann uz tirg aizvest.
Var jau saukāt par kartupeļvāgenu, ja tā labāk Jums patīk..
Tas ir līdzīgi kā - kāpēc e36 ir žurkas un e30 huligāns? Opel kadets lāsīte, bet vecais pasāts - vafele?
Var jau saukāt par kartupeļvāgenu, ja tā labāk Jums patīk..
Tas ir līdzīgi kā - kāpēc e36 ir žurkas un e30 huligāns? Opel kadets lāsīte, bet vecais pasāts - vafele?
++Ruuu
Tā tas vnk interneta vidē ir iegrozījies, lai arī cenšos vairs nesaukt par kūtiņu.. bet par unversāli, touringu utt..
anyway kāda starpība?
Tā tas vnk interneta vidē ir iegrozījies, lai arī cenšos vairs nesaukt par kūtiņu.. bet par unversāli, touringu utt..
anyway kāda starpība?
Tāpēc, ka šķūņa nosaukums jau bija aizņemts hiperstilīgajiem autovilks25 rakstīja:kāpēc tu savu auto sauc par kūti?tur kāds piedirsa vai nepietiekami novērtē?
Tā vienkārši ir. Ruu jau pateica.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …