Mes un Musu E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Tadaa gadijumaa kursh uznjeema bildi ja domaa ka vinjsh forever alone? Nav nekas slikts kad cilveekam patiik sava mashiina. Labaak ielieku naudu mashinaa to uzkopjot un uzlabojot nekaa nodzeru to baraa or smth.Japānis rakstīja:Bilde pati par sevi ok., bet tas uzraksts...nu sorry, pilnīgs forever alone.
Tikai mans viedoklis.
Powered by Minhauzens!
ne tak, tur bija viens vientulis ar Nissan 200sx un cīnijās ar kameras uzstādīšanu , lai nofočētos ar savu mīluli, bet nekas nesanāca, nu piebraucu un piedāvāju viņu nofočēt un šis vnk pēc tam mani nofočēja
Ridlihs rakstīja:Tas mājās braucot no Saremā ... bļin dikti jau mēle niez paturpināt , bet nu ok, lai nu paliek
Tas nebija burtiski domāts, ka cilvēks ir "forever alone", vienkārši tas uzraksts "Best friends forever" man uzreiz tā asociējas. Katrā ziņā nekas aizskarošs nebija domāts, peace!zexo rakstīja: Tadaa gadijumaa kursh uznjeema bildi ja domaa ka vinjsh forever alone? Nav nekas slikts kad cilveekam patiik sava mashiina. Labaak ielieku naudu mashinaa to uzkopjot un uzlabojot nekaa nodzeru to baraa or smth.
vis OK, man ar humoru problēmu nav tas forever alone kā tāds skan nenormāli rēcīgi
Neko labāku pagaidām neatradu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Hola friends, te es ar savu melno žurcēnu
p.s. tizls smaids, 3x dienas nokostas
p.s. tizls smaids, 3x dienas nokostas
Cabooom
Vēl ar nemotoru, bet bilde dikti patīk:)
Sent from my ST27i using Tapatalk
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
Es,mani draugi un abi vecie mani bembji
Loti,loti sena bilde,biju vel jauns
Sveicinati , forumu lasu jau sen un dazus no lietotajiem ari jau zinu . ka ari dazi zin mani .
bet nu izdomaju ari seit pieregistreties. @ bmwpower.lv esu atrodams ka ar4ae30 / e30.lv : ar4a . tas ta ja nu kadreiz kadu detalu vai ko vajag.ja neesu iemetis seit.
BMW ta ir dala no dzives varetu teikt vairs jau neskaitu cik ir bijusi un cik ir jaukti un pardoti dalam.
iemetisu pedejo ex suveja aparats. 320 sedans. Bet nu ka jau daudziem lai kautko iemacitos un sasniegtu ir kautkas jazaude. un diemzel sis auto nebija iznemums--2 kuleni .
bet nu saku pamazam meklet vieta kadu e36.
bet nu izdomaju ari seit pieregistreties. @ bmwpower.lv esu atrodams ka ar4ae30 / e30.lv : ar4a . tas ta ja nu kadreiz kadu detalu vai ko vajag.ja neesu iemetis seit.
BMW ta ir dala no dzives varetu teikt vairs jau neskaitu cik ir bijusi un cik ir jaukti un pardoti dalam.
iemetisu pedejo ex suveja aparats. 320 sedans. Bet nu ka jau daudziem lai kautko iemacitos un sasniegtu ir kautkas jazaude. un diemzel sis auto nebija iznemums--2 kuleni .
bet nu saku pamazam meklet vieta kadu e36.
Es ar savu otro e36 labu laiku atpakaļ nu jau skaits ir nojucis cik daudzi,dažādi bijuši bet nu atpazīt mani varēs
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Man te ar divas bildes kur esmu pie sava bmw, bet nu nevienā no bildēm nav mana meitene... tikai draudzenes... ar savējo nav sanācies iepozēt
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
ORHIDEJA100 rakstīja:
Kaut kur redzēts nummurs :)
uzcept var bet sis jau ir nodots Danju rokas un lietosana! tadel skjiet ka jega maza
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right