E36.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 15.09.2012.

Sacensības, sabraucieni, BMW dienas un visādi citādi ar auto saistīti pasākumi.
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Lūgums visiem naudiņu pārskaitīt līdz 4dienas vakaram, lai 5dien naudiņa jau būtu! :)
Ja tomēr nekādi nesanāk pārskaitīt līdz tai dienai, tad varat arī 5dien skaitīt, bet tad lūgums atsūtīt man PM, ka ir samaksāts! Liels paldies!

Kā arī - pasākuma dienā varat ņemt līdzi visādas E36 detaļas, no kurām vēlētos atbrīvoties, vairāk, protams, tendēts uz sīkumiem, ko varētu pārdot, jo visi gribētāji varēs piedalīties mini-tirdziņā! Vēlams arī padomāt, kur izvietosiet savas detaļas, jo atsevišķs galds vai cita virsma, izņemot zemi, diez vai būs :super: Man daudz, ko pārdot :lol:

JA Sabinchix nesabīdīs mums saulainu laiku, tad ņemam līdzi lietussargus un "gumpīšus" :sarunats: Protams, būs pajumtītes, bet ne visi varēs salīst.
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

Pirmais posts papildināts ar dalībnieku sarakstu uz šo brīdi ;) Būsim daudz! :super:
Profila bilde
KV_
Ziņojumi: 2628
Pievienojies: 06 Apr 2011, 14:00
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 1

Es? :(
Profila bilde
Gunjka
Ziņojumi: 575
Pievienojies: 30 Okt 2011, 19:59
Braucu ar: e39,e36,e32
Atrašanās vieta: Riga,Plavnieki
Samaksáts!
Profila bilde
Sabinchix
Ziņojumi: 1612
Pievienojies: 29 Jan 2012, 21:12
Braucu ar: Subaru&kawasakininja
hehe njuuu dogMa es nesolu jo zin kā pēdējā brīdī gandrīz, bet es pacentīšos kko sarunāt :hahaha: ;) :D :yes:
Jolcinja
Ziņojumi: 608
Pievienojies: 06 Nov 2011, 20:36
Braucu ar: Savu lillīgo... :-)
Atrašanās vieta: Piņķi

KV_ rakstīja:Es? :(
Ja nemaksāji no SEB bankas un maksāji vakar, tad vakar to kontā vēl nevarēja redzēt... DogMa noteikti papildinās sarakstu, kad ieraudzīs, no kā naudiņa kontā ienākusi... Nesatraucies! :hahaha:
:bmw:
Profila bilde
KV_

Skaidrs tagad kpc dogma neierakstija mani jo ir skatiijies peec taa kuri ir samaksajushi par eshanu.

Bet kā tagad sanāk: ja es needu (ieturu dietu :D ) tad tik un taa varu piedalīties sabraucienā?
Profila bilde
activity
Ziņojumi: 364
Pievienojies: 18 Apr 2011, 00:33
Braucu ar: BMW 325T
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 4

Nu zini, ja mums būs jāsāk kontrolēt, kam diētas, kas ēd dauzd vai kā savādāk, tad būs liela putra... Ja esi samaksājis, droši brauc! :hahaha:
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jolcinja
Ziņojumi: 608
Pievienojies: 06 Nov 2011, 20:36
Braucu ar: Savu lillīgo... :-)
Atrašanās vieta: Piņķi

Palūgšu vēlreiz... Ja kādam ir tenti, (lielās teltis), lūdzu paņemiet līdzi!!! Lai ir kur no lietus paslēpties visiem...

Lūdzu uzrakstiet šeit, ja kāds paķers, lai zinam, ar ko varam rēķināties... :sarunats:
:bmw:
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Reputācija: 2

Sveiki velreiz, ir baigas nepatiksanas, ir ta, ka esmu apslimis pamatigi, knapi velku dveseli, bet esam mes itka 3 cilveki kas uz so pasakumu velas braukt, protams nav ne mazakas nojausmas kas ar manu veselibu notiks, un ka jutisos 6dien no rita... Un bez manis ar nesanaks nevienam aizbraukt jo auto skaitas mans :) Tapec jautajums, vairak tiesi Dogmai, vai ir iespeja tada, ka 6dien ja braucu uzreiz tev samaksaju uz rokas, jo tiesam sajuta stulba, 50-50, busu vai ne, sobrid izskatas ka ne, bet ceru protams ka ja :)

Vai ir iespeja, ka vienigo reiz busu tada veida iznjemums, jo tiesam nav ne jausmas ko darit :S velos ljoti uz noslegumu braukt, bet veseliba attur mazliet :S
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

Vienmēr var kaut ko sadomāt ;) Vislabāk rīt vakarā dod man ziņu, kā jūties, būsi, nebūsi. Vienkārši mēs vadīsimies pēc tā saraksta, kas ir pirmajā postā, t.i., ēdienu u.t.t., lai nav tā, ka ēdiens pietiek tik katram otrajam :gigigi:
Vislabāk tā - ja kāds tikai 6dien uzzin, ka brauks - ņemam savu mazo groziņu, ko uzlikt uz galda un ar pārējiem padalīties ;)
Profila bilde
gda33

Oke, tad ja es 6dien tikkai uzzinasu ka tieku, busu ar grozinju ko galda uzlikt :) dzerieni jaskatas garsigi un bez gradiem un kkas iegrauzams :) ko vislabak, saldu, vai uzkozamu ? :)
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

Spried subjektīvi ;)
Dzeramo nevajag, tas būs, bet, ja gribi kaut ko grādīgāku, tad gan to ņem līdzi ;)
Profila bilde
KV_

gda33 rakstīja:Oke, tad ja es 6dien tikkai uzzinasu ka tieku, busu ar grozinju ko galda uzlikt :) dzerieni jaskatas garsigi un bez gradiem un kkas iegrauzams :) ko vislabak, saldu, vai uzkozamu ? :)
+1 :lol:

jābrauc jau ir uz sezonas noslēgumu, jātiek iekšā vēl kādā bildē ar savu e36, jo visticamak nakamo sezonu sakšu ar citu e36 :bye:
Profila bilde
guzlis
Ziņojumi: 705
Pievienojies: 29 Apr 2012, 23:11
Braucu ar: e91 LCI & Triumph

Aaaa kaa es shito agraak nebiju pamaniijis. bet nu jaa netieku par cik liidz 7dienai buushu LT :sad:
Autobusu un Mikroautobusu noma
http://www.rptransports.lv
Attēls
Profila bilde
Valts
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 03 Sep 2011, 20:13
Braucu ar: M3 Euro Evo

Atvainojos, bet nu tādi kapeikpisēji te savākušies... :doh:

Ņemot vērā, ka par ēdamo jāmaksā tikai 2Ls, kādi vel teksti no sērijas "nopērc man arī paiku, moš būšu un tad naudu atdošu" te var būt?
Profila bilde
gda33

Nu ja tu to tiesi par mani doma, tad bisk padoma ko saki! Es neteicu lai par mani maksa vai ko tadu, vnk nezinu vai busu, un problema atrisinata ar to, ka ja ieradisos, atbrauksu ar grozinju ko nebus kauns likt galda! Neko sliktu nevaru tur saskatit! Un nejau es tgd te 2 ls delj galvu iesu sev raut nost, bet vsp par to vai busu vai ne , ir runa!

p.s. ja tas nebij tiesi temets uz mani, tad no offense, vnk ignore manis rakstito! Paldies par sapratni!
Profila bilde
Valts
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 03 Sep 2011, 20:13
Braucu ar: M3 Euro Evo

Chill, tas nebija konkrēti par tevi. Ierasties ar groziņu šķiet ir normāls risinājums.
Profila bilde
KV_

C'moon, es ar tik uzjautāju vai tad ja needu un lidz ar to neesmu ziedojis 2ls tad uz manim skatisies savadaak... Vnk pirms tam panesaas teksts, ja esi samaksaajis tad brauc droshi ;) Nekas personīgs :bye:
Negribētos šadi :D
Attēls
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

am tas konts ir kādā bankā ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !