Zuzes Ģertrūde.
tatad VISIEM adminiem jaatceras ka " Topicu var slēgt 2014.gada - 30. aprīlī. Paldies! "
Firma kurai viņa pieder ņems to kas ir viņas. Nešķiet loģiski ?
Maijā nododu Jūnijā jāiet skate kur problēma iziet ? Nav.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tātad aparāts nemaz nav tavējais? Bet tikai iedots pavizināties?
Ko ar diskiem? Par auto-loti labi,tik žēl ,ka esi sagrūdis tik daudz iekšā,bet sen bija laiks normālu zibināmo iegūt.
Ja ir labs un gribās,domāju ka piedāvā firmai naudu , nekāds kosmos jau nebūs, kā uzņēmuma auto ir arī pateicīgāki modeļi par 2,0 e36!..
e36
Viss labais paliks man.
Esmu cilvēks vāvere kas visu krāj.Viss kas nomainīts ir saglabāts.
Šaubos ka tik rūsainu bundžu gribu atpirkt.Vakar biju Trips Madona-Valmiera-Lauki. Gaidot stāvietā cilvēkus dabūju papētīt motortelpu , sliekšņus zem durvīm.Tur pat uz ielas izrāvu beņķi aizmugures ar visu izolāciju.Nu skats tāds ka uz 5 kvadrātcentrimetreim ir punktu punkti kas burbuļos un vēlāk būs caurumi.Bundža praktiski ir norakstāma.Un tādu lego kā Rīdliha EX 325`to es negribu.
Šaubos ka tik rūsainu bundžu gribu atpirkt.Vakar biju Trips Madona-Valmiera-Lauki. Gaidot stāvietā cilvēkus dabūju papētīt motortelpu , sliekšņus zem durvīm.Tur pat uz ielas izrāvu beņķi aizmugures ar visu izolāciju.Nu skats tāds ka uz 5 kvadrātcentrimetreim ir punktu punkti kas burbuļos un vēlāk būs caurumi.Bundža praktiski ir norakstāma.Un tādu lego kā Rīdliha EX 325`to es negribu.
Slapja vāvere? es jau Tev sākumā teicu,ka bundža psc. Nu nekas,ļoti labi,ka tiksi vaļā no tā šrota
kur ir tāda pilsēta-ciems lauki??? citēju (Madona-Valmiera-Lauki)zuze91 rakstīja:Viss labais paliks man.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Lauki ir lauki.
Katram tie ir savi ja vispār ir.
Katram tie ir savi ja vispār ir.
Šrots bija, ir un paliks
zuze91 rakstīja:Firma kurai viņa pieder ņems to kas ir viņas. Nešķiet loģiski ?
Re: Zuzes Ģertrūde.
Atbildēt zuze91 » 16 Aug 2013, 15:07
Viss labais paliks man.
Tu tiko atbildeji pats sev, problema IR
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Lai skati dabūtu jāpārmetina 1 slieksnis un viss.
Pēc 3 gadiem varbūt vairāk jau sāksies centrimetru pa centrimetram un priekšas amartiņa glāzes metināšana.
Pēc 3 gadiem varbūt vairāk jau sāksies centrimetru pa centrimetram un priekšas amartiņa glāzes metināšana.
Ir kādi jaunumi, ko esi sadarijis savam E36!
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Jā, atdevis īpašniekam
Svētdien bija vēl
karteja pasacina, gatavais dzejnieks , tikai kam ta irsana vajadziga
Šis vēl aktuāls topiks ņemot vērā jauno auto?