Arktissilber 323i Ziemelis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 17
- chevron_right
Šo tu esi skatijies?
viewtopic.php?f=21&t=198
viewtopic.php?f=21&t=198
Šobrīd cenšos noņemt virspusi drošinātāju kastei. 4 skrūves jau esmu atskrūvējis, tagad tikai nezinu, kā lai to noņem, jo tas kaut kur ir aizāķēts. Kāds var palīdzēt?
man liekas ka bija vēl jāatskrūvē arī pa vidu skrūve kur saskrūvēti bija "+" vadi.
Man ir miglas.
Strādāju līdz 3 naktī, bet sataisīju. Liels prieks par to. Izrādās, ka drošinātāju kastē bija pārgriezts yellow/red vads un savienots ar blue/purple. Tagad man tikai nestrādā pīpe, bet to ar laiku (vēlams - siltāku) atrisināšu.
Vēl viens diezgan patīkams sīkums ir tas, ka, ieslēdzot tālās, miglas paliek ieslēgtas.
Strādāju līdz 3 naktī, bet sataisīju. Liels prieks par to. Izrādās, ka drošinātāju kastē bija pārgriezts yellow/red vads un savienots ar blue/purple. Tagad man tikai nestrādā pīpe, bet to ar laiku (vēlams - siltāku) atrisināšu.
Vēl viens diezgan patīkams sīkums ir tas, ka, ieslēdzot tālās, miglas paliek ieslēgtas.
Tas jau dabiski, ka miglas paliks ieslēgtas.
Vai tad? Tas ir kas jauns. Zinu, ka Audi miglas izslēdzās, ieslēdzot tālos.
Skatos, ka amerikāņu forumos arī ir daudzi DIY kā lai uztaisa, lai spīd kopā.
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... high+beams
Un arī, cik atceros no autoskolas, naktī nedrīkst vienlaikus būt ieslēgtas tālās un miglas.
Skatos, ka amerikāņu forumos arī ir daudzi DIY kā lai uztaisa, lai spīd kopā.
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... high+beams
Un arī, cik atceros no autoskolas, naktī nedrīkst vienlaikus būt ieslēgtas tālās un miglas.
Pēdējais labojis BRASS - 07 Jan 2013, 17:08, kopā labots 1 reizi.
Hmmm, vrb tā ir visiem un es neesmu to vnk ievērojis
Man ar talie kopa ar miglam spid
Man tieši liekas smieklīgi, ka miglas izslēgtos pie tālajām
Nezinu kā citiem, bet miglām plusu es redzu uz šosejām, kad ir tumšs (apgaismo sānus - mežus) tādējādi redzot dzīvnieku actiņas vai leks kāds vai neleks un tas tiešām būtu smieklīgi, ja es ieslēgtu tālos, man miglas vnk pazustu
Nezinu kā citiem, bet miglām plusu es redzu uz šosejām, kad ir tumšs (apgaismo sānus - mežus) tādējādi redzot dzīvnieku actiņas vai leks kāds vai neleks un tas tiešām būtu smieklīgi, ja es ieslēgtu tālos, man miglas vnk pazustu
patik man tas LED numura apgaismojums, bet vini visi uz 1-3 menesiem
Nestāsti vīriem muļķībasvlAdlik rakstīja:patik man tas LED numura apgaismojums, bet vini visi uz 1-3 menesiem
Sencim alfai jau 2 gadus, ja nepat vairāk, kā stāv tādi LEDi numura apgmaismojumā, apskatē viss forši, numurs arī labi redzams un neviena diode nekur nav padzisusi
vinjam bez abmankas? draugam ar abmankam jau nezinu kuri pec karta deg, peideji biji no ebaya kkadi loti dargi, par tiem no biksenona vispar no comments
Man mammas peugeot'am ir tā, ka ieslēdzot tālos miglas izslēdzas, kaut kur vēl dzirdēju, ka tam tā esot jābūt. hvzSTUDENTS rakstīja:Man tieši liekas smieklīgi, ka miglas izslēgtos pie tālajām
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
vai ta nebija tā ka miglas kopā ar tālajiem nemaz nevar lietot, CP vīriem var nepatikt, kkur kādreiz sito dzirdēju, bet nu maybee gvelžu bullshitu
BMW-Big Money Waste
Nu bet kur Tu ar miglām un tālajiem brauc mentiem garām?
Tak līdzko dajebkāda mašīna parādas pretī, Tu jau izslēdz tālos diezgan lielā attālumā .. tak neviens gribot nevar pateikt vai tajā momentā bija Tev miglas vai nebija
Tak līdzko dajebkāda mašīna parādas pretī, Tu jau izslēdz tālos diezgan lielā attālumā .. tak neviens gribot nevar pateikt vai tajā momentā bija Tev miglas vai nebija
ja menti slēpnī sēž?
Pilseta diennakts tumshaja laika nevar lietot miglas man liekas, bet mani ne reizi nav apturejushi par to.
181 Braucot priekšējos miglas lukturus atļauts iedegt:
181.1. nepietiekamas redzamības apstākļos - atsevišķi vai kopā ar tuvās gaismas lukturiem;
181.2. diennakts tumšajā laikā neapgaismotos ceļa posmos - kopā ar tuvās gaismas lukturiem.
Neapgaismoti ceļa posmi ir stiepjams jēdziens
181.1. nepietiekamas redzamības apstākļos - atsevišķi vai kopā ar tuvās gaismas lukturiem;
181.2. diennakts tumšajā laikā neapgaismotos ceļa posmos - kopā ar tuvās gaismas lukturiem.
Neapgaismoti ceļa posmi ir stiepjams jēdziens
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …