Baumana E36
nu jā, jāsāk kautko domāt .ch. rakstīja:Iesaku kko inčīgāku par melni matētu. ja auto domāts nopishanai, tad vajag kko prikolīgāku par pseido bandītu iecienīto melni matēto. Nu kaut vai piemēram kkāds smilšu krāsas matēts, līdzīgi kā 933 kompotam. vai kkāda sick kamoflāža. Vai piem nopūst ar tāfeles krāsu un tad sazīmēt ar krītiņiem. Nu vai kko tādu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ideja Vienmēr bijusi traka vēlme noklāt mašīnu ar tāfeļkrāsu, tāpēc gribētos redzēt, kā tas dzīvē izskatītos.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
ideja ir laba
tad nu pastāstiet , kur un kādās cenās iet tā tāfeļkrāsa ?
tad nu pastāstiet , kur un kādās cenās iet tā tāfeļkrāsa ?
Nu kad pirku sienai krāsu 250 ml gāja pa 5ls kaut kāda krāsu veikalā.
Hz, kā tur ar mašīnu nokrāsot
Hz, kā tur ar mašīnu nokrāsot
It's all about the win
šodien taisnā truba dzirdēta un man patīk. ja aizver logu, tad nevar dzirdēt aiz muguras braucot.
tas ar ieskrūvetu klusinātaju, bez viņa, tev logi drebētu
Ja gribi kautko interesantu sakraasot ,tad sameklee grafiti meistarus pilseetaa ,iedod vinjiem paaris kraasas baloninjus un ljauj izpausties uz sava auto
Buus interesanti un kaa nevienam
Buus interesanti un kaa nevienam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jelgavā ir kāds kas labi zīmē ? vienkārši spriežot pēc sienām un žogiem īsti talanti to visu nav apzīmējuši
Ir jau gan Un ir pat paziistami
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Redzkur jauniibaa tapushais businjsh sadarbiibaa ar grafiti meistaru HOLI
Ziimeejums tapis ar baloninjiem
Ziimeejums tapis ar baloninjiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
super. un viss kas jādara ir jāiedod baloniņi ?
teiksim tā, ir viena nereālā ideja prātā ko parasts krāsotājs nekad laikam nedarītu.
teiksim tā, ir viena nereālā ideja prātā ko parasts krāsotājs nekad laikam nedarītu.
par graffiti pirms nedeļas arī ienāca prāta,jo atceros ka drifteris lambertino savu zapiņu ļava apzīmet un bija diezgan labi .
Orkān iepazīstināsi mani ar kādu graffitu talantu ?
Orkān iepazīstināsi mani ar kādu graffitu talantu ?
Viņam vēl bija video, kā top tas kalmāra graffiti.
auto godam pārcieta mani un godam izturēja manus eksplotacijas apstākļus
Tāda izskatā pedejā laika tā vecā miza izskatijās un tāda paša izskatā ,tikai bez aizmugures lietajiem, samainiju pret šo aparātu Audi Coupe `91 2.8 ar NOSu un svaigu TA
šito pagaidām var atstāt, jo jaunais īpašnieks , taisās iekrāmēt kautko interesantu ieksā ,tā lai rūsa krīt nost dodot grīda, ,vēlāk varešu iemest kaut ko no viņa nedarbiem. varbūt auto tiks pacelts no miroņiem .
Tāda izskatā pedejā laika tā vecā miza izskatijās un tāda paša izskatā ,tikai bez aizmugures lietajiem, samainiju pret šo aparātu Audi Coupe `91 2.8 ar NOSu un svaigu TA
šito pagaidām var atstāt, jo jaunais īpašnieks , taisās iekrāmēt kautko interesantu ieksā ,tā lai rūsa krīt nost dodot grīda, ,vēlāk varešu iemest kaut ko no viņa nedarbiem. varbūt auto tiks pacelts no miroņiem .
Tās maiņas kkā parasti neievieš uzticību, liekas, ka viens otram kko cenšas iesmērēt
Hmm ,interesanti tu samainiji bmw pret audi ,es gan gribu audi pret bmw
samainijos ar labi pazistamu cilvēku, kuram vnk šis auto stāvēja un krāja putekļus, un viņam vnk gribējas ļoti lamatu ar kuru slīpi liktKlavz rakstīja:Tās maiņas kkā parasti neievieš uzticību, liekas, ka viens otram kko cenšas iesmērēt
uzlikšu labus diskus un citus sīkumus, un arī meiģināšu varbūt samainīt pret e36 2.5 ,varbut iepatiksies un paturēšu , jo ekonomisks jau gan pēc e36 ir(e)Rolish rakstīja:Hmm ,interesanti tu samainiji bmw pret audi ,es gan gribu audi pret bmw