Lagunengrun by Shreks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 15
- chevron_right
nezinu, bet man uz 9j et 15, priekšā ar 5mm flanci bij par maz, uzliku 10mm, visas riepas 215/40
Es vispaar tahad tik leeni braucu taads mieriigs garastaavoklis un negribas laizt mashiinu vairaak
Ps. Atcereejos, ka nopirku roku balstu ar konsoli no ALPA.
Ps. Atcereejos, ka nopirku roku balstu ar konsoli no ALPA.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nu jaa, bet man ir ET22. Zaļajiem diskiem bija ET 35, arii tad vajadzeeja 5mm flanci..
dēļ koilām?
kapec lai vajadzetu flanci?
lai nestrīķē gar koilām. Es arī nevaru uzlikt priekšā normāli jau 8j disku ar ET 35 bez flanča.
nu to r16 kas tew nevar uzlikt bez flanca, ja ir koilas
8j et20 var bez problemam.. - un tos 9j et22 mierigi uzliks domaju..
p.s. manus 9j et15 mierigi vareja uzlikt, tikai man vel klat piebidits ir kādi 5mm pie koilas ar nodomu tapec tik maza sprauga
8j et20 var bez problemam.. - un tos 9j et22 mierigi uzliks domaju..
p.s. manus 9j et15 mierigi vareja uzlikt, tikai man vel klat piebidits ir kādi 5mm pie koilas ar nodomu tapec tik maza sprauga
Ja Tu domā savus ex R16, tad viņi der perfekti bez jebkā un pirms pāris dienām tikai nobeidzu pirmo riepu no tām pašām, kuras bija kad ieķēru no Tevis
hmm.... vajadzētu tad dabūt kādus ar ET 20 pamēģināt
hmm.... vajadzētu tad dabūt kādus ar ET 20 pamēģināt
hmm, man nedereja vini prieksa ar koilam, tapec arii pardevu...
varbuut kaut ka bija sagriezts un pret regulesanas gredzenu metas... et uzlikt nevareju...
varbuut kaut ka bija sagriezts un pret regulesanas gredzenu metas... et uzlikt nevareju...
Nu es arii 8j ET 35 bez flancha nevareeju uzlikt, shitos arii saakumaa megjinaaju bez, striikjeejaas gar gredzenu, bet pieljauju, ka varbuut probleema vareetu buut tur, ka nav zemaak nolaists, respektiivi, gredzens ir toeshi taadaa poziicijaa pret diska kanti, ja saprataat domu
nu kkā tā aizmugurē
kvalitatīvas bildes būs, kad tiks saliktas jaunās daļas un sakrāsots un diski savesti kārtībā, citādi viss ir slikti
P.S. es laikam nemāku īsti bildes ielikt, vai tikai man rādas kkā kreisi viņas
kvalitatīvas bildes būs, kad tiks saliktas jaunās daļas un sakrāsots un diski savesti kārtībā, citādi viss ir slikti
P.S. es laikam nemāku īsti bildes ielikt, vai tikai man rādas kkā kreisi viņas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man PATIIK.. savest visu kas planos kartibaa un way to go
Lielaakaa probleema ko es uzskatu ir kuzavs. Tas mani nopieni biedee, cik daudz sanaaks metinaat, bet nu zinot cik ir jau iegruusts (vai arii nezinot), tad atpakaljcelja vairs nav
ho ho, ir labs un jā, Tev taisnība par to uzrakstu uz plaukta, ir
Bet dēļ Tavām bildēm sāku apsvērt domu uz nākamo sezonu likt megaplatus R16 nevis R17 lai gan tie R16 dod laikam efektu tikai tad, ja ir megasēdinājums nevis X5
Bet dēļ Tavām bildēm sāku apsvērt domu uz nākamo sezonu likt megaplatus R16 nevis R17 lai gan tie R16 dod laikam efektu tikai tad, ja ir megasēdinājums nevis X5
Man ar shitiem r17 tagad ir taa, ka ir bik sprauga starp riepu un arku un reguleejamoe gredzeni veel nav iznjemti. Jaasagaazh veel un jaalaizh zemaak : kgan man bail braukt
Es tikai taa arii nesapratu, kura ir taa reguleejamaa skruuve, man tur viss stingri
Paldies visiem par atbalstu, jo draudzenei nepatiik diski, es tikai vislaik solu - smuki sakraasoshu, sapulees plauktu un tev iepatiksies
regulejama skruve looti daudzos gadijumos noluzis vai noraus buksi... ir ko pacinities..Shreks rakstīja:Es tikai taa arii nesapratu, kura ir taa reguleejamaa skruuve, man tur viss stingri
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... uspension/
nr. 10 ; 12
Beet uzgriezhnja galaa ir shaiba, kas taa kaa iegulstas vietaa, sanaak, ka vinju skruuvee un tad velc klat, lai vinja vairs neiegulstas tajaa vietaa? Es reaali nesaprotu :dunno:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …