ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 25
- chevron_right
HoodieBro rakstīja:kāpēc 2.93 reduktoru?
un kāpēc nevar nokrāsot mašīnas krāsā sliekšņus, bet "kkādā līdzīgā" ?
2.93 lai būtu mazāks degvielas patēriņš.
No pieredzes pērkot calypsorot krāsu baloniņā autokrāsas.lv, un pūšot ar baloniņu, krāsa ir vizuāli gaišāka par mašīnas krāsu, tāpēc nolēmu šoreiz paņemt kko līdzīgu bet tumšāku.
Pēdējais labojis ZzevsS - 09 Okt 2014, 21:44, kopā labots 2 reizes.
Kā tas bija jāsaprot?Dj Plosky rakstīja:A ja mašīnas krāsa atrabotkas spainī kkad jaukta pirms krsošanas?!
Nu gadās, ka pārkrāsotai mašīnai citreiz ne pēc koda un pat ne uz aci nevar piemeklēt! :)
P.S. Bračka apbraukājot 4 krāsu veikalus Rīgā nevienā tā arī neatrada (pārdevēji pat ļoti centās piemeklēt) krāsu, kas 100% derētu viņa autiņa krāsai...
P.S. Bračka apbraukājot 4 krāsu veikalus Rīgā nevienā tā arī neatrada (pārdevēji pat ļoti centās piemeklēt) krāsu, kas 100% derētu viņa autiņa krāsai...
d[-_-]b
Gadās arī tā! Domāju ka šis nav tas gadījums, jo cik zinu virsū ir original krāsojums. Ja jau pirkšanas brīdī bija ar pelēkiem sliekšņiem un bamperiem, tā vismaz vajadzētu būt!
Tas bija tas par kuru es tev šodien stāstīju, ka pieliekot uz auto, krāsa bija stipri gaišāka. Beigās tika nopūsts melns un šobrīd stāv uz mašīnas.
Ar krāsu kuru tagad krāsoju vismaz sanāca tumšāk. Pagaidām ar rezultātu esmu apmierināts. Redzēs kā rīt veiksies ar M bamperu.
Du Point blakus biķernieku trasei mēģinājāt, tur vienmēr ar krāsām esmu bijis apmierināts, ļoti profesionāls pārdevējsDj Plosky rakstīja:Nu gadās, ka pārkrāsotai mašīnai citreiz ne pēc koda un pat ne uz aci nevar piemeklēt! :)
Neesmu mēģinājis! Paldies par ieteikumu, nākamreis zināšu kur labāk braukt. Šodien vēl elksnis ieteica vienu vietu uz Ganību Dambja.
Cik slāņus tu uzpūti uz bampera ?
Ja nekļūdos, tad pēc bildēm izskatās, ka tev ir Calypsorot krāsa un viņai ir maz nosedzošo pigmentu tas nozīmē, ka tev vajag vairākus slāņus uzklāt, lai dabūtu īsto toni.
Man tas pats bija, kad M-pakas bamperi krāsoju, nopūtu visu baloniņu uz bampera un bija daudz gaišāks nekā mašīna, aizbraucu uz veikalu, kur krāsu pirku un tur man džeki pateica, ka krāsa ir īstā tikai vajag vairākus slāņus, nopirku vēl vienu baloniņu, ko izpūtu uz bampera un bija
Re bilde, kad bija jau nokrāsots
Ja nekļūdos, tad pēc bildēm izskatās, ka tev ir Calypsorot krāsa un viņai ir maz nosedzošo pigmentu tas nozīmē, ka tev vajag vairākus slāņus uzklāt, lai dabūtu īsto toni.
Man tas pats bija, kad M-pakas bamperi krāsoju, nopūtu visu baloniņu uz bampera un bija daudz gaišāks nekā mašīna, aizbraucu uz veikalu, kur krāsu pirku un tur man džeki pateica, ka krāsa ir īstā tikai vajag vairākus slāņus, nopirku vēl vienu baloniņu, ko izpūtu uz bampera un bija
HoodieBro rakstīja:Du Point blakus biķernieku trasei mēģinājāt, tur vienmēr ar krāsām esmu bijis apmierināts, ļoti profesionāls pārdevējsDj Plosky rakstīja:Nu gadās, ka pārkrāsotai mašīnai citreiz ne pēc koda un pat ne uz aci nevar piemeklēt! :)
Cena krasai - astronomiska šajā kantori... un ja gribi Dupoint tad - Krāsu forums - darzciema iela... ir tur ari e36 biedrs, kas var atlaidi izkartot... Un krietni profesionālāks...
Pēdējais labojis elksnis - 09 Okt 2014, 23:10, kopā labots 1 reizi.
Ir calypsorot! Uzpūtu 3 vai 4 slāņus, precīzi neatceros. Paldies par ieteikumu, ņemšu vēra. Cik slāņus tad tu kopumā beigās uzpūti?Ace rakstīja:Cik slāņus tu uzpūti uz bampera ?
3-4 slāņi ir viens baloniņš, man stabili bija kādi 8 vai 9 slāņi, jo zem krāsas bija gaiši pelēka grunts tāpēc, lai to nosegtu un dabūtu īsto toni vajadzēja tik daudz slāņu.
Re kā bija, kad bija tikai 4 slāņi ->
Re kā bija, kad bija tikai 4 slāņi ->
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man bija sarkanīga grunts un rezultāts diezgan līdzīgs kā tavā pēdējā bildē! Paldies, rīt krāsojot zināšu. Šodien sliekšņiem arī pūtu 6 kārtas līdz 400 ml baloniņš bija tukšs.
Man tur atlaideselksnis rakstīja:HoodieBro rakstīja:Du Point blakus biķernieku trasei mēģinājāt, tur vienmēr ar krāsām esmu bijis apmierināts, ļoti profesionāls pārdevējsDj Plosky rakstīja:Nu gadās, ka pārkrāsotai mašīnai citreiz ne pēc koda un pat ne uz aci nevar piemeklēt! :)
Cena krasai - astronomiska šajā kantori... un ja gribi Dupoint tad - Krāsu forums - darzciema iela... ir tur ari e36 biedrs, kas var atlaidi izkartot... Un krietni profesionālāks...
Man arī atlaides krāsu forumā
Šādi izskatās sliekšņi.
Bamperim nopirku calypsorot krāsu krāsu veikalā "Rags" ganību dambī. Iesaku šo veikalu, ļoti profesionāla attieksme, krāsu nolasīja pēc bākas vāciņa. Izskaidroja visu kas un kā. Izrādas ka calypsorot jāklāj uz melnas bāzes, gruntskrāsas un ka ja uzliek pārāk daudz krāsu kārtas, pazūd perlamutrs. Nezināju šādas nianses!
Bamperim nopirku calypsorot krāsu krāsu veikalā "Rags" ganību dambī. Iesaku šo veikalu, ļoti profesionāla attieksme, krāsu nolasīja pēc bākas vāciņa. Izskaidroja visu kas un kā. Izrādas ka calypsorot jāklāj uz melnas bāzes, gruntskrāsas un ka ja uzliek pārāk daudz krāsu kārtas, pazūd perlamutrs. Nezināju šādas nianses!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cik tas balons maksāja? Bildē liekas ka baigi tu īstajai krāsai.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ir diezgan tuvu īstajai krāsai. Balons maksāja 8 Eiro.Jānis.P rakstīja:Cik tas balons maksāja? Bildē liekas ka baigi tu īstajai krāsai.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 25