Lietie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22
- chevron_right
Nu karo4e ja salidzina 8.5J ET35 ar 9.5J ET38, tad diska iekšmala pieies tuvak koiliem par 1.6cm , bet diska ārmala līdīs ārā par 1cm!Meeris rakstīja:marihuans rakstīja:vai derēs diski uz e36 R18 J9. 5 ET38?
priekšā arkas stock,aizmugurē valcētas.
Uzraksti, kādi bija parametri iepriekšējiem diskiem J un ET, t.b. ar tiem ko tagad brauka. un vai ir/nav flanči, ja ir tad cik biezi mm.
Es te biski parēķināšu, nemot tagadējos par izejas punktu, lai var redzēt pa cik atšķirsies jaunie diski .
man liekas tu teici ,ka tev ir 8.5J un et35
Skaties pats cik tev tur vel brīvas vietas arkās
SunCoast Customs IIIM
Ir doma likt uz e36 coupe Borbet A 9j16 visi cetri un iznesums ir prieks 5er,ko sakat pa sadiem diskiem uz e36,protams gribetu r17,bet pagaidam tadu nav....
Nekur interneta ari bildes atrast nevar ka izskatitos uz zema e36 tadi diski.....
Nekur interneta ari bildes atrast nevar ka izskatitos uz zema e36 tadi diski.....
Paskaties šeit, https://www.google.lv/search?safe=off&q ... 4QSOtoDYDw
ar attiecīgu riepu derēs
ar attiecīgu riepu derēs
lūk ir ar R17
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... fodig.html
+ R16 var uzlikt, bet viss ir atkarīgs no sēdinājuma, riepu izmēriem
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... fodig.html
+ R16 var uzlikt, bet viss ir atkarīgs no sēdinājuma, riepu izmēriem
ok,jamegina sodien piemerit.Paldies
Vai diski R16 8J ar riepām 205/55 normāli derēs ? Aizmugurē arkās neķersies ?
Nu skaidrs. Tas sludinājumā nav norādīts, būs jābrauc un jāmēra uz vietas.
Tas nav diži tālu no manis pavizināšos.
Pie tam es no tiem Et nesaprotu kā var zināt vai derēs, tāpēc man būs vienkāršāk piemērīt.
Pie tam es no tiem Et nesaprotu kā var zināt vai derēs, tāpēc man būs vienkāršāk piemērīt.
Tātad jautājums zinošiem cilvēkiem Vai lietie diski R16, J7, Et35 un riepas 205/55 derēs priekš E36, neķersies arkās vai vēl nez kur nestrīķēsies ?
Noteikti neķersies
Super paldies par info
Cik es sapratu, tad jo mazāks ET, jo lielāks iznesums uz āru ?
Cik es sapratu, tad jo mazāks ET, jo lielāks iznesums uz āru ?
Tieši tā.
Problema sekojosa.
Meginaju pats pulet disku plauktus, bet lai kadu slapjo smilspapiiru nemtu nepazuda ta melnaa zampa kas nak nost no diska?
Ko iesakt?
Meginaju pats pulet disku plauktus, bet lai kadu slapjo smilspapiiru nemtu nepazuda ta melnaa zampa kas nak nost no diska?
Ko iesakt?
Kas ir melnā zampa?! Diskiem originālais krāsojums virsū ir/bija? To parasti, lai ir ātrāk, var ar kādu krāsu noņēmēju ņemt nost + ar nazīti kādu trīt nost, pēc tam kad palicis viens pats alumīnijs daudz maz, viss smuki notiek ar smilšpapīriem, P400-P800-P1200-P1600-P2000 (jo smalkāks, jo ar mazāku spēku spiežham klāt un visu laiku neaizmirstam par ūdeni)...
d[-_-]b
krasa dabuuta nost!
vnk slipejot ar smilspapiiru nak nost taka aluminjs, nu sajaucoties ar udeni vedojas kaa tada putra!
vnk slipejot ar smilspapiiru nak nost taka aluminjs, nu sajaucoties ar udeni vedojas kaa tada putra!
Nu tas ir normāli, tas ir diezgan netīrs darbs (pēc pēdējās pulēšanas rokas vēl pāris dienas mazgāju!) Vairāk ūdeni, tam visam jānotek nost...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …